Ben wrote:

Nieuw boek over Dutroux lost raadsel van Bende van Nijvel op

Niet gehinderd door enige bescheidenheid ...

22

(784 replies, posted in 1982)

In HLN artikel hierover maar achter betaalmuur ...

» www.hln.be

23

(576 replies, posted in Onderzoeksdaden)

De groep van 'verdachten' is in dit dossier wel uitzonderlijk breed, waardoor het moeilijk in te schatten is hoe sterk de band tussen deze persoon en de feiten is. Zou het ook niet kunnen dat deze match het gevolg is van een vergelijk met een databank van criminelen die DNA hebben afgestaan in andere dossiers?

24

(119 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Waarom zou een medeplichtige van de Bende van Nijvel nu plots zeggen waar een bendelid begraven ligt als ze klaarblijkelijk geen enkel middel hebben om deze persoon onder druk te zetten?

Is hoogstens iemand die misschien weet dat dat daar misschien iemand begraven ligt die misschien met de Bende van Nijvel te maken heeft. Geeuw!

25

(61 replies, posted in Andere Personen)

Een voetnoot uit Loden Jaren (Paul Ponsaers):

"Francis Verzal zal in de gevangenis rechten studeren en na 10 jaar vrijkomen. Na het verlaten van de gevangenis zal hij een kantoor voor juridische en financiële bijstand openen. Hij zal opnieuw terecht staan in maart 2007 voor een zaak van pooierij in Brussel. Er is sprake van pornovideo's en x-films op het internet. Verzar neemt deel aan zijn eigen producties met vrouwen die hij prostitueert."

26

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Dus als ik het goed begrijp moet ik cumulatief geloven dat:

  1. Bouhouche een dagboek heeft geschreven met bezwarende passages en dit heeft laten rondslingeren

  2. Bouten pas na het schrijven van 3 boeken over het onderwerp plots een dagboek vindt van zijn hoofdverdachte, met bezwarende passages, maar dit niet doorgeeft aan de speurders

  3. Zijn vrouw dan het dagboek bij het huisvuil heeft gezet alsof dit de normaalste zaak is

  4. Een aantal passages blijken nu gekopieerd of vol fouten te staan (?)

Ik kan het moeilijk snappen dat mensen hier met de meest kritische en argwanende blik kijken naar een professioneel onderzoeksteam 35 jaar na de feiten, maar tegelijkertijd alles wat Bouten beweert met zoete koek slikken.

27

(33 replies, posted in Magistraten)

Met dit dossier valt geen eer te behalen, maar blijkbaar wel promotie.

28

(91 replies, posted in Bewijsstukken)

Hoe kan ik mensen die geloven in de heilige onfeilbaarheid van ooggetuigen, ondanks de uitgebreide wetenschappelijke literatuur hieromtrent, ooit nog serieus nemen?

29

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik vind de vraag wie deze foto heeft overhandigd interessanter dan de foto zelf.

30

(46 replies, posted in Journalisten)

Het boek Loden Jaren van Paul Ponsaers is zeer degelijk. Elke aanvulling die Guy Bouten daarop maakt is uit de lucht gegrepen speculatie. Als er iemand is in dit dossier die denkt het warm water uitgevonden te hebben, dan is het Guy Bouten wel.