41

(74 replies, posted in Andere Personen)

Pas op mensen, hij is de enige échte kroongetuige. En hij is over de dader helemaal zeker. Een pièce unique zoals we er in dit dossier nog niet gezien hebben dus. Wie aandacht over heeft, weet nu bij wie hij het kwijt kan.

42

(74 replies, posted in Andere Personen)

» twitter.com/ammezeida

43

(419 replies, posted in Plaatsen)

De toon van dat bericht is ongepast. Dat gezegd zijnde geloof ik ook niet echt in deze piste.

Wie kritisch is bij elke getuigenis, heeft rationeel gezien een punt gelet op het wetenschappelijke onderzoek hieromtrent. Vanuit een emotioneel standpunt is het in dit onderzoek echter not done. Als het dan nog eens een getuigenis is die ondersteuning biedt aan het grote complot, dan wordt die getuigenis pas helemaal onaantastbaar. Een dwarsligger met ambetante vragen, wordt dan al snel zelf als deel van het complot beschouwd. Ik vraag mij alleen af of dat de beste houding is voor het onderzoek.

44

(165 replies, posted in Getuigen)

Dank voor de update. Wij hopen met u mee.

45

(23 replies, posted in Andere Personen)

Inderdaad. Hij vermengt zaken die vaststaan met dingen die waarschijnlijk juist zijn en zelfs ook loutere geruchten. Voor de lezer is het soms moeilijk om het onderscheid te maken. De bron van de info en beoordeling daarvan door de auteur is niet altijd even correct. Dit komt omdat Bouten vertrekt van een hypothese en niet van de feiten (zoals bv. Hilde Geens doet). Wat past in zijn verhaal, tilt hij naar de voorgrond, al is de bron twijfelachtig.

Ik kan alleen hopen dat het gedoe rond die 'memoires' een misverstand is, maar ik begreep al van de eerste seconde niet hoe hij daar nu plots mee komt aandraven.

46

(192 replies, posted in Andere Personen)

Aubanel wrote:

Ik nodig iedereen uit om een zelfde boek te schrijven, met naam en toenaam van eenieder die betrokken zou kunnen zijn. Beuckels komt heus niet uit de lucht gevallen. Goed. Wie steek zijn nek uit?

Ik heb reeds academische werken geschreven over andere onderwerpen, maar  beperk mij tot het beschrijven van wat we wetenschappelijk kunnen vaststellen. Bouten zegt iets 100% zeker te weten, terwijl hij daarvoor bijlange niet de nodige argumenten levert. Geheel toevallig zal hij financieel wel varen bij deze uitspraak. Is dat laatste werkelijk de moreel superieure houding?

47

(192 replies, posted in Andere Personen)

Maar hij is wel 100% zeker. Wat mag je nog geloven van iemand met een dergelijk beoordelingsvermogen?

48

(192 replies, posted in Andere Personen)

Interessant, lijkt meer in te zitten dan zijn voorgaande boeken. Alleen stoor ik mij hier aan:

"De naam Roger Beuckels is dat wel: volgens u was hij de meedogenloze killer - niet te verwarren met 'de reus' - van de bende.
Guy Bouten: Daar ben ik honderd procent zeker van."

Laats ons eerlijk zijn, wie het dossier kent en dergelijke uitspraken doet:

  1. beschikt over meer info die dit kan ondersteunen dan tegen Haemers, Tinck, Bonkoffsky, of gelijk welke bendeverdachte ooit waarvan men het dacht zeker te weten

  2. of weet dat hij met een dergelijke uitspraak véél meer boeken gaat verkopen

49

(106 replies, posted in Prullenbak)

Tru Dat wrote:
bkv wrote:

Het niveau van dit forum zakt met de dag. Er is geen nieuwe info. Al deze schrijfsels van de voorbije maanden slaan op niets, maar ik hoop dat ze tenminste toch helpen als een vorm van therapie voor de auteurs.

Volgens Belgisch recht kan u uzelf niet beschuldigen maar toch dank voor deze moedgevende en hoogwaardige bijdrage .
De informatieve waarde is hiermede weergaloos verbeterd. dank u wel.

Opdat het forum erop zou vooruitgaan is wat medewerking nodig natuurlijk. Wat is het nut van hier elke dag een paar A4 pagina's vol te schrijven met beschuldigingen zonder enige coherente onderbouwing?
Het kan therapeutisch werken om uw frustraties uit te schrijven. Ik vind dit forum daar gewoon niet de gepaste plaats voor. Blijkbaar denkt de moderator van dit forum daar anders over en bij deze schrijf ik mijn frustraties ook maar eens uit. Ik heb mij immers de voorbije 200 posts waarbij het vermoeden van onschuld wordt geschonden al ingehouden. Dit lucht op. Misschien maak ik er een dagelijkse column van, want op dit forum kan dit blijkbaar.

50

(106 replies, posted in Prullenbak)

Het niveau van dit forum zakt met de dag. Er is geen nieuwe info. Al deze schrijfsels van de voorbije maanden slaan op niets, maar ik hoop dat ze tenminste toch helpen als een vorm van therapie voor de auteurs.