151

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Het wordt tijd dat ze bij De Morgen eens journalisten aan het werk stellen, die wel in staat zijn om te lezen » Nieuws

Hoe dan ook, lees ik dan weer op VRTnews, dat Patrick Bonkoffsky (de broer van Christiaan) op basis van 'wilde verhalen' meer informatie vrij gaf over de reden waarom Christiaan destijds aan de deur werd gezet bij Diane. Het lijkt me daar niet al te ver gezocht dat Bouhouche daar (indirect) de hand heeft in gehad. Het zou op die manier net iets makkelijker worden om Christiaan Bonkoffsky ervan te overtuigen mede deel uit te maken van de bende.

Na het schietincident is C. B. uit de Groep Diane gezet. De broer van C. B. komt nu met het verhaal naar buiten omdat er op sociale media heel wat wilde verhalen de ronde deden. "Maar dit is de enige waarheid", zegt Lenssens.

152

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

club_le-happy-few wrote:

Wat toch wel vreemd is, de Waalse pers bericht steeds pagina's lang over de minste fait divers ivm de Bende. Nu er een concrete aanwijzing is, blijft het aantal artikels erg beperkt... Omdat het zich nu in Vlaanderen afspeelt, of wil men de CWB niet afvallen?

Zelfs op de Zevende Dag is er met nog geen woord over gerept ...

153

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

dolorean wrote:

Ik las zonet dat David het afgelopen jaar het gevoel had dat zijn tip ivm Bonkoffsky door speurders met rijkswachtverleden in cel Waals-Brabant niet echt serieus werd genomen. Pas door uitspraak Vermassen, ging men deze week op onderzoek uit in het Aalterse. Als dat klopt...

Dat zou wel eens kunnen verklaren, waarom net na Vermassen zijn uitspraken de speurders de 'doorbraak' op hun conto hebben mogen schrijven. Een jaar (of langer) worder er amper (of niets) gedaan met de tip. Vermassen stelt de speurders voor een ultimatum. Of ze komen binnen een door hem opgelegde termjn naar buiten met minstens zijn initialen, of hij komt er zelf mee naar buiten en maakt meteen ook bekend dat de speurders op de hoogte waren.

154

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Ik lees zonet op de website van HLN dat reeds in 1999 Boskoffsky werd doorgegeven door enkele mensen die in hem (na vrijgave van de nieuwe reeks robotfoto's) de reus zagen; Zowel op basis van fysieke kenmerken, alsook op basis van zijn levenswandel. Zeer vreemd dat spoor toen niet (naar behoren) werd onderzocht. De speurders (wie waren dat toen?) laten weten, dat toen er niet voldoende aanwijzingen zullen geweest zijn om Boskoffsky als verdachte te beschouwen.

Ik ben verder (maar dat is in de kantlijn) teleurgesteld in de berichtgeving op VRT-news. Ze lopen behoorlijk achter wat betreft informatie. Zo ook de berichtgeving gisteren, alwaar pas uren nadat de berichtgeving in de media stond, uiteindelijk een artikeltje stond te lezen.

155

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

andycap wrote:

Kan je enkele reacties citeren? Ik kan deze niet lezen.

Chris goed gekend tijdens de woelige jaren 80 in Bde Aalst. "Den Bonno" was één van de kleurrijke figuren die de Bde toen kende. Toffe collega!

05-06-2015, 19:49 Geschreven door senaeve paul

Mijn innige deelneming aan familie en vrienden. Chris en ik waren van dezelfde afdeling, binnengekomen bij de RW in 1972.

27-05-2015, 23:39 Geschreven door Van der Elst Luc

Innige deelneming aan de familie en de vrienden. Ken Chris sinds de jaren 60-70 van bij de scouts in Dendermonde. Alhoewel we elkaar als rijkswachter niet tegenkwamen zagen we elkaar af en toe in Dendermonde. Toffe eerlijke kerel, recht door zee. Het gaat je, waar dan ook, goed met je Chris.

23-05-2015, 17:39 Geschreven door Jerry Burm

Mijn innige deelneming aan zijn familie. Ik heb met Christiaan slechts een tweetal jaren gewerkt in de Bde AALST ( 80-82 ). Het leven is niet eerlijk. Je bent te vroeg gegaan.

21-05-2015, 20:51 Geschreven door Dany Degezelle

Bonne, je was een speciale, toffe collega. We hebben elkaar de laatste 30 jaar niet meer gezien, maar hebben toch veel plezier gehad in de Bde AALST. Het ga je goed daarboven, en ik weet zeker dat ze met jou ginder goed zitten.

21-05-2015, 13:45 Geschreven door Jacobs Ronny

Ik heb verschillende jaren met Chis samengewerkt in deBde Aalst. Chris was voor mij een hele toffe collega en vriend. Helaas verloren we elkaar uit het oog namutaties. Rust zacht Chris.

20-05-2015, 23:08 Geschreven door De Backer Piet

R.I.P Chris. De tijd in Bde Aalst zullen we nooit vergeten.

20-05-2015, 20:37 Geschreven door johan rottiers

Chris gekend als collega in de bed Aalst. Mijn oprechte deelneming aan de familie.

20-05-2015, 17:26 Geschreven door Ronny De Groote

Oprechte deelneming aan de familie en vrienden van Chris. Ik heb "Bonno" in 1980 in Bde Aalst leren kennen en wij hebben elkaar gans de loopbaan meermaals ontmoet. Rust zacht Chris!

19-05-2015, 20:42 Geschreven door Hugo Van den Bosch

Chris "Bonno" was een collega in de Bde Aalst en later PZ Aalst. Ik vernam van zijn broer dat hij op 20/05/2015 om 14.00 u wordt gecremeerd te Sint-Niklaas - Crema. Heimolen. Iedereen is welkom om een laatste groet te brengen.

19-05-2015, 16:57 Geschreven door Walter Van Gyseghem

Mijn innigste deelneming aan familie en vrienden. Ik heb Christiaan gekend als collega in het Mob Leg. Hij was er toen bij de toenmalige groep Diane. Ik heb hem ook enkele jaren als buur gehad in Dendermonde (1976 tot een eindje in de jaren tachtig). Een toch wat speciaal iemand, maar met een goed hart. Heb veel met hem opgetrokken en veel plezier gehad! Chris, het ga je goed, waar je nu ook bent!

19-05-2015, 12:34 Geschreven door Jempi Verhofstadt

Heb Chris goed gekend in de Bde Aalst. Het ga je goed ginder boven Chris.

19-05-2015, 12:18 Geschreven door Gust Arys

Het ga je goed ginder boven Chris.

19-05-2015, 11:30 Geschreven door Gust Arys

Iemand een idee wat de reden/oorzaak is, dat hij bij Diane aan de deur werd gezet?

156

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Willy Michiels?

157

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

karatekid wrote:

Is het wel zeker dat het om die persoon gaat, want in sommige media is sprake van K.B.?

Ik heb toch sterke vermoedens. Zie ook » blog.seniorennet.be Op basis van de reacties aldaar, wordt er ook verwezen naar Groep Diane ...

158

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

dhrlanden wrote:

Deze man heeft nog een Facebook-pagina » www.facebook.com

Daar staat Chris Van Den Steen tussen. Is dat toeval, of is dat effectief familie van David?

159

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Verschillende bronnen vandaag in de krant spreken over een zekere C.B. Helaas, zijn deze bronnen (VTM/HLN) nu niet bepaald bronnen die het moeten hebben van hun neutraliteit; en kan men ze al eens in verband brengen met sensatie ...

Volgens Het Laatste Nieuws nam een familielid van de Aalsterse C.B. een jaar geleden contact op met de federale gerechtelijke politie. "Vlak voor hij in mei 2015 stierf op zijn 61ste, heeft hij zijn geheim verteld", zei het familielid. "Hij was 'De Reus' van de Bende van Nijvel."

Hoe dan ook, wat opzoekingswerk, op basis van de informatie die voorhanden is, bracht me naar deze website » blog.seniorennet.be/rijkswacht

Kwam deze naam al eens voor ooit? Op basis van de zoekfunctie op deze website, alvast niet. Hoe betrouwbaar is deze getuigenis?

160

(147 replies, posted in Afpersing)

Allereerst mijn excuses als deze post niet op zijn plaats is (of er reeds een antwoord staat te lezen op de vraag die ik heb).

Wat ik mij gewoon afvroeg, is of er weet is van een wijziging van leverancier(s) van bepaalde producten, kort (of vrij kort) na de laatste fatale aanslag in Aalst. Ik lees immers via verschillende bronnen over afpersing et cetera; maar heb nog niets kunnen vinden over de concrete gevolgen daarvan; en/of in hoeverre aldus bepaalde contracten heronderhandeld (of eventueel opgeschort) werden.

Indien deze vraag hier dus niet op zijn plaats is excuses; ik lees dan wel waar deze wel thuishoort.