11

(69 replies, posted in Algemeen)

Aubanel wrote:

Je vergeet te vermelden, Ben, dat burgemeester D'Haese - ik heb het zelf gehoord want ik was er deze voormiddag - de piste Bonkoffsky blijft behouden. Zie beeldfragment op vrtnws.

Dan mijn vraag aan jou Aubanel. Wat heeft hij exact gezegd?

Volgens het Nieuwsblad:

"Vorig jaar stonden we hier allemaal tesamen zoals vandaag, maar toen met een hernieuwde hoop", sprak D'Haese (N-VA) voor de nabestaanden, minister van Justitie Koen Geens (CD&V), politieke afgevaardigden en sympathisanten op de stedelijke begraafplaats van Aalst. "Recent kregen we vanuit het parket te horen dat de Reus dan toch niet de Reus zou zijn. Nochtans heeft hij het bekend op zijn sterfbed aan naaste familieleden. Bekennen om lid geweest te zijn van een moorddadige bende criminelen, lijkt me nu toch niets iets waar men zou over fantaseren tijdens de laatste uren van iemands leven."

Wat heeft hij bekend? Dat hij de reus was? Wel, meneer de burgemeester, ... nogmaals een zoveelste keer, ... dat heeft hij NIET bekend. Ik erger me daar dood aan. Justitie een veeg uit de pan geven, maar wel keer op keer dezelfde flagrante onjuistheden verkondigen.

12

(102 replies, posted in Speurders)

https://isgp-studies.com/belgian-x-doss … rard-lhost

Staat ook in verband met dossier Dutroux.

13

(24 replies, posted in Bewijsstukken)

Ja dat klopt. Echter hier op het forum schrijft David dan weer:

HIPA wrote:

Toevallig ben ik nog eens op het forum. Ik heb een jutte zak gezien met zwart post teken erop. Deze stond op 1 meter van mij op de grond. Hierin zag ik sigaretten zitten omdat bovenzijde open viel. Haemers is door 6 personen in Aalst herkend, alle verhalen werden afgedaan als verzinsels. Daar sta je dan als leugenaar, meesten hebben het opgegeven of zijn al dood.

Het zijn misschien maar details, maar ik vind het wel belangrijk genoeg om door te vragen; zonder daarbij iemand te willen provoceren natuurlijk. Ging het nu om een postteken, of een posthoorn?

14

(24 replies, posted in Bewijsstukken)

Ed Gein wrote:

Ook Franse postzakken hadden geen posthoorn. Wel een postduif.

Postteken vs Posthoorn ... David heeft het over een 'postteken', niet specifiek over een 'posthoorn'.

15

(24 replies, posted in Bewijsstukken)

Hierbij nog enkele voorbeelden van postzakken, met daarop een logo van de Post. Echter, deze zijn allemaal Duits.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ-se5VXjBn2QiRQn3B5ZH05-EGrDignfX1jSsH3im_tl-RJvxHrg

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTObGAnghujo-Q05fGh6syphxhtZyseHDABWkXTIZG4SQHO0od2

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQntVRYEPRYqqU5Pq13u-E5W8MLK9CFuuIKd9QQaZHJ8XY1s5HY

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQgJeL48pDt09c9XeMT8muoKp2FKcLUvDxgcjJIHTcepDwtrSo60Q

16

(24 replies, posted in Bewijsstukken)

Ed Gein wrote:

Scherpe opmerking. Ik had er eigenlijk nog nooit bij stilgestaan. Ik vind ook nergens Belgische  postzakken met een posthoorn, ook niet op oudere zakken. Enkel de nieuwere hebben het gestileerde logo van Bpost, maar dat bestond toen nog niet.
Ik zal eens navraag doen bij een gepensioneerde postbode. Mss kan die zijn licht werpen hier op.

Maar zegt David dat hij een "Belgische" postzak zag, met het logo van een posthoorn op, of zegt David, dat hij "een" postzak zag, met daarop "een" logo van de post ... ?

17

(102 replies, posted in Speurders)

Zelfs al zou hij betrokken zijn (direct of zelfs maar indirect) bij één feit, ... wat hopen de speurders in godsnaam nog te vinden nu?

18

(124 replies, posted in Wagens)

kenza wrote:

Waarom zoeken ze een garagist die de Golf zou herspoten hebben? De auto kan toch met spuitbussen herspoten zijn?

Omdat het herspuiten van de wagen zeer professioneel zou zijn gedaan en er aldus ook wel gebruik zal gemaakt zijn van goed materiaal.

19

(115 replies, posted in Speurders)

Maar had Haemers bij het brede publiek in 1985 reeds zoveel bekendheid? David (misschien gezien zijn leeftijd toen?) heeft in 1985 niet Haemers herkend. Wel heeft hij later, op basis van een foto van Haemers, de man herkend die op hem heeft geschoten. Dat is niet helemaal hetzelfde. Wat niet betekent dat ik in twijfel trek, dat de man die op David heeft geschoten, Patrick Haemers was.

20

(14 replies, posted in Algemeen)

Ik lees doorgaans dat dit start om 20u.