41

(98 replies, posted in Onderzoeksdaden)

thx Whynot, notand Merovinger, was daar al is geweest via deze site maar kon me niet meer herinneren hoe, dus nog is thx! En nu terug naar Hornu!

42

(98 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Dacht na de grap zal nog wel een beter antwoord volgen, maar blijkbaar niet! sad

43

(98 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Duidelijk steeds voor een grapje te vinden! smile

44

(98 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Mooi zoekwerk! Daar heeft duidelijk wat gestaan in vroegere jaren! Op Google Maps zijn het plaatsen met frisgroene jonge en lage begroeiing! Mag ik zo nieuwsgierig zijn en vragen, Merovinger, waar je zulke oude luchtfoto's kan opdiepen?

45

(98 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Vorig jaar is er daar op deze plaats wat gevonden, onderdelen Golf GTI, is daar op dit forum ook iets van geweten, of is dit pas van vandaag of gisteren geweten?

46

(98 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Heb nog wat problemen met Google Maps te verslepen naar dit forum! Vandaar dat er iets niet goed zat, maar ondertussen al rechtgezet door aben veronderstel ik! (thx >Ben) Zijn dus twee verschillende locaties, waarschijnlijk op zoek naar hetzelfde en nog niet gevonden! En van dezelfde tipper, de schroothandelaar als ik me niet vergis, op sterfbed!

Los hiervan, als er daar nog oude mijnschachten zijn, denk toch wel als je daar iets in gooit, de kans groot is dat het nooit meer gevonden wordt! En ook niet met die graafmachine hoor!

47

(98 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Deze locatie was die in Elouges, schroothandelaar, nu nog steeds schroothandel gevestigd » Google Maps (Rue du Commerce 341, recht tegenover kerk, de poortingang die doorgang geeft naar terrein met halfronde groene loods!)

Waar ze nu momenteel gegraven hebben is nog niet exact geweten, oude mijnsite, is er al iets meer geweten over de juiste plaats en wie heeft naar die plaats verwezen?

48

(98 replies, posted in Onderzoeksdaden)

fipilip wrote:

Welke zaken en namen?

Even rondgaan op Facebook, zoals ik schreef, bij de personen die reageren op het artikel in La Meuse! Weet wel, Facebook is veel onzin maar toch gooien er nog heel veel mensen (mogelijk belangrijke) info op te grabbel!

49

(98 replies, posted in Onderzoeksdaden)

En als we even verder gaan op Facebook, via de personen (M.M. en R.O.), die reageren op dit artikel komen we vrij snel bij allerlei zaken en namen en politiek en heel veel vrouwtjes! En hopsa daar staat onze Di Rupo ook al!

Mercator, denken we dan aan het schip of zie ik iets niet?

50

(8 replies, posted in Speurders)

Vind dat persoonlijk een super ingewikkelde bedoening, heel veel gebruikte benamingen betekenen niets voor mij! Tegen dat je een en ander begrijpt door gebruik, veranderen ze weer een heleboel! Met gevaar bedoel ik vrijgeven van privé-zaken aan een ieder die het wil zonder dat je het beseft!

Je moet er een boel tijd insteken vooraleer je alles netjes beschermd hebt , ikzelf zet er gewoon zo goed als niets op, lijkt me het veiligst (naam en geboortedatum uitgezonderd). Zo heb ik zelf voorbeelden van mensen die zich een hoedje schrokken over wat ik allemaal wist over hen zonder dat ze me echt kenden! smile