11

(176 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Raar, waarom gaan ze die man niet eerst door de wringer halen? Voordat je het wereldkundig maakt. Het zijn dit soort dingen die een oplossing niet dichterbij brengen.

12

(176 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Alles staat weer in de belangstelling. Nu is het wachten op een reactie.

13

(18 replies, posted in Vragen)

Zijn de opdrachtgevers misschien in bepaalde Loges te vinden?

14

(541 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Ja, die bedoel ik. Komt hij ook niet uit extreem-rechtse kringen? Hij sprong uit het raam van het politiebureau en verdween achter op een motor. Heb weleens ergens gelezen dat ie in Paraguay heeft gezeten en toen in Parijs weer een bank heeft berooft via bootjes en de riolering. Was het een maffia klus, Corsicaans bevrijdingsbeweging, Italiaanse fascisten? Ik zou het niet weten!

15

(541 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Rare overvallen?

geronimo wrote:

Dag Peter, bedoel je Spaggiari? Heb daar een aantal maanden geleden een reportage over gezien, en moest ook onmiddellijk denken aan Bouhouche.

Corsicaanse!

16

(25 replies, posted in Roze Balletten)

Haemers heeft op dit soort feestjes gezegd dat hij de gangster van België is.

17

(541 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Bouchouhe, misschien verhalen bankroven in Frankrijk jaren 70! Rioolstelsels, zodiaks? De kluizenkrakers in Nice? Zwarts was genoeg om te beginnen. Tot andere belanghebbende zich er mee gaan bemoeien.

18

(382 replies, posted in Hypotheses)

Misschien is de moedeloosheid aan het toeslaan op het forum? Hoop echt dat er weer eens een nieuw 'vers' spoor gevolgd kan worden. Ik geloof nog steeds dat we de waarheid meegaan maken.

19

(60 replies, posted in Bende Haemers)

Kapllan kende de garage's in het land, wist de weg over de wegen. 'Autodieven' zijn slim! Hij leeft nog, en De Staerke! De doden zijn dood.

20

(382 replies, posted in Hypotheses)

Grote opdrachtgever, kleine opdrachtgever, crimi's? Bouhouche, Godfathers in ?, De Staerke, Haemers. Wie waren de godfathers in Brussel,1975-80?