11

(43 replies, posted in Bewijsstukken)

noorderling wrote:

Ik heb het altijd al geweten, Bouhouche de ouwe kitter met zijn kitpistolen wilde geen dwaalspoor aanleggen maar haalde enkel een geintje uit: "ze willen pistolen, dan krijgen ze die, wahaha".

Geen slechte redenering, afgezien dan van het antwoord op de vraag wie die zaken gedumpt heeft.

12

(12 replies, posted in 1980-1989)

Merovinger wrote:

Er zijn nog twee andere Bende van Nijvel kenmerken:
- (...)
- de overval gebeurde in de 'werk'zone van de bendefeiten uit 1983 (regio Nijvel-Bergen-Maubeuge-Anderlues)

In dit topic wordt over de werkzone een andere conclusie getrokken:

Aubanel wrote:

Enkele geografische uitzonderingen buiten beschouwing gelaten (Maubeuge, Temse), speelt deze navrante geschiedenis zich af in een driehoek die gevormd wordt door de steden Aalst-Brussel-Leuven-Nijvel. De zware misdaden moeten hier worden gesitueerd.

Ook ik vind Lodelinsart (evenals Anderlues) juist buiten het werkgebied. En zoals diverse keren eerder is opgemerkt is een Golf GTI niet bepaald een zeldzaam model auto op de Belgische wegen in die periode. Is Lodelinsart inderdaad een onopgeloste zaak?

13

(1 replies, posted in 1980-1989)

Een overval op een juwelierszaak in Almelo op 16 juni 1988 » kranten.kb.nl | kranten.kb.nl | kranten.kb.nl | kranten.kb.nl | kranten.kb.nl

In het laatste bericht is sprake van een zaak tegen een 44 jarige R.R., een 35 jarige L.P. en een 45 jarige M.L.. Meer bepaalt via kranten.kb.nl en zoeken op "overval almelo juwelier".