1

(733 replies, posted in Westland New Post)

Persoonlijk ben ik overtuigd van zijn betrokkenheid. Probleem is dat er niets van materiële sporen overblijft en dat hij, net zoals Beijer zich overal uitkletst.

2

(733 replies, posted in Westland New Post)

Ik weet dat er banden waren tussen leger, staatsveiligheid en WNP. Maar welke rol ze speelden is voor mij onduidelijk.

3

(733 replies, posted in Westland New Post)

Er zijn veel elementen en getuigenissen die Libert aan de bende linken. Hij is een van de weinigen die formeel werd herkend. Via ARI is er ook de link met Bouhouche en Beijer. Alle drie meesters in dwaalsporen leggen...

4

(988 replies, posted in 1985)

De meningen blijven verdeeld.

5

(988 replies, posted in 1985)

Dat is een discussie die al een aantal keer gevoerd is op dit forum.

6

(541 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Naast het kwijtgeraakte pv over Bouhouche zijn er ook nog de foto's die Beijer maakte van de Delhaize van Aalst. Hilde Geens somt ook nog een hele reeks elementen op die het duo aan de bende kunnen koppelen. Over het dagboekverhaal van Bouten heb ik ook zo mijn twijfels maar het voegt niets toe aan de zaak.

7

(573 replies, posted in 1982)

In het artikel over Bouhouche, dit weekend in het Laatste nieuws en De Morgen verschenen lees ik ook dat de garagebox waar Bruno Vandeuren de wapens van de overval in Waver naartoe bracht een van de boxen was die gehuurd werden door Bouhouche en Beijer.

8

(170 replies, posted in Vragen)

Het onderzoek is vanaf het prille begin van binnen uit gemanipuleerd. Daar zijn gewone criminelen niet toe in staat.

9

(541 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Meer dan ooit is oud-rijkswachter Bouhouche verdachte nummer één

De avond van de laatste aanslag van de Bende van Nijvel, op de Delhaize in Aalst, werd oud-rijkswachter Madani Bouhouche herkend in een cafeetje daar vlakbij. Dossierstukken daarover werden vernietigd en nu wil het federaal parket achterhalen hoe. Meer dan ooit rust de verdenking op Bouhouche.

‘Ik dacht we in deze zaak echt wel alles hadden gezien”, zegt de Aalsterse advocaat Peter Callebaut. “Blijkbaar niet.” Hij is al 35 jaar de advocaat van Marie-Jeanne Callebaut. Zij is de weduwe van Jan Palsterman, een van de acht doden bij de laatste raid van de Bende van Nijvel, op 9 november 1985 op de Delhaize in Aalst. Vorige week meldde zich een team van de federale politie met een huiszoekingsbevel bij de 73-jarige dame.

Callebaut beheerde jarenlang samen met de Brusselse advocaat Xavier Magnée de kopie van het strafdossier die de nabestaanden van de 28 dodelijke Bende-slachtoffers in 1995 ontvingen. Een papieren toren van een meter of tien. “Ze hebben álles in beslag genomen”, zegt haar advocaat.

Lees hier het hele artikel » Nieuws

10

(541 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Het is bij de overval op Dekaise dat Bouhouche het meest in beeld komt. Ook Mendez werd door een van de getuigen achteraf herkend. De inderecte bewijzen die Bouhouche aan de overval koppelen zijn al verschillende keren vermeld in de Bendeliteratuur evenals op deze site.

Zou het geen optie zijn om kroongetuige en vermoedelijke moordenaar van Bruno Vandeuren, Jean Vandenabeele als spijtoptant te ondervragen? De moord op Vandeuren is in 2018 verjaard.