1

(153 replies, posted in Robotfoto's)

De adjunct deirecteur van de Delhaize in aalst die oog in oog stond met de reus zou formeel Michel Libert hebben herkend. Weet iemand of dit effectief zo is?

2

(384 replies, posted in 1982)

José was een supporter van Club Brugge. Werd door zijn zoon beaamd. De sjaal was van hemzelf afkomstig.

3

(291 replies, posted in Andere)

Als je kijkt naar de robotfoto's moet ik toegeven dat er heel wat tussen zitten die van buitenlandse afkomst lijken. Maar dat geldt bijvoorbeeld ook voor Bouhouche. Of deze piste nu de juiste is of niet, ik heb het voorgevoel dat dit een stilte voor de storm is en dat we binnen afzienbare tijd meer gaan weten.

4

(291 replies, posted in Andere)

Opletten dat deze hypothese weer niet een tunnelvisie wordt waarin alle feiten verdraaid worden om er toch maar in te passen. Er waren daders met een Arabisch, Mediterraan of Slalvisch uiterlijk. Er was ook minstens één dader met blond haar en blauwe ogen.

5

(73 replies, posted in Bewijsstukken)

Ik vrees dat dit weer een van de cruciale bewijsstukken is die verdwenen zijn. Anders zou de CWB deze haren toch al lang gebruikt hebben om dna uit te halen?

6

(291 replies, posted in Andere)

1983 is de prehistorie niet. Ze zullen echt wel in staat geweest zijn om echt haar te onderscheiden van een pruik of geverfd haar.

7

(291 replies, posted in Andere)

Alsof speurders niet in staat zouden zijn om te zien of een haar al dan niet geverfd is.

8

(291 replies, posted in Andere)

Na de diefstal van de kogelvrije vesten werd in de hand van Josef Broeders een pluk blonde haren gevonden. In de Saab die bij de inbraak in de Colruyt van Nijvel gebruikt werd werden ook blonde haren aangetroffen. Minstens één dader is dus niet van Arabische afkomst.

9

(6 replies, posted in Bewijsstukken)

Ben wrote:

Magnée en Graindorge stellen hierover ook een vraag in hun document:

72. Que déduire de la trouvaille à La Houssière d'une plaque d'identité militaire de Grandjean Bernard ayant passé son service militaire en 1983 au cabinet de madame Christine Goor, cabinet ou Latinus a également travaillé? (PV 21.716 CBW du 20.5.1988 CH 48 9 et 10)

Is er ooit een antwoord op die vraag gekomen?

10

(12 replies, posted in Filière Boraine)

Bouaroudj was dus de enige die formeel herkend werd door Dekaise. Hij beantwoordt ook aan de overvaller die door een getuige werd beschreven: zuiders type met Beierse snor. Voor zover ik weet is hij ook de enige van de Borains die nog in leven is.