1

(42 replies, posted in Andere feiten)

5/20? Je bent wel in een erg gulle bui Spectator Of Life. Ik heb het boek ook gelezen en ben het met je mening eens. We mogen ook niet uit het oog verliezen dat de auteur, net als iedereen of toch de meesten op dit forum, geen toegang heeft tot het dossier.

2

(270 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Rijkswachter Campinne die in in een vuurgevecht met de daders verwikkeld was na de overval op Dekaise meende Bouhouche te herkennen. Hij was geschminkt. In de zaak van Dekaise werd fond de teint gevonden.

3

(270 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

En dan zijn uitspraak: Ik ben gekozen op basis van mijn dossier. Omdat ze weten dat hij nooit gaat praten.
Zelfs een van zijn broers (Zie Hilde Geens) stapte naar de speurders met de woorden 'Doe iets aan onze Johnny'
De Staercke profileert zich nu als de goedhartige gangster die geen vlieg kwaad zou doen en Beijer doet lustig verder met de boel te manipuleren  en justitie en slachtoffers uit te lachen. Laat ons hopen dat deze twee niet zullen blijven lachen .

4

(270 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Tegen zowel Beijer als De Staercke zijn er wel heel veel aanwijzingen.

5

(270 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Het verhaal van de foto's die Beijer van de Delhaize in Aalst genomen heeft klopt ook van geen kanten. De datum op de achterkant van de foto's bewijst volgens hem dat de foto's na de overval genomen zijn. Het huideige onderzoeksteam heeft die foto's grondig onderzocht en de uitleg van Beijer kan naar de prullenmand. (Hilde Geens). Ik begin meer en meer te geloven dat dat proces er toch zal komen. En ik hoop dat Beijer en De Staerck zullen krijgen wat hen toekomt.

6

(270 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Beijer lacht justitie en de nabestaanden van de slachtoffers van de bvn uit omdat hij weet dat ze hem niets kunnen maken. Idem voor De Staercke. Iedereen weet dat ze schuldig zijn zijn maar niemand die iets kan bewijzen.

7

(683 replies, posted in 1982)

Vandeuren werd op kerstavond 1988 in Oostende in het Koningspark vermoord. Hij werd naar een heler in Oostende gestuurd door Willy D. die volgens de speurders vermoedelijk ook het omgebouwde moordwapen heeft geleverd.
Willy D. werd ook verdacht van medeplichtigheid van de moordaanslag op Vernaillen en een afleidingsmaneuvre bij de aanslag in Aalst. (Hilde Geens)
Omgebouwde moordwapens. Doet een belletje rinkelen?

8

(1,069 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Kijk daar heb je nu een punt Tiens; er zijn bepaalde elementen die de speuders achterhouden om het geheim van het onderzoek niet in gevaar te brengen. Wat ook logisch is. We weten niet wat er achter de schermen allemaal gebeurt maar de mediastilte rond het onderzoek lijkt me geen slecht iets. Ik hoop dat de dag aanbreekt waarop Beijer, De Staercke en anderen die met de bende te maken hebben en die nog in leven zijn een toontje lager zullen zingen...

9

(1,069 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Zou het kunnen dat de bende twee keer wapens in de zwaaikom heeft gedumpt? in '85 en '86? Het blijft een vreemd verhaal. Beijer liet zich ooit ontvallen ' on a melangé les armes' Misschien hebben er 2 of meer verschillende bendes op verschillende tijdstippen hun wapens daar laten verdwijnen. De bende De Staercke gebruikte die plaats ook om hun wagens en wapens te laten verdwijnen.

10

(1,069 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik denk niet dat het feit dat twee personen die zijdelings met de bende te maken hebben dezelfde naam dragen iets hoeft te betekenen.