1

(46 replies, posted in Journalisten)

Jammer genoeg weet niemand wat hij met die opmerking bedoelde.

2

(42 replies, posted in Andere)

Zou dit de persoon zijn die Danièle Zucker op het oog had? Iemand uit het restaurantwezen. Vandaar de etenswaren en drank die de Bende buitmaakte.

3

(42 replies, posted in Andere)

Is René Noël de bejaarde verdachte waarover Merovinger enkele jaren geleden ook informatie aan de CWB overmaakte?

4

(340 replies, posted in Plaatsen)

Dan moet het gaan om iemand die nu al van een hoge leeftijd moet zijn.

5

(340 replies, posted in Plaatsen)

zeno wrote:
HIPA wrote:

Zeno, ik citeer Lucien, staat er toch duidelijk bij! Of gaat die onozelheid hier weer beginnen? Denk jij nu echt dat dit alles is van info, misschien ben ik te dom om het allemaal te snappen volgens jouw. Wel laat jij nu eens zien wie je bent en wat je weet.

Hipa ik zal eens duidelijk moeten zijn blijkbaar.  Ik hoef jouw verhaaltjes niet te ontkrachten, bewijs jij ze eens.  Lucien zei dit, Lucien zei dat, de fichen bak van Lucien en misschien dacht Lucien wel dat de jaarlijke kaas- en wijnavond van de BvN met 30 man in zijn atelier doorging en kwamen ze samen kwamen met de supportersbus van De Polder, het zou zomaar kunnen.  Ik heb altijd geprobeerd jou als een nabestaande (slachtoffer) van de aanslagen te zien maar dat wordt steeds moeilijker als jij alles tracht te transformeren in onmogelijke verhaallijnen.  Trouwens vrijdag, visdag.

Hoe lomp kan je zijn?...

6

(628 replies, posted in Westland New Post)

Libert blijft een enigma. Er zijn veel aanwijzingen tegen hem en weer andere die hem vrijpleiten. Net als bij Beijer is het heel moeilijk om feit van fictie te onderscheiden in wat hij allemaal vertelt.

7

(110 replies, posted in Andere)

En wat geeft jou die zekerheid?

8

(110 replies, posted in Andere)

"Bruggeling Roger Beuckels (1942-1991) was de beruchte killer van de Bende van Nijvel." Na 15 jaar onderzoek is ex-VRT-journalist Guy Bouten er 100 procent zeker van. Hij onthult een en ander in zijn nieuwe boek Bouhouche, Beijer, Beuckels en de anderen, het vierde al dat hij aan de Bende van Nijvel wijdt. "Beuckels was een meedogenloze huurling, die er prat op ging meer doden op zijn geweten te hebben dan er op het kerkhof van Assebroek begraven liggen."

Lees hier het hele artikel » Nieuws

9

(628 replies, posted in Westland New Post)

Weet iemand of er enige waarheid schuilt in het feit dat Libert formeel werd herkend in Aalst? Ben? Er zijn zoveel geruchten en onjuistheden over de bende geschreven dat het steeds moelijker wordt om de feiten van fictie te onderscheiden.

10

(169 replies, posted in Andere)

Op pagina 150 schrijft hij dat Bruno Vandeuren werd vermoord door Patrick Hendrickx.
De verdachte die het meest in aanmerking kwam voor die moord was in werkelijkheid de Oostendenaar Jean Vandenabeelde die tot voor enkele uren voor de moord samen met Vandeuren gezien werd door getuigen. Vandenabeele is de moord altijd blijven ontkennen en werd bij gebrek aan bewijs vrijgelaten.
Bouten vermeld ook dat in het handschoenenkastje van de wagen van Vandeuren een wapen aangetroffen werd dat buitgemaakt werd bij de overval op Dekaise. Dat is in werkelijkheid nooit bewezen.