21

(723 replies, posted in Westland New Post)

Ik had toevallig net de film 'Django unchained' van Tarantino gezien. Ook een film met racisme en slavernij als onderliggende thema's maar dat is dan ook alles. Ik ga niet in discussie met jou en anderen die geloven in nazi symboliek als motief van de Bende van Nijvel maar ben gewoon van mening dat dit een apart topic verdient. Andere motieven hebben ook een eigen topic.

22

(723 replies, posted in Westland New Post)

Is het echt niet mogelijk om een apart topic hierover aan te maken? Nazi symboliek of zo. Het topic 'Michel Libert' is amper leesbaar geworden de laatste tijd.

23

(113 replies, posted in Westland New Post)

Lhost plaatst al een hele poos documenten met een dubieuze herkomst die zijn verhaal zouden moeten bewijzen. Ik geloof er geen zier van.

24

(46 replies, posted in Journalisten)

Jammer genoeg weet niemand wat hij met die opmerking bedoelde.

25

(52 replies, posted in Andere)

Zou dit de persoon zijn die Danièle Zucker op het oog had? Iemand uit het restaurantwezen. Vandaar de etenswaren en drank die de Bende buitmaakte.

26

(52 replies, posted in Andere)

Is René Noël de bejaarde verdachte waarover Merovinger enkele jaren geleden ook informatie aan de CWB overmaakte?

27

(340 replies, posted in Plaatsen)

Dan moet het gaan om iemand die nu al van een hoge leeftijd moet zijn.

28

(340 replies, posted in Plaatsen)

zeno wrote:
HIPA wrote:

Zeno, ik citeer Lucien, staat er toch duidelijk bij! Of gaat die onozelheid hier weer beginnen? Denk jij nu echt dat dit alles is van info, misschien ben ik te dom om het allemaal te snappen volgens jouw. Wel laat jij nu eens zien wie je bent en wat je weet.

Hipa ik zal eens duidelijk moeten zijn blijkbaar.  Ik hoef jouw verhaaltjes niet te ontkrachten, bewijs jij ze eens.  Lucien zei dit, Lucien zei dat, de fichen bak van Lucien en misschien dacht Lucien wel dat de jaarlijke kaas- en wijnavond van de BvN met 30 man in zijn atelier doorging en kwamen ze samen kwamen met de supportersbus van De Polder, het zou zomaar kunnen.  Ik heb altijd geprobeerd jou als een nabestaande (slachtoffer) van de aanslagen te zien maar dat wordt steeds moeilijker als jij alles tracht te transformeren in onmogelijke verhaallijnen.  Trouwens vrijdag, visdag.

Hoe lomp kan je zijn?...

29

(723 replies, posted in Westland New Post)

Libert blijft een enigma. Er zijn veel aanwijzingen tegen hem en weer andere die hem vrijpleiten. Net als bij Beijer is het heel moeilijk om feit van fictie te onderscheiden in wat hij allemaal vertelt.

30

(110 replies, posted in Andere)

En wat geeft jou die zekerheid?