21

(459 replies, posted in Algemeen)

Het zijn de nabestaanden van de slachtoffers die eigenlijk zouen moeten beslissen of het dossier al dan niet verjaart. Stel je voor dat het dossier uiteindelijk verjaart en een van de overlevende daders ergens veilig in Frankrijk of Thailand doodleuk een boek schrijft over hoe de vork in de steel zat en hoe ze het onderzoek  40 jaar lang gemanipuleerd hebben. Zelfs nu nog worden daders die bij de holocaust betrokken waren veroordeeld ook al zijn ze stokoud. En met de nieuwe dna wet is er heel wat mogelijk.

22

(1,219 replies, posted in 1985)

Inderdaad, ik reageerde op de post van HIPA die het had over een 50-jarige man.

23

(1,219 replies, posted in 1985)

Elnikoff? De WNP voerde verkenningsopdrachten uit rond warenhuizen. Misschien waren ze ook stand by tijdens de overval(len).

24

(1,219 replies, posted in 1985)

Ik meen dat Guy Bouten dit ook ergens geschreven heeft. Een man met een snor die bevelen gaf.

25

(23 replies, posted in Nieuws)

Dat het onderzoek is gemanipuleerd is duidelijk. Dit bewijzen is nog iets anders. Een aantal van de betrokkenen zijn overleden en zij die nog leven blijven halstarrig ontkennen.

26

(77 replies, posted in Speurders)

Moussa zou op een kind geschoten hebben tijdens een van de overvallen. Ik weet niet wat de bron daarvoor is maar toen een journalist aan advocaat Vermassen vroeg of het klopte dat deze getuigenis in het dossier stond antwoordde de laatste: no comment. Er zijn inderdaad heel wat tinten grijs in het spoor De Staercke. Ik denk dat er verschillende criminelen als dwaalspoor gebruikt werden.

27

(53 replies, posted in Filière Boraine)

en al tot in den treure hier herhaald

28

(77 replies, posted in Speurders)

We zijn allemaal stumperds; Hoe dit forum zo lang zonder jou heeft kunnen functioneren is e een raadsel. Gerecht en slachtoffers kunnen op beide oren slapen, dankzij jou weten we binnenkort hoe de vork in de steel zit. Ik ben benieuwd.

29

(77 replies, posted in Speurders)

Duidelijk voor jou blijkbaar. Vesrchillende (ex) speurders e auteurs denken er anders over.
Bon, jij zal wel toegang hebben tot informatie die de rest van de forumgebruikers niet hebben.

30

(77 replies, posted in Speurders)

Als je het niet meteen met sommigen eens bent zitten ze meteen op de kast. Voel je je persoonlijk aangevallen soms? Dit is een forum waar mensen op beschaafde manier van ideeën wisselen, meer niet. Geen enkele reden om je zo druk te maken.