631

(1,219 replies, posted in 1985)

Zijn er ergens aanwijzingen dat Bouhouche, Beijer of Mendez, Baugniet kenden?

632

(1,219 replies, posted in 1985)

Was Bouhouche ook niet bezig met chantageplannen? Net zoals Baugniet die hier later voor veroordeeld werd.

633

(25 replies, posted in Bewijsstukken)

Dus toch een duidelijke materiële aanwijzing. Zijn die pv's ergens online te vinden?

634

(157 replies, posted in 1980-1989)

Beijer is gewoon een psychopaat, net als Bouhouche, zonder enig gevoel voor de slachtoffers en hun nabestaanden. Zelfs nu speelt hij nog spelletjes.

Toch een beetje vergezocht als motief

Het motief volgens de auteur is het afpersen van warenhuizen. Hij gaat erg ver in het interpreteren van de feiten: zo stelt hij dat de olie die gestolen werd tijdens de nachtelijke inbraak in de Colruyt in Nijvel diende om bommen te maken. Voor de rest denk ik dat Bouhouche er zeker mee te maken heeft.

Ik heb het boek in de Engelstalige versie gelezen. De hypothese van de schrijver(s) is dat Bouhouche & co achter de Bende zitten. Alle argumenten pro worden nog eens netjes op een rij gezet. Het klinkt allemaal overtuigend behalve dat de auteur zich over een mogelijk motief wil uitspreken. Dat doet wel afbreuk aan het boek.

638

(1,135 replies, posted in 1983)

En wie kon er weet van hebben dat het de eerste werkdag was van Morue? Dezelfden die in staat waren alle materiële sporen achter zich op te ruimen en getuigen te intimideren...

639

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Het boek 'Insane Killers' is intussen ook in het Nederlands verschenen. Als ebook te verkrijgen als 'De Bende van Nijvel ontmaskerd'

640

(717 replies, posted in 1982)

the end: jij hebt dossierkennis en toegang tot informatie die wij niet hebben. Vandaar dat het niet altijd evident is om te volgen. De vraag is: hoe staat de CWB tegenover die info?