641

(169 replies, posted in Andere)

Als het wapen inderdaad van Dekaise afkomstig was is de betrokkenheid van Vandeuren een absolute zekerheid.

642

(42 replies, posted in Bende Haemers)

Voor de overval in aalst werd er in een wagen een man met lang krulhaar gesignaleerd.

643

(169 replies, posted in Andere)

Volgens het nieuwe boek van Guy Bouten is het wapen dat in het handschoenenkastje van de wagen van Vandeuren is aangetroffen, en waar Beijer zo'n belangstelling voor had afkomstig van de overval bij Dekaise. Toen Hilde Geens Eddy Vos hierover aansprak zei die van niets te weten. Journalistieke slordigheid van Bouten of haalt hij die info uit een andere bron?

644

(541 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Inderdaad wat betreft speculaties. Ik vroeg je enkel een bron wat betreft het feit dat Jurgen Zeyen de reus was die gekend was bij de politie, dat blijkt dus ook een ongefundeerd gerucht te zijn. Bij de zaken die we uit een welingelichte bron hebben wordt deze ook vermeld (tenzij de bron zelf dit niet wil natuurlijk.)

645

(42 replies, posted in Bende Haemers)

Aubanel: maar van wie weet je dat de reus die volgens de Panorama uitzending bij het gerecht gekend was Jurgen Zeyen is

646

(42 replies, posted in Bende Haemers)

Uit welke bron weet je dat het om Zeyen gaat?

647

(140 replies, posted in 1983)

Volgens Leopold Van Esbroeck zou Fredo Godfroid mede achter de overval op Beersel zitten. Iemand van de dienst beveiliging van Delhaize verbaast zich erover dat deze overval aan de Bende van Nijvel gekoppeld wordt. (Bron Hilde Geens) Bestaat er eigenlijk een ballistisch verband tussen deze overval en de andere feiten?

648

(136 replies, posted in Andere)

Het zou interessant zijn mocht je nog klanten van vroeger zien. De website heeft ook een topic De Pomp waar er meer informatie staat over wie er vroeger over de vloer kwam. Misschien herken je een of meerdere namen. Vooral de periode rond 1982.

649

(120 replies, posted in Plaatsen)

De Pomp werd vooral genoemd als tijdelijke opslagplaats en doorgeefluik van de wapens die bij de overval op Dekaise buitgemaakt waren. Herrinner jij je Bruno Vandeuren?

650

(938 replies, posted in Onderzoeksdaden)

De kans is groot dat Lammers de informant geweest is die de speurders naar de vondst leidde.