661

(328 replies, posted in Andere Personen)

Alsof speurders niet in staat zouden zijn om te zien of een haar al dan niet geverfd is.

662

(328 replies, posted in Andere Personen)

Na de diefstal van de kogelvrije vesten werd in de hand van Josef Broeders een pluk blonde haren gevonden. In de Saab die bij de inbraak in de Colruyt van Nijvel gebruikt werd werden ook blonde haren aangetroffen. Minstens één dader is dus niet van Arabische afkomst.

663

(23 replies, posted in Bewijsstukken)

Ben wrote:

Magnée en Graindorge stellen hierover ook een vraag in hun document:

72. Que déduire de la trouvaille à La Houssière d'une plaque d'identité militaire de Grandjean Bernard ayant passé son service militaire en 1983 au cabinet de madame Christine Goor, cabinet ou Latinus a également travaillé? (PV 21.716 CBW du 20.5.1988 CH 48 9 et 10)

Is er ooit een antwoord op die vraag gekomen?

664

(19 replies, posted in Filière Boraine)

Bouaroudj was dus de enige die formeel herkend werd door Dekaise. Hij beantwoordt ook aan de overvaller die door een getuige werd beschreven: zuiders type met Beierse snor. Voor zover ik weet is hij ook de enige van de Borains die nog in leven is.

665

(81 replies, posted in Robotfoto's)

Ik weet het. Maar hij heeft ook zijn journalistieke bronnen en sommige feiten zullen toch wel kloppen. Jammer dat we niet alles kunnen verifiëren.

666

(81 replies, posted in Robotfoto's)

De info komt van Bouten dus kunnen we niet echt zeker zijn. Misschien kan the End uitsluitsel brengen. Behalve bij Bouten vind ik ook nergens iets terug over een identificatieplaatje. Als het waar is is het zeer belangrijk.

667

(81 replies, posted in Robotfoto's)

Deze info heeft forumlid the end gepost onder het topic Bernard Grandjean.

668

(328 replies, posted in Andere Personen)

Zelfs DNA kan gemanipuleerd worden. Maar ik heb een aantal van de materiële bewijzen op een rijtje gezet. Het zijn bewijzen waarvan ik niet snap dat ze niet tot een rechtszaak hadden kunnen leiden. Er zijn mensen (vb. parachtemoord) op basis van minder veroordeeld.

669

(328 replies, posted in Andere Personen)

Op de schaarse sporen die er zijn: formele herkenningen en materiële bewijzen die bepaalde personen onomstotelijk met de Bende van Nijvel in verband brengen wordt de laatste tijd op dit forum niet meer gereageerd. Omdat ze niet passen in de complottheorieën die ons alsmaar verder verwijderen van de feiten. Ik mis forumleden zoals Merovinger en anderen wiens posts een meerwaarde vormden.

670

(328 replies, posted in Andere Personen)

Inderdaad een Joegoslaaf. Onderstaand interview met Hilde Geens spreekt boekdelen ...

De oplossing en de namen zitten al jaren in het dossier/ Bouhouche, Beijer, de clan rond De Staerke, een Joegoslaaf enzovoorts. In de loop der jaren is er toch een tiental mensen in beschuldiging gesteld omdat er verschillende aanwijzingen waren voor hun betrokkenheid.

Bron: Interview Hilde Geens | Knack | 29 november 2017