21

(278 replies, posted in 1982)

Van Camp kocht in het zwart eetmiddelen en drank aan iemand die in de luchthaven van Zaventem werkte... dus die waren zeker gestolen.

22

(1,147 replies, posted in 1983)

Ik denk dat ze duidelijk naar Elsene reden, want anders hadden ze de R0 opgereden in Braine. In Mont-Saint-Jean naar links, Waterloo door en zo recht op recht naar Elsene. In al hun vluchtwegen hebben ze zelden de R0 of autostrade gebruikt.

23

(233 replies, posted in Andere Personen)

De daders hebben sigarettepeuken inderdaad achtergelaten in de hoeve Hougomont. Maar de eigenaar van de hoeve heeft die met nog andere bewijzen zoals flessen alcool 2 dagen daarna met zijn grond omgedraaid. Hij had naar de rijkswacht die nacht gebeld en nog eens de dag daarna maar niemand van de rijkswacht is komen opdagen ...

24

(1,147 replies, posted in 1983)

En waarom het altijd nog ingewikkelder maken dan het is.

25

(210 replies, posted in 1983)

'K zou graag weten van welke bron Hilde Geens die telefoon in 't ziekenhuis van Ottignies te weten gekomen is? Voor de daders was Van Camp duidelijk dood of niet?

26

(717 replies, posted in 1982)

the end, Romeyer heeft zelf tegen Michel (van de tueries) gezegd dat die telefoon niets te maken had met de schietpartij. En ik denk niet dat de daders de Range Rover opgemerkt hebben, zowel niet als ze de Range Rover voorbij gereden zijn (ze waren bezig om de R4 kwijt te geraken) en zeker niet terwijl een schietpartij met de agenten bezig was. Er stonden dan ook nog enkele auto's tussen de Range Rover van Romeyer en de plaats van de schietpartij.

Chronos denkt in feite dat Romeyer zijn verhaal in zijn restaurant verteld heeft aan de gasten die daar werkten. En dat een van de bediende ofwel een grap maakte of een bediende ruzie had met Romeyer en wraak wou nemen.

27

(717 replies, posted in 1982)

Lees nog eens die post in "les tueries" waar simpel alles uitgelegd is en waar men nog altijd maar van 3 man spreekt » Forum

28

(43 replies, posted in 1983)

the end wrote:

Hoewel het niet geheel duidelijk is met hoeveel ze waren, heb ik in mijn info staan: 4 daders waarop er 3 naar binnen gaan in de supermarkt, waarvan 2 naar het kantoor de trappen op. Er zijn 3 wapens gebruikt volgens het schema van de speurders de 9mm1, 0.38 en een 357. 

Nooit of nooit werd er in een aanval gemeld dat ze meer waren dan 3 ... nooit.

29

(210 replies, posted in 1983)

Mel33 wrote:

Vreemd dat ze per se een sleutel van de auto nodig hadden terwijl ze normaal gesproken wel goed zijn in het stelen van auto's en een Porsche 924 (in die tijd trouwens niet een heel bijzondere of dure auto) net zo makkelijk als een VW Golf met een schroevedraaier en een bahco sleutel in twee minuten mee te nemen is.

Ze waren niet goed in auto's stelen. Al de auto's dat ze gestolen hebben waren met de sleutels op... in garages of car jacking.

30

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Ik zie hem dikwijls rond de buurt van het politiebureel van Jette. Blijkbaar zal hij daar 1 keer per week of per 14 dagen moeten gaan stempelen,omdat hij zeker België niet mag verlaten.