81

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Floris wrote:

Hier nog wat stills uit het tweede filmpje van Jean-Marie, maar je moet even naar het filmpje zelf kijken om een echt idee te krijgen van zijn grove beweging...

Ja, hij loopt als een Robot. smile

82

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Vertaling met Google Translate van deze tekst » Forum

Er was een zuiplap vroeg Vanderkindere Street, van de vloer van Waterloo (die de hoek Hazard was) die een deel van de jeugd Ukkel gevonden. Deze bistro (ik kan me de naam niet herinneren) was voorzien van een kamer in de kelder waarin er een tafelvoetbalspel en een biertap. Het hotel werd gerund door een echtpaar dat in het Waals-Brabant. Haar naam was Michel in zijn tijd en had gewerkt als vertegenwoordigers voor een fabrikant van ijs en diepvriesproducten (Motta of Frima?). Voor hervatting van deze bistro, Michel was een vaste klant van Mandarin in handen van Claude Genty (vriend van Peter Paul de Rycke en later claqueur RTBF).

Jean-Marie Tinck was een zeer regelmatige klant sinds hij leefde over de plaats met een jonge man van twintig jaar. Hij werd voortdurend sportief een soorten mariene baret. Het werkte niet. Vrij groot en zeer plein. Het was een zeer goede pokerspeler leugenaar, eigenlijk verschrikkelijk! Toen hij verloor, iedereen weg te zetten, deze man was in staat om een ??gebouw te ontmantelen. Ik heb persoonlijk in actie gezien. Er waren 3 mensen die in de bistro Michel waren en zagen (vaak) met Jean - Marie Tinck: een Gregory die in Editie Jette werkte als ik me goed herinner, en twee anderen die ik don 'hebben niet behield de namen.

Voordat de zaak Champlain gehouden in de late jaren '80, heeft Michael, de beschermheilige van de inrichting, een hoop problemen met Jean-Marie Tinck had. Op een avond, dreigde hij een klant met een kogel in het hoofd, de klant had voor zijn eigen ongeluk is te bespreken met de jonge vriend van Jean-Marie Tinck! Dingen zijn heinde en Michel echt bang voor wat er kan gebeuren in de toekomst geweest. Het werd verboden (zoals de zaken) in de faciliteit te komen. Michel in een paar woorden: Kort na, Michel scheidde van zijn vrouw hield een paar maanden en dan het instellen van de reset.

Michel is in een relatie met een meisje 20 jaar jonger dan hij. Ze hadden een kind. De laatste keer dat ik hoorde van Michel is in 1990. Vind deze persoon kan een voordeel hebben, Michel ontving in zijn inrichting veel Ukkel bekend als Pitchoun. Dankzij het bewaren van winkels moet het mogelijk zijn om de exacte naam van de familie van Michel en zijn vrouw leren kennen en hebben dezelfde, misschien, als ze nog in leven zijn, aanvullende informatie over Jean - Marie Tinck. Jean-Marie Tinck dronk nooit alcohol en was zeer groot (althans 1m92/1m95), zeer krachtig, met een bril.

83

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Jean Bultot had toch ook een Zeilboot?

84

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Wittock-Van Landeghem is gespecialiseerd in het produceren van zeildoek gemaakt van vlas, katoen en synthetische vezels. Daarmee produceert Wittock-Van Landeghem militaire uitrustingsgoederen zoals dekzeilen voor militaire voertuigen, tenten, kitbags, veldbedden, ransels en kogelvrije vesten.

85

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Natuurlijk kent hij die. Ik zeil zelf ook (wedstrijden) en die knopen leer je al heel snel als je bv. zeillessen krijgt. Niet dat ik wil suggereren dat hij achter die moord zit, maar het zet de mens wel aan het denken. smile

86

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Wat me ook niet geheel onbelangrijk lijkt is het feit dat Jean-Marie Tinck in Binche geboren is en waarschijnlijk de streek goed kent. Het bos van Gravenbrakel is daar slechts 17 km vandaan. Dat is 1 keer gas geven met een Golf Gti.

http://i57.tinypic.com/sqjkgi.jpg

87

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Er staat in het dossier ook een verslag over hoe José Vanden Eynde aan z'n einde kwam:

Marc Vanden Eynde vond het lijk van zijn vader die letterlijk op zijn bed werd gekruisigd. Zijn armen waren kruiselings vastgebonden aan de bedstijlen. De oude huisbewaarder werd door vijf kogels in het hoofd geëxecuteerd. Professioneel aangebrachte knopen. "Commandoknopen, gelegd door specialisten".

Commandoknopen zijn ook knopen die in de Nautische wereld gebruikt worden is een soort wurgende mastworp met voorslag. Link naar de moord op José Vanden Eynde » Feiten

88

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Het kan ook zo zijn dat hij wel degelijk iets met de bende te maken heeft. Waarschijnlijk hebben ze hem maanden lang gevolgd en toen pas opgepakt. Het gaat hier toch om een ernstig gestoorde gevaarlijke gek die er niet voor terug deinsde om in een bar iemand met een mes dood te steken.Daarnaast heeft ook nog gewelds misdrijven op z'n naam. Hij heeft zichzelf blijkbaar niet in de hand en moet zo iemand zeilles geven aan jonge kinderen?

89

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Waar o waar staan die statuten van die zeilclub?

90

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Te hopen dat Jean-Marie ook wat gaat vertellen. smile

http://i.imgur.com/koXtzBK.gif