11

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Mss haar ook nog wegfotoshoppen, want die zal/zou ondertussen al wel kaal zijn.

12

(218 replies, posted in Getuigen)

Hey Ben, klinkt inderdaad onwaarschijnlijk behalve als het om twee verschillende teams ging.

13

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Waarom zou hij niet uitstappen om een aangereden jongen te helpen? Finne wist niet dat er een overval op de Delhaize zou komen noch dat zo'n overval nu bezig was, anders was hij daar wel weggebleven. Voor mij zijn er maar twee mogelijke scenario’s: ofwel is hij daar neergelegd maar daar geloof ik zelf niet echt in (te omslachtig, kogelinslagen achter lichaam enz.) ofwel was hij het vierde slachtoffer zoals beschreven in mijn scenario hierboven. Vanuit de hoek dat hij beschoten is is het bijna onmogelijk dat hij het eerste slachtoffer was want dan waren de daders eerst voorbij de plakkers gegaan om dan terug te komen. De schoten die de plakkers initieel hoorden zullen eerder (waarschuwings)schoten zijn geweest om de parking leeg te krijgen (paniek creëren). Daarna schieten ze gericht op alles wat geen vluchtrichting weg van de Delhaize maakt (jongen die bevroren toekijkt, auto die parking op rijdt, en in mijn scenario Finne die parkeert wanneer de overvallers binnen zijn).

14

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Ik denk nog altijd dat Finne doodgeschoten is tijdens de overval zelf door de man die aan de ingang bleef (die was nl. al vertrokken uit winkel als de twee anderen Delhaize verlieten). Scenario is dan zo: overval is bezig wanneer Finne arriveert. Hij ziet de neergeschoten jongen liggen en denkt aan een ongeval. Parkeert vlug zijn wagen (vandaar vreemde positie auto) en stapt uit om jongen te helpen. Ziet dan een overvaller uit de Delhaize komen die op hem richt, draait zich om om weg te komen en wordt neergeschoten.

15

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Dus Haemers was linkshandig?

16

(148 replies, posted in Westland New Post)

Nee nee, Libert heeft verteld dat WNP warenhuizen heeft geïnspecteerd en vermoedde dat hun rapporten achteraf zijn gebruikt door de Bende van Nijvel. Hij zou ook in het Osbroekpark zijn herkend, maar daar is twijfel over. HIPA wist hier meer over.

17

(50 replies, posted in Onderzoekspistes)

Inderdaad, proficiat! Geldt trouwens voor iedereen die zich heeft gesmeten in onderzoeken waar duidelijk tegenwerking was, of waar gestraft werd wanneer er stinkende potjes ongewenst werden geopend (cfr. arrestatie Haemers).

Het kwade kan alleen zijn werk blijven doen, als de goeden het niet stoppen.

18

(181 replies, posted in Roze Balletten)

Lijkt me raar dat Reagan wapens naar het Iran van de ayatollahs liet vertrekken, want die steunden de anti-Israëlitische milities in Libanon (nog altijd trouwens). Tenzij het smokkel naar o.a. Hekmatyar was die in Afganistan tegen de USSR vocht.

19

(43 replies, posted in Prullenbak)

Ze zijn gewoon wat gaan magneetvissen, zoals die kinderen onlangs.

20

(1,193 replies, posted in 1983)

Kees, altijd logisch en to the point. Dank u voor je post in deze donkere forumdagen.