71

(1,147 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Toch geen donkere golf en beige goed taunus zeker (mocht dat nog vast te stellen zijn)?

72

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Eigenlijk lees ik alleen dat ze geen bewijzen hebben kunnen vinden dat hij erbij was, en dat ze daarom nu de piste afsluiten vanwege de aanpak die ze momenteel volgen: enkel focussen op zaken die door de materiële bewijzen ondersteund worden. Mijn inziens kan het dus nog altijd zijn dat men ooit bv. Lhost oppakt en dat die uit de biecht klapt en alsnog de rol van Bonkoffsky onthult, maar er blijken gewoon geen directe aanwijzingen tegen hem buiten zijn eigen verklaringen en enkele toevallige (?) afwezigheden.

73

(148 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Thanks, Mero!

74

(148 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik ga volop akkoord met de stelling dat we de conclusies van Dery best in de vuilbak gooien. Hoe zou het schema er dan uitzien? Zijn er dan toch nog linken te maken tussen de verschillende gebeurtenissen? Ik kan er op het eerste zicht maar op 1 komen en dat is het wapen van de rijkswachter uit Nijvel dat vrij snel hergebruikt werd (en zijn we wel echt zeker dat dat zo is?).
Want mss was ronquieres idd enkel om de foutieve linken gelegd door foutieve ballistische analyses nogmaals te bevestigen zodat niemand ze nog langer in vraag durfde te stellen.

75

(12 replies, posted in Bewijsstukken)

Lijkt me ook zever, cheques waren over het algemeen niet geplastificeerd in die tijd, waarom die net wel? Waarom zou het NICC zich zou belachelijk laten maken. Die Vermeersch lult uit zijn nek. Een kat in het nauw... Dan geloof ik eerder Troch die zich rekenschap geeft dat sommige dingen er mss net lagen, maar dat andere zaken er al langer in lagen. Die koffer van Aalst bv. heeft zeker veel langer in vochtige omstandigheden gelegen, mss niet in het kanaal maar zeker in een natte omgeving.

76

(102 replies, posted in Speurders)

nostra wrote:

En weet iemand wie die kolonel was? Was het idd Lhost of niet?

Niemand precies. Dan zal het ook wel niet waar zijn en heeft Hilde Geens mss gewoon verward met Overijse.

77

(102 replies, posted in Speurders)

Ben wrote:

Op het moment dat het gebeurd is, was er een rijkswachtkolonel aanwezig in het warenhuis. Hij deed niks, hij is nooit verhoord, maar heeft zelf zijn verklaring geschreven."

Bron: Beetgenomen | Hilde Geens

En weet iemand wie die kolonel was? Was het idd Lhost of niet?

78

(102 replies, posted in Speurders)

Verschiet wel van deze actie want het toont aan dat men paden kan bewandelen die vroeger niet konden/mochten bewandeld worden. Men lijkt dan toch eindelijk serieus achter de “hulp van binnenuit” te gaan, en mss niet veraf van klaarheid te scheppen wie er Delta (en dus mss andere onderzoeken) heeft gemanipuleerd.

79

(643 replies, posted in 1983)

Behalve als je ze wil gebruiken om je vluchtwagen te bepantseren.

80

(1,147 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Merovinger wrote:

En dan komen we terug bij een bepaalde verdachte die graag zo'n spelletjes speelde: speurders op een dwaalspoor zetten door ze extra werk te geven zodat ze niet naar de feiten kijken die hij wél heeft gepleegd maar naar andere feiten.

Bouhouche?