1

(42 replies, posted in Andere)

fipilip wrote:

Ik heb Willy Michiels persoonlijk gekend. Onder andere in de politiek. Hij zal wel belastingen ontdoken hebben zoals elke Belg en misschien een etentje betaald hebben aan enkele controleurs opdat de wetgeving tegen de bingo's niet te zeer zou verstrengen. Maar laat ons niet te veel afwijken van de Bende van Nijvel. Er wordt veel geld wit gewassen, er is veel corruptie, btw wordt ontdoken, ... Maar dat is iets anders dan 28 mensen vermoorden.

Niemand beweert hier dat (z) 28 mensen heeft vermoord. Er is één enkel iemand die beweert gehoord te hebben dat (z) iemand onopvallend wou liquideren tijdens een overval van de Bende van Nijvel.

2

(42 replies, posted in Andere)

hiciacit wrote:

Googlen op bingokoning.

Ok gevonden. Het is niet deze persoon waar ik op doelde. Ik weet wel dat er een link bestaat tussen bingokasten en Mirano (zelfde eigenaars, althans in die tijd, nu is het overgenomen). Maar goed, nu zoeken we het misschien te ver.

3

(42 replies, posted in Andere)

Degenen die de bingo's en gokkasten in Belgie (Brussel althans) volledig onder zijn hoede heeft is toch een Albanese familie?

4

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Ben wrote:

Nog volgens het Franstalig forum zou hij opgegroeid zijn in de Jean Volderslaan 32 in Sint-Gillis.

Heel dicht bij de straat van Club Jonathan overgens.

Kan iemand mij trouwens zeggen op welk huisnummer Club Jonathan zich bevond? Ben er dit weekend op zoek naar gegaan maar ik vond geen gebouw die leek op een ex-disco.