1

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Het is wel overduidelijk dat er veel vreemde zaken zijn aan Tinck en zijn vrijlating. Hij heeft daderkennis, het woord zegt het zelf, en hij kan geen deftige uitleg geven vanwaar hij het heeft, hij is door een getuige formeel herkend en die is er 100% zeker van, minstens 2 getuigen hebben hem herkend op robotfoto.

De uitleg van de vrijlating: "De bewijzen tegen hem zijn niet geëvolueerd sinds zijn aanhouding"? Vreemde redenering, er zijn dus bewijzen? Het DNA is niet doorslaggevend, kan toch zijn dat Tinck gewoon geen DNA heeft achtergelaten? De huiszoeking bij hem thuis leverde niets op, de analyse van zijn computer en telefoontaps leverden niets op, lachwekkend argument. Tinck slaagde makkelijk in de test met de leugendetector, een leugendetectortest kan gewoon gemanipuleerd worden door iemand die superhard kan liegen (een kenmerk van een psychopaat) en emotieloos (ook een kenmerk) is.

Een Bende die 28 moorden pleegt en wie weet nog meer zijn gewoon psychopaten, ik raad aan voor de kenmerken van een psychopaat op te zoeken,  hier zijn een paar van de kenmerken: opscheppen, vertelt graag straffe verhalen, pathologisch liegen, hij vindt zichzelf heel belangrijk, wil steeds in het middelpunt van de belangstelling staan, hij pocht over zijn grote prestaties, geen schuldgevoelens of spijt, gewetenloos doet hij alles voor geld, manipuleert en bedriegt, hij gaat er vooral prat op slimmer te zijn dan iedereen, een vlotte prater, welbespraaktheid en oppervlakkige charme, niet in staat om de diepgang in emotionele ervaringen te voelen zoals anderen, ongevoelig en gebrek aan empathie, als hij alcohol gebruikt wordt zijn zelfbeheersing nog minder, een psychopaat is 'crimineel veelzijdig' en pleegt allerlei verschillende soorten misdrijven. Hoe intelligenter de psychopaat hoe groter de kans dat deze onbestraft een reeks strafbare feiten kan plegen zonder daar ooit voor ter verantwoording geroepen te worden.

Twee maand in arrest als verdachte in zo'n zaak met deze aanwijzingen/bewijzen heel vreemd, er zitten mensen maanden in voorarrest voor drugs/fraude/vechtpartijen.

Natuurlijk ken ik het inhoudelijke dossier niet, ik baseer mij op wat de media vrij geeft en de media baseert zich op wat het parket vrij geeft (althans zo moet het) en dit is wat het parket mee geeft aan argumenten voor Tincks vrijlating, dan heb ik toch zo mijn twijfels bij het parket en niet op zijn minst, ik doel hier niet op de rechereurs of onderzoeksrechter.

Sorry Tinck ma zoals ze bij ons zeggen: ge zijt ne louchen type.

Peace

2

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

nostra wrote:

Hoe groot is de kans dat iemand in een onbewaakt moment zegt lid te zijn van de bende van Nijvel, en dan nog eens een waarschijnlijke gedeeltelijke DNA match heeft met een van de daders (spijtig genoeg niet duidelijk genoeg), en daderkennis blijkt te hebben? En bovendien lijkt op een van de robotfoto's, en afkomstig is uit Henegouwen, dat het centrum leek van de alleerste bendefeiten, en woonde in Brussel, waar de logistiek (auto's) vandaan kwam.

Inderdaad, die gedeeltelijke DNA is dat zeker? Die daderkennis heeft hij van iemand die hij leerde kennen in de gevangenis wat zou kunnen, maar die kans is toch wel vrij klein tot onmogelijk naar mijn mening dat een bendelid dat even gaat rondbazuinen. Ben overigens wel heel benieuwd wat die daderkennis is wat Tinck weet.

Allemaal wel heel toevallig, maja je weet maar nooit dat Tinck echt een domme pechvogel is.

Peace

3

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Het CWB heeft een wanhoopspoging gedaan. Een beetje een alles of niets poging met "zwakke" aanwijzingen/vermoedens in de hoop een onstabiel bende lid (Tinck) aan te treffen en tot bekentenissen over te gaan.

Ook geen leuke dagen voor de 2 personen/vrienden (gezien Tincks verleden, moord) die het parket hebben ingelicht over "de bekentenissen" van Tinck tegenover hun. Wel of niet bende lid, Tinck zal niet happy zijn wat zij hem hebben gelapt.

En als Tinck  echt betrokken is bij de bende,  dan zou het wel eens kunnen dat er Andere op Tinck niet happy zijn en hem nu als een gevaar zien.

Peace