11

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Belangrijk zou ook zijn waarom Tinck een verdachte blijft. Ofwel had hij daadwerkelijk met de Bende van Nijvel te maken ofwel wordt hij verdacht van sabotage van het onderzoek. Dat laatste zou hem wel eens zuur kunnen opbreken, net als Joël trouwens.

12

(165 replies, posted in Getuigen)

Is deze getuigenis volledig want van een (postzak) wordt geen enkel gewag gemaakt. Tevens merk ik op dat de dader het jachtgeweer blijkbaar met beide handen vasthield. Of werd aan David gesuggereerd dat hij van de (post)zak misschien beter niets zou zeggen? De jongen had het al zo moeilijk. Een prachtig cadeau zou Davidje er wel bovenop helpen.

13

(7 replies, posted in Politiek & Business)

Neen, maar uw formulering laat uitschijnen dat een advocaat verplicht is te spreken voor een parlementaire commissie wat geenszins het geval is. M.a.w. een advocaat zal zich beroepen op het beroepsgeheim. En aangezien een advocaat slechts 7 jaar de stukken moet bewaren na afsluiting van een dossier zal er op huidig ogenblik van een onderzoek - voor wat de filmopnames dan toch betreft - niet veel sprake meer zijn. Maar goed, voor mij mag iedereen op het forum plaatsen wat hij/zij wil. Voor sommigen kan het nuttig lijken en voor andere dan weer niet.

14

(7 replies, posted in Politiek & Business)

Ik heb toch gezegd; "... kan zich beroepen op het beroepsgeheim". En kent U een advocaat die zich voor een parlementaire onderzoekscommissie niet zal beroepen op het beroepsgeheim wanneer zijn client(e) hierom verzoekt?

15

(7 replies, posted in Politiek & Business)

Kan ook niet onderzocht worden omdat elke advocaat zich kan beroepen op het beroepsgeheim. Waarom zegt Coveliers dat niet, hij is zelf advocaat.

16

(46 replies, posted in Journalisten)

Hij (Bouten) zette het meisje onder druk door informatie over haar door te spelen aan de federale politie.
U (Bouten) maakte ook, zonder dat zij dat wist, bandopnamen van uw gesprekken met Nina.

Hohoho, eerst zelf Nina een beetje chanteren en geheime bandopnamen maken en dan daarna komen janken. Dat de pot de ketel verwijt dat hij zwart ziet wist ik al maar zoiets?!

17

(149 replies, posted in Andere Personen)

Niet Simpel wrote:

Verhaaltjes van moeder De Gans, noem ik dat.

Bewijst meteen dat mijn bovenstaande post klopte.

18

(46 replies, posted in Journalisten)

De pooier liet een videoband uitlekken waarop te zien is hoe Bouten zijn liefde verklaart aan het hoertje.

Ik weet dat Bouten de lieveling is van het publiek maar dat klinkt toch een heel klein beetje anders.

19

(149 replies, posted in Andere Personen)

Kijk, men legt daar € 500.000 en maakt een afspraak met Baugniet. Telkenmale Baugniet iets doorslaggevend vertelt wordt er bvb. € 5000 aan hem overgemaakt. Niemand neemt risico, noch Baugniet, noch de geldschieters. Delhaize heeft al € 250.000 in kas en kan dat gerust verdubbelen. Na 30 jaar zou dat niks te veel zijn.

20

(46 replies, posted in Journalisten)

Van een journalist wordt verwacht dat hij/zij objectieve verslaggeving brengt. Ik ben geen journalist en U? Laat ons ook niet vergeten dat Guy Bouten werd ontslagen bij de VRT.