1,391

(1,141 replies, posted in 1985)

Nogmaals, alhoewel ik het niet kan bewijzen, de daders waren ingehuurde huursoldaten.

1,392

(271 replies, posted in Algemeen)

Bedankt Raf, had jullie graag ontmoet, maar dat komt misschien nog.

1,393

(271 replies, posted in Algemeen)

Ik heb mijn definitieve werkplanning hier voor me liggen en tot mijn grote spijt zal ik moeten afhaken voor de meeting. Kan ik rekenen op de goodwill van iemand om me een bondig verslagje van de meeting te bezorgen. Sorry!

1,394

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

De daders, de uitvoerders van de moorden hadden geen schietclubs nodig. Ze waren militair getraind. Ze hadden ook geen contact met bijlopertjes als Bouhouche en Beijer, nog minder met De Staerkes en de Borains. Die dienden om het onderzoek een reden van waarheid te geven.

1,395

(83 replies, posted in Bewijsstukken)

De jas komt vermoedelijk uit een Legerstock of dump.

1,396

(41 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Nee, een beetje zoals de Bende van Nijvel. Begrijpen jullie waarom mijn gedachten steeds uitgaan naar militair getrainde huurlingen? Zulke mensen bestaan hoor! En ze zijn te contacteren door bepaalde milieus. Verschillende veiligheidsdiensten hebben file's over deze mensen. En durven ze te gebruiken ook om niet gecompromitteerd te worden.

1,397

(33 replies, posted in Vragen)

Natuurlijk kan iemand in rook opgaan. De uitvoerders, de moordenaars zal je nooit vinden, ze waren ingehuurd. Ze komen enkele uren voor de moordpartij aan en verdwijnen na hun inbreng. Zo dikwijls als gewenst door de opdrachtgevers.

1,398

(74 replies, posted in 1980-1989)

Niet precies een Bende-wapen, die HK.

1,399

(87 replies, posted in Overzicht Bendes)

Luister eens even jullie samen. Ik ben bereid om in gesprek te gaan met de overige forumleden en feiten aan te halen en mijn mening ook te laten horen. Maar ik verlaag me niet tot moddersmijten!

Mijn vader was een rijkswachter en een goede, ik kan het bewijzen aan de hand van zijn oorlogsgeschiedenis. Ik heb een zoon die in politiedienst is als hoofdinspecteur, een schoondochter die wijkagent is. Een andere zoon is bij de vrijwillige brandweer. Zelf ben ik bewakingsagent sinds 37 jaar en heb goede relaties in politiekringen. Ik weet uit eerste hand wat ze presteren en ten koste van wat.

Ik voel mezelf betrokken bij de ganse affaire van de bende van Nijvel en als mijn bijdrage iets kan oplossen of onder de aandacht te brengen voel ik me beter. Niemand van ons is gediend met ongefundeerde uitlatingen, dus voorlopig hou ik me op de vlakte en antwoord alleen op relevante feiten.

Beleefde groeten.

1,400

(271 replies, posted in Algemeen)

12 september 1700 uur is OK voor mij. Nu nog een adres?