41

(142 replies, posted in Hypotheses)

Mincky wrote:

En ik denk ook dat men de tijdsgeest van toen in het achterhoofd moet houden, met betrekking tot de Bende van Nijvel.
Het rode gevaar dat maar niet kwam, maar wat nu inmiddels in onze huidige tijd alweer om de hoek ligt te loeren.
Het was een heel andere tijd toen, een pistool kon ik overal kopen, nu zal ik er echt moeite voor moeten doen bijvoorbeeld.
In mijn kennissenkring toen gingen er bijvoorbeeld flyers rond waar men op de achterkant kon klikken om ze te plakken.
Met teksten als: slaat plat die rooie rat.
En dezelfde gele flyers met neonazistische teksten erop.
Ik zal eens kijken of ik er nog een paar van heb.
Wat ik bedoel is alleen maar een beeld geven over hoe men toen dacht, over bijvoorbeeld de Russen.

Om even in te pikken op de tijdsgeest van de ' Loden Jaren ' toen . Ik stond maanden elk weekend aan de Delhaize Overijse , in uniform en (officieel) ongewapend . De Delhaize directie besloot om de privé bewaking op te schorten . Er was namelijk maandenlang niets gebeurt ter hunner nadeel . Drie weken na mijn laatste dienst was het bingo in Braine en Overijse . Dit deed pijn , ondanks het geluk dat ik had door mijn afwezigheid . Ik kende het personeel op vriendschappelijke wijze .

De tijdsgeest was anders dan nu , ook vanwege het ontbreken op grote schaal van GSM's , Internet , facebook en mobiliteit . Wat toen opviel was de desinteresse van de gewone man in de politiek . de doorsnee burger verdiende zijn boterham en de vrijdag was de inkoop dag .

Daartegenover stond de arrogantie van de toenmalige Rijkswachttop , vanaf Kolonel tot Generaal . Niet de ' straatgendarm ' hoor , deze was gebonden door het ' Befehl ist Befehl ' dwangmiddel .

Dit gemengd met het hautaine gedrag van een regering van ' I tot VIII ' en de uiteindelijke vorming van de Federale Staten waarin de problemen werden gevierendeeld .

Wat de Russen betreft : Het Rode en Gele gevaar werd er te pas en te onpas bij gesleurd om bevriende naties , willen of niet in het gareel te houden . Na het System Hospitalier debacle in Saoudi-Arabië was een ganse rits politiekers , met de kroonprins op kop , vatbaar voor chantage door Mossad/CIA . Een Godsgeschenk voor inlichtingsdiensten .

Werd de Ratz kazerne in Vielsalm overvallen door de Russen ? Nee , door US Special Forces en Belgische commando's . Er zijn trouwens genoeg links in dit forum die naar de US wijzen .

Voor ons valt het niet te bewijzen , maar ik blijf erbij dat het beramen , de planning en de uitvoering in het buitenland liggen . En dat de toenmalige Belgische regering " Schuldig door medeweten " is.

Dit is uiteraard mijn persoonlijke mening .

42

(142 replies, posted in Hypotheses)

En nu is het wachten op de tegen argumenten .

43

(142 replies, posted in Hypotheses)

Mincky wrote:

Dit was geen gewone bende, en al helemaal geen zigeunerbende.

Spijtig dat er niet gedebatteerd word over buitenlandse inbreng in dit drama . Het zal nooit bewezen geraken , maar ik heb het gevoel dat de organisatie , de oorsprong en het daderschap in de U.S. moet gezocht worden . Weliswaar met binnenlandse hulp (Rijkswachttop , gladde politici en afpersbare criminelen) . En onder de grote paraplu zullen zeker persoonlijke afrekeningen gebeurt zijn .
Bewijzen vinden is natuurlijk een andere zaak , je loopt vast tegen de omheining van Airbase Chiévres .

44

(173 replies, posted in Onderzoeksdaden)

imazibraine wrote:

Hypocrisie. Krokodillentranen.

Deze fenix is een late roeping op dit forum : geregistreerd 21-02-2021.

Hij behoort duidelijk tot het legertje trollen dat onlangs het licht heeft gezien.

Op een ogenblik dat daar geen enkele objectieve reden toe was.

Sommigen weten wel beter .

45

(51 replies, posted in Speurders)

Ik ken Cobra , we hebben samen enkele uren gedachten en meningen uitgewisseld , rijdend op de ring rond Brussel . Deze man is een gouden bron aan info , deels uit zijn ervaringen maar meestal zonder bron . Dit werd hem niet in dank afgenomen door ' hogerhand ' . Wat voor mij een bevestiging is dat hij geen ' zever ' verkondigde . Hij noemde data en namen , waarna hij , zoals X1 , de grond werd ingeboord .

46

(1,055 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Er stonk iets bij de RijkswachtTOP , niet verwarren met de Rijkswacht in zijn geheel aub . " De vis begint aan de kop te stinken " zegt het spreekwoord . Vanaf de rang van Kolonel dus !

47

(215 replies, posted in Zaak Dutroux)

Mincky wrote:

Het is ook erg, en hij is ook ziek, want hij doet het ook op allerlei andere fora, trollen!

Imazibraine's schrijfwijze en arrogantie doen me hoe langer hoe meer aan het obstakel ' Pontius ' denken  .

48

(91 replies, posted in Getuigen)

imazibraine wrote:

Nog iets zinvols te vertellen, J&B?

Of begin het pijn te doen?

In elk geval geen reactie van een onschuldige forumbezoeker.

Als onschuldige forumbezoeker sinds 13 jaar ben ik je gezeur dik moe imazibraine . Het valt mij op dat je forumleden , die een tenminste een zinnige inbreng hebben op dit forum , het leven moe tracht te maken  Je bent weer zo één van die gepatenteerde onruststokers die de boel likkebaardend in het honderd sturen . Ik geef je ongevraagd mijn mening over hoe ik je tussenkomsten ervaar ... dus laag bij de grond !

Ik vindt het mensonterend , dat je juist op dagen dat mensen hun geliefden betreuren , tracht om van het drama een lachertje te maken .

Ik vraag me af of dit je geaardheid is , of wordt je voor uw tussenkomsten betaald ?

49

(155 replies, posted in Andere)

Mincky wrote:
honortomarcel wrote:

Nee Django


???

Mincky , ga terug naar post 80 in dit topic .

50

(236 replies, posted in Westland New Post)

fenix wrote:

We zullen maar niet neerschrijven wat wij waarschijnlijk achten in verband met het hof. Zowel het civiele als het militaire dat landsverraad  blijkbaar niet erg scheen te vinden.

We weten ondertussen ook dat de geaardheid van de heren Lammers , zowel justitieel als politiek op een zekere vorm van milde sympathie kon rekenen !