61

(778 replies, posted in 1985)

De ' modus operandi ' van de bende door de jaren heen kan niet meer vergeleken worden met ordinair banditisme zoals in hogere politiemiddens word beweerd . Zowel qua mankracht en logistiek staat dit mijlenver van het kunnen van de nationale penose . Als je alleen al op dit forum de overzeese raakpunten leest moet er toch ergens een belletje gaan rinkelen .

62

(37 replies, posted in Bibliografie)

Mincky wrote:

Cobra?

Negatief . Totaal andere schrijf - en duidingswijze .

63

(37 replies, posted in Bibliografie)

RolandTheHeadlessGunner wrote:

Zoeken ze trouwens nog polyvalente Dyaners/BOB De Bouwers-figuranten voor de reeks 1985, voor de bouw van de villa van hun chief?

Cateringervaring op communiefeesten van een leidinggevende is ook een pluspunt!

Please Inbox me !
Ik wil figureren! Ik heb reeds ervaring met frietjes bakken en opdienen op communiefeestjes!
Roger !

En we zitten met een nieuwe spelonderbreker met nietszeggende fabeltjes ! Waar blijven ze zulke creaturen vinden ?

64

(68 replies, posted in Roze Balletten)

HIPA wrote:

Hier begint alles .

Vanaf dat ogenblik werden verschillende Belgische hoogwaardigheden chanteerbaar .

En chanteerbaar door bevriende Naties . Tenslotte ging het ganse megaproject naar US investeerders !

65

(100 replies, posted in Bende Haemers)

Ik zou toch maar oppassen met het onder druk zetten van bepaalde politici of anderen via dit forum . Jaren geleden raadde ik ' Cobra ' aan om te beginnen met ' uit te dagen ' via zijn forum . Hij noemde namen , data en adressen ! Hierop kwam geen reactie , niet uit de pers , niet uit de overheid . Het onder druk zetten werd een boemerang want ' Cobra ' kreeg het deksel op de neus . Deze man had een schatkist aan informatie . Informatie die nu voorgoed geblokkeerd blijft .

66

(35 replies, posted in Algemeen)

Ik denk ook dat we beter met onze voetjes op de grond blijven .

Persoonlijk geef ik zulk initiatief niet veel kans om te slagen in de doelstelling . Wij hier op de fora zijn zowat de enige belangstellenden in wat men  "De Bende van Nijvel " is gaan noemen . Als je hierover wat rondvraagt aan de huidige bevolking krijg je een schouderophalen als antwoord ! Er is gewoon geen basis om zulke onderneming te starten . En ik schrijf ' onderneming ' want dat zal het moeten zijn , geen kaart - of babbelkransje . Laten we onze energie in iets nuttigs steken ! Laten we de politici het leven zuur maken met het schandalige verloop van gans dit drama . En laten we dat partijloos doen , gewoon als vrije burgers met het recht op antwoorden !

Mijn mening hoor .

67

(74 replies, posted in Vragen)

Qua manipulatie op het forum moet ik toch stellen dat het vaak om probeersels gaat . Meer iemand die wil dwars liggen door het negeren van gegevens en een eigen inbreng wil bewerkstellen . Deze manipulaties zijn geen lang leven beschoren op het forum hier . Tenslotte zijn de ' Die Hards ' hier op het forum geen beginnelingen . En dan nog , manipuleren en dwarsliggen haalt op termijn niets uit op een forum . Hier word niets beslist , we zoeken gewoon naar het waarom , door wie en hoe !

68

(9 replies, posted in Journalisten)

Ik doe mijn best om geduldig te zijn , maar moet dit nu echt in dit forum ?

69

(101 replies, posted in Onderzoekspistes)

Is er al iets meer geweten over de zak die uit het kanaal gevist werd door de privé duiker (ben zijn naam kwijt) . Ik bedoel de zak waarin " iets zoals buizen " stak en overhandigd werd aan 3 onbekenden met een witte R4 ? Ik ben toch wel benieuwd naar de werkelijke inhoud van deze zak .

70

(328 replies, posted in Andere)

Mincky wrote:

In 2000 werd hij honorair consul van Marokko in Brugge, met bevoegdheid over de Vlaamse provincies.

Dank U voor de aanpassing Mincky .