61

(154 replies, posted in Hypotheses)

Uiteraard zijn we weer eens flagrant afgedwaald over de kern van mijn theorie :
De " Strategie van de spanning " en de betrokkenheid van buitenlandse inlichtingsdiensten . Vanzelfsprekend moet een agressieve inlichtingsdienst kunnen gebruik maken van inheemse hulp . Via de afpersbare Rijkswachttop en schuins marcherende politici was hieraan geen gebrek ! Deze waren de organisatoren en manipulatoren van de vele dwaalsporen waarvoor land en terrein kennis nodig is . De boswachter is de beste stroper . En de boswachter had de beschikking over geoefende stropers (B&B) die via ARI hun diensten konden coördineren . Wie vond een thuishaven in de US of ging er op bezoek ?
Maar wat me het meest stoort , buiten de hand en spandiensten van SHAPE / NATO , is de oorverdovende stilte uit politieke middens . Voor mij zijn ze eveneens schuldig : "Schuldig door medeweten" !
Heeft iemand verder inlichtingen / feiten in verband met de " Strategie van de Spanning " en het steeds spoorloos verdwijnen van de daders , dan kan dat hier aangevuld worden .

Ik bekijk o.a. Maubeuge , Dinant , Dekaise enz. los van de "Strategie v/d Spanning"

62

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Dat kan al tellen als manipulatie , jawadde !

63

(154 replies, posted in Hypotheses)

Luk , beste man .

Ik heb momenteel geen zin om met U in debat te treden over wat dan ook . Je hebt een eigen visie en ik hoop voor je dat het de juiste visie zal zijn . Hou je dus rustig bij de Franse gebroeders Sliman en hou ons op de hoogte over nieuwe feiten in verband met hen .

Of je kan doen zoals ik ..., toegeven dat je niet verder raakt met bewijzen .

Vriendelijke groet .

64

(154 replies, posted in Hypotheses)

Nu we zowat in de rechte lijn naar de eindmeet strompelen wil ik toch nog enkele aanpassingen aan mijn gedachten gang toevoegen / aanpassen . Met de woorden van Walter De Bock ingedachte heb ik mijn theorie op bepaalde punten herzien .

Ik heb me steeds gebaseerd op ' De Strategie van de Spanning ' en daar blijf ik bij . Ik vervang ' huurlingen ' door aan een natie verbonden ' Spec . Ops ' uitvoerders . En ik sluit zeker geen back-up door militaire elementen uit . Herinner kazerne ' Ratz ' in Vielsalm . Ik sluit ook de medewerking van NATO basis Kester niet uit tijdens de vlucht uit Aalst en het spoorloos verdwijnen van de daders . US Airbase Chièvres is de US Special Forces hub voor Europa . De testritten van Joël Lhost in opdracht van de DIA (Defence Intelligence Agency) . Buslik , Eaton en de rest liepen hier niet zomaar rond .

En natuurlijk werd gebruik gemaakt van een ganse reeks afpersbare Rijkswacht officieren en politici . Voor een inlichtingsdienst is het een godsgeschenk als je kan beschikken over een afpersbare koning op de troon .

Bouhouche en Beijer verlieten de Rijkswacht en begonnen met ARI een bedrijf dat diende als kogelwerende vest voor de Rijkswachttop . Rikswachttop die verplicht handelde op bevel van ...

Maar voor mij ook einde verhaal . Ik ben vastgelopen in het prikkeldraad aan de achterzijde van US Airbase Chièvres ....

65

(203 replies, posted in Andere Personen)

Was Yves Zimmer ook niet betrokken bij het onderzoek naar Marc Dutroux?

66

(80 replies, posted in Algemeen)

We rijden dezelfde trein fenix , trek aub niet aan de noodrem ! Samen uit , samen thuis !

Je oldtimer .

Buiten het zich door hun seksuele driften bloot te stellen aan afpersing heeft de Belgische politieke kaste uit de jaren '70/ '80 geen enkel raakpunt met de 'Bende'. Niet daadwerkelijk en niet organisatorisch. Ze zijn echter wel schuldig door medeweten.

Ondanks het feit dat ik een leek ben in onderzoekmethoden moet niemand mij nog wijsmaken dat de acties van de 'Bende' puur criminele achtergronden had/heeft. Waarom loopt de onderzoekcel steeds vast? Of beter, hoe ver mag de cel gaan zonder op buitenlandse tenen te trappen?

68

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

robert wrote:
geronimo wrote:

De mp5 SD ( gestolen bij groep diane ) staat op een robotfoto van Aalst, en is dus al bezwarend voor Bouhouche & co. Wapen op die robotfoto is 100 % MP5 SD, was niet verkrijgbaar destijds voor publiek, en lag dus ook niet in de normale wapenhandel, en Bouhouche heeft de aanwijzing gegeven waar deze wapens onder de brug ( Vilvoorde ) lagen. Men moet dus de man van die robotfoto is vragen naar zijn getuigen. Als die MP5 in Aalst was, was Bouhouche daar ook.

Dat klopt, er waren niet veel van die H&K in omloop en als er een in gebruik was bij BVN wijst dit zeker naar Bouhouche en de diefstal bij Dianne.
Probleem is hier dat er geen echt bewijs is dat er een H&K gebruikt is en vele van die robotfoto's zijn twijfelachtig. Om uiteenlopende redenen; vele jaren later gemaakt, getuigen beïnvloed door de speurders (daarom niet kwaadwillig, genoeg vragen of men toch niet denkt dat dit of dat wapen aanwezig was en een getuige begint te twijfelen en volgt het idee van de ondervrager). De H&K is hoogst waarschijnlijk vanop een foto herkend en zo op de robotfoto gekomen, een bange getuige die geen wapenfreak is zal niet tot in detail zo een wapen kunnen beschrijven.

Als die 2 RG of die H&K gevonden waren bij de rest van de wapens was dit een heel ander verhaal en had Bouhouche het vlaggen, misschien daarom dat ze spoorloos gebleven zijn ??

Herinner het bovenhalen van een " zak met buisachtige inhoud " door een duiker in het bijzijn van drie 'onbekende ' politiemensen uit de zwaaikom bij Ronquières en de uitspraak van één van de onbekenden : "...We hebben wat we zochten .. "

69

(1,133 replies, posted in 1983)

Heel moeilijk te achterhalen, maar ik blijf me vasthouden aan een buitenlandse operatie. Een organisatie die gebruik heeft gemaakt van het liederlijke leven van Belgische politici en zakenmensen. En dit sinds het 'Hospitalier' debacle in Saoedi-Arabië. De dag van vandaag weten we dat vreemde inlichtingsdiensten er nogal aparte bedoelingen op na houden. Dat er onderling tussen de afgeperste betrokkenen enkele zaken werden rechtgetrokken sluit ik niet uit.

Het is onverklaarbaar dat na al die jaren geen enkele dader of organisator tegen de lamp liep. Zelfs vandaag nog wordt het onderzoek bemoeilijkt. In de ivoren torens zitten mensen die schuldig zijn door medeweten en stilzwijgen ... Of durven ze niet praten uit angst voor hun overzeese 'vrienden'?

70

(1,133 replies, posted in 1983)

Indien rijkswachter Lacroix betrokken was en daderkennis had zou hij vermoedelijk mee uitgeschakeld zijn. Zijn opdracht was dan wel vervuld, maar hij bleef een risico.