51

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

kenza wrote:

Als volgens Guy Bouten Madani Bouhouche nog leeft en ergens in Spanje vertoeft, waarom zoekt Interpol hem dan niet?

Waarom zouden ze hem eigenlijk moeten zoeken, hij is toch geen (grote) verdachte in een andere strafzaak of vergis ik mij?

52

(123 replies, posted in Algemeen)

Via Twitter heb ik reeds vier (!) maal de vraag gesteld aan Koen Geens waarom Guy Bouten's boek geen aandacht krijgt én waarom justitie niets doet. Alle vier mijn tweets zijn reeds verdwenen. Ik vraag me ook af waarom er echt niemand er zich eens in vastbijt. Die vraag werd inderdaad gesteld op de lezing.

Nee inderdaad maar zoals Guy Bouten ook zei, de huidige partijen/prominenten hebben misschien ook boter op het hoofd?

54

(123 replies, posted in Algemeen)

Ook ik was aanwezig in Izegem. Bouten begon aan zijn lezing en stopte anderhalf uur daarna pas met zijn uiteenzetting. Hij had een groot blad bij zich met daarop de geografische driehoek waarin alle feiten zich situeerden. Dit blad was eigenlijk de rode draad doorheen zijn lezing, waarna met zijn uitleg alles als een puzzel in elkaar viel.

Ik heb een foto proberen te maken maar van op de achterste rij is dit helaas niet zo scherp.

https://photos-6.dropbox.com/t/2/AACzGa-QQ2YqbngqJQOkiHyew5cMFpNPkRjTGzAjDOoPRQ/12/154135778/jpeg/1024x768/3/1426500000/0/2/bouten.jpg/COLZv0kgASACIAMoAQ/DsftlVBUHW9o97qKrAmoG8vR8uBVWzo2QhTWm_-Cigc

Nadien werden er enkele interessante vragen gesteld door zowel Stijn Coninx als Peter Bouckaert, maar andere vragen zoals "waarom doen ze het? voor het geld?" konden bij mij toch op weinig bijval rekenen, lijkt me eerder dat die persoon het plaatje niet geheel snapte denk ik.

Desalniettemin een zeer interessante avond gehad. Bouten beschuldigde echt openlijk de Staatsveiligheid, Albert Raes en consoorten, hopelijk krijgt hij ooit gehoor maar ik vrees het.

Iedereen kiest voor zichzelf wat hij/zij wel of niet gelooft. Ik ben blij dat Bouten nog moeite doet om dit thema onder de aandacht te houden, al heb ik persoonlijk ook wel mijn bemerkingen bij sommige hoofdstukken van het boek. Maar dan nog heb ik het boek gekocht én gelezen. Ik ben en blijf mijn eigen hypothese/mening/veronderstelling/noem maar op, hebben over de Bende van Nijvel. Ook al heb ik enkele zaken gelezen die ik nog niet wist.

Ik vind het ergens wel jammer dat Bouten nooit met Bouhouche willen spreken heeft, deze is mijns inziens toch een van de hoofdrolspelers in dit verhaal...

56

(97 replies, posted in Bibliografie)

noorderling wrote:

typ de titel en de schrijver in bij uw favoriete zoekmachine en u ziet talloze verkooppunten

Zo ver was ik ook al, maar nergens nog verkrijgbaar (lees: geen voorraad) blijkbaar.

57

(97 replies, posted in Bibliografie)

Is dit boek nog ergens te koop in de handel?

58

(760 replies, posted in 1985)

De vraag is maar of er daar nog iets zou te vinden zijn wat hun aanwezigheid kan bevestigen.

59

(760 replies, posted in 1985)

Aubanel wrote:

Wie de regio kent, weet maar al te goed dat dit - op de lijn van Maisiëres-Soignies-Edingen-Ninove-Aalst een erg geschikte uitwijkplek is. In de jaren 1980/1990 was het militaire Satcom domein bovendien met veel geheimzinnigheid omgeven. Wie graag teruggetrokken leefde, kon daar in de buurt terecht, zoals de F1-piloot Thierry Boutsen bijvoorbeeld

Ligt inderdaad mooi afgelegen. Is dit Kesterweg of Kesterheide waar deze basis ligt?

60

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Een getuige (Van der Auwera dacht ik) van bij de overval in Overijse, beweert dat de witte Ford er nog niet stond ten tijde van de overval.

Er was toch ook een getuige die zegt dat Finné al geen huiskleur meer had, dit vergeleken met de andere slachtoffers. Ook zij werden nooit gehoord door de rijkswacht » YouTube