31

(175 replies, posted in Wagens)

Het grote probleem van carrieres du Lessines is: moest men de overvalwagen van Aalst vinden in de steengroeve, De Staerke terug in het vizier komt, want de tip kwam er uit zijn entourage. De heel mooie steengroeve zou wel een beerput kunnen zijn.

32

(175 replies, posted in Wagens)

Inderdaad, heel raar dat de gebeurtenissen omtrent de zoekaktie in de carrieres van Lessinnes nergens in de verslagen van de Eerste en Tweede Bendecomissie te bespeuren zijn. Maar ze zijn er wel degelijk geweest (persberichten). Of zou deze zoekaktie besproken zijn achter gesloten deuren? Stel dat deze info zou kloppen dat ze een BMW zochten maar stiekem hoopten op de Golf GTI van de overval in Aalst en ze zouden hem gevonden hebben, dan hadden ze direct een duidelijk spoor naar de daders .

33

(175 replies, posted in Wagens)

Ik volg al vele jaren het forum. Ik lees bijna alles wat met de Bende van Nijvel te maken heeft. Het wordt steeds duidelijker wie achter deze zinloze barbaarse daden zit. Daarom ook mijn enige reactie op dit forum. Ik volg en lees ieder zijn mening sommigen zijn gewoon vulling of eigen ideeën en theorieën. Maar voor één verhaal heb ik heel wat interesse en dat is de theorie van kenza betreffende Aalst vlucht en de Golf GTI 1985. Ik denk dat hij wel eens gelijk zou kunnen hebben.