Re: G5

Om de reeks volledig te maken heb ik de robotfoto nr 16 ook eens aan toegevoegd die van de overval in Waver is. De gelijkenissen tussen de nr 8 en de nr 16 zijn heel sterk daarmee dat ik deze aan de reeks toevoeg. De eerste is de nr 16 in het rood boven op de laatste versie van mijn vorig post.

https://lh3.googleusercontent.com/-lX9BF60JUwo/XJaPM2yKQZI/AAAAAAAABjo/xxRGT3oHsQQEDuVfow5Pyxizm3ZH21kJwCL0BGAs/w530-d-h753-n/robotfg5%252Bvernailomgroodcff1v3e%252B16xa.png

Het zelfde als hierboven maar de robotfoto nr 16 omgezet in grijswaarden.

https://lh3.googleusercontent.com/-hylOOa1BmBE/XJaPrfsuWfI/AAAAAAAABkE/TqMiukp7LrEXdNYFM_cPzZ_7JVXwvLcOQCL0BGAs/w530-d-h753-n/robotfg5%252Bvernailomgroodcff1v3e%252B16x.png

Bovenstaande zijn dus de samenvoeging van de robotfoto's van de aanslag op Vernaillen, de overval op Dekaise Temse en de dag voor Nijvel. De gelijkenissen tussen de 4 robotfoto's plus de persoonsbeschrijvingen (rekening houdend met hun vermommingen) zijn heel sterk. De G5 is dus mogelijks een dader van bovenstaande feiten waar in Temse en Nijvel de 0.22 gebruikt zijn die 2 doden gemaakt heeft na Dekaise (VDE en Angelou) hij behoort dus ook bij de mogelijke daders van deze feiten.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Re: G5

Reneke wrote:

Blijf toch maar verder graven, het siert je.

ha ha tot het einde.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Re: G5

Dat mijn graven niet zomaar willekeurig is, en de vele (meetbare) kleurtjes veel kunnen aantonen, veel meer dan jullie verwachten. meten is weten, wetenschap en dossiers kennis zijn de sleutels. Over de 4 robotfoto's die hele sterke gelijkenissen vertonen is er nog iets. Alle vier de robotfoto's ontbreken iets, namelijk rimpels! onderstaande is een uitvergroting van het gezicht 4 robotfoto's over elkaar G5 als onderste erboven de 3 tekeningen (aanslag Vernaillen Temse en Nivel)

https://lh3.googleusercontent.com/-DCLerc-guns/XJbEgAVuaWI/AAAAAAAABk8/_abwyHArjpIRQeKSKr7loUlpEala4YqIwCL0BGAs/w530-d-h543-n/robotfg5%252Bvernailomgroodcff1v3e%252B16kleur2hhzoom.png

Geen enkele van de robotfoto's vertoont rimpels het is een gladde huid zelfs met am de lagen op elkaar. Het is ook een extra element dat het steeds om dezelfde dader gaat. Wat het nog interessanter maakt is dat die beschrijving perfect overeen komt met de persoon die info vroeg ivm met de snijbranders die gestolen zijn in Eigenbrakel op 28 mei 83. Te meer ook omdat de snijbranders gebruikt zijn ook de dag nadat de G5 met de Saab gezien is.

Over de persoon die info vroeg in Eigenbrakel:

the end wrote:
Ben wrote:

De krant moet verkopen en het is op zich wel goed dat ook dit feit aandacht krijgt. We krijgen ook een interessante persoonsbeschrijving:

 • Een elegante man ("Un homme élégant")

 • Tussen 35 en 40 jaar oud (nu dus tussen 67 en 72 jaar)

 • Ongeveer 1m70-1m75 groot (in geen geval een reus)

 • De man had een glad gezicht zonder rimpels of littekens. Hij droeg ook geen bril en had geen tattoos.

 • Hij was Franstalig en sprak zonder Waals of Brussels accent. Zijn woordgebruik verraadde een goede scholing, zeker geen "arbeider" (un ouvrier). Hij was beleefd, correct en goed gekleed. "Het was een technisch gesprek zonder humor, zonder warmte."

Hij heeft deze man nadien nooit meer gezien in Eigenbrakel.

Is er soms geweten welk haarkleur of ogen?

De diefstal van de brander is 3 maanden na de diefstal van de Golf, robotfoto 10 (diefstal Golf).

De man had een glad gezicht zonder rimpels of littekens. Hij droeg ook geen bril en had geen tattoos. dit komt overeen met de dader in de samengestelde robotfoto's. Kort na de diefstal van de snijbranders is de Saab gestolen trouwens, de nr 8 en de G5 zijn in combinatie met de Saab gezien.

Tevens wat heel belangrijk is is dat het om een geschoolde dader gaat, ook de ander dader robotfoto nummer 10 waarschijnlijk dezelfde als de 14 (Waver) is een geschoolde dader. Want over die dader zegt de getuige:

robotfoto 10:.

Individu : 1.80m, sportieve lichaamsbouw, niet dik, zwart, heel gekruld, dicht en kort haar. Heeft geen gebruinde huidskleur. Onberispelijk Frans. Indruk van een geschoolde persoon.

De diefstal van de brander is 3 maanden na de diefstal van de Golf, robotfoto 10 (diefstal Golf).

Dus 2 geschoolde daders die geen Brussels of Waals accent hebben, beide daders zijn wat de sleutel in het dossier in de 82/83 periode. Geschoolde roofdieren zonder Waals of Brussels accent :-) ra ra ra, waarom zoeken ze al jaren overal maar niet in de goede richting? Waarom is die rijkswachter in Nijvel met zoveel projectielen beschoten?

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Re: G5

Aanvullend is er nog de wapenhandelaar waar ik eerder al over schreef die met de Diable en Temse te maken heeft en een privébewakingsbedrijf (huurlingen), hij heeft een academische graad. Zijn naam komt zo goed als niet in de bende literatuur voor nochtans waren ze op het parket in Nijvel en bij de staatsveiligheid heel goed op de hoogte.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

25

Re: G5

Robottekening van een dader van de moordpartij te Nijvel (en een andere versie van G5):

https://nsm07.casimages.com/img/2017/03/06//17030603225614738714894995.jpg

De afbeelding is een screenshot uit een reportage en is daardoor heel onduidelijk. Hieronder de tekst die bij de tekening staat.

Haar:

 • Naar achter gekamd

 • Een deel valt op het voorhoofd

 • Korte snit

 • Kleur: Licht bruin (blond)

Kleding

 • Mouwen tot voor de elleboog opgetrokken.

 • Detail: het type dat geen manchetten kan verdragen. (van de buiten)

 • Hemd - openstaande boord

 • Zakje linker zijde

 • Stof: ondergrond donker beige

 • Bruinrode lijntjes vormen de vierkantjes (geruit)

 • Broek (niet gezien), donkere kleur

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube