131

Re: Getuigenis Onderzoekbende

Wat voor Jeep was dat dan Noordeling? Ik reed een Cherokee 4.0L, toen ik in Venezuela woonde en die was niet bepaald snel. Nu rijd ik een X5 diesel! En die gaat als de brandweer. Dus ik ben echt benieuwd wat voor Jeep ze achtervolgde, want naar mijn mening had je toen niet echt een snelle Jeep, maar ik kan me vergissen natuurlijk.

132

Re: Getuigenis Onderzoekbende

Onderzoekbende wrote:

Weet iemand iets van die jeep die ook de Golf tot in Bierges heeft achtervolgd?

De Golf GTI was dan nog eens opgefokt, dit maakte het meer dan ideaal om te gebruiken als overvalswagen en vluchtwagen. Zeker in het optrekken en langs binnenbaantjes zalig om te cruisen.

133

Re: Getuigenis Onderzoekbende

Onderzoekbende  wrote:

Nogmaals een oproep of Ben of iemand anders iets weet over die getuige met zijn jeep die hetzelfde bevestigt als mijn getuige?

De informatie die ik heb, heb je hierboven al geschreven. Ik weet ook niet of het verhaal correct is. Je moet er ook rekening mee houden dat de mogelijkheid bestaat dat er in en rond Aalst wel meerdere Golf GTI's waren op het moment van de aanslag. Zo heb ik ooit het verhaal gelezen van een Golf van de gerechtelijke politie die daar was op het moment van de aanslag.

Het zou over een VW Golf GTI gaan. Deze wagen werd enkele minuten na de overval ook door rijkswachters opgemerkt in Denderwindeke. De GTI reed toen aan hoge snelheid met een blauw zwaailicht. (Let op: dit is NIET de GTI van de overvallers! Het gaat wel degelijk om een ander voertuig want het aantal deuren klopt niet met die van het overvalvoertuig!).

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Re: Getuigenis Onderzoekbende

Vanwaar heb je die info? Kunnen we die getuige eens contacteren?

135

Re: Getuigenis Onderzoekbende

Rosario Pulci wrote:

D. Jullien van JD-tuning is niet de rallypiloot. Hij is tussen 50 en 60 jaar oud.


Op 13 juli schreef iemand met de opmerkelijke inlognaam "Rosario Pulci" (!) bovenstaande zin. Sindsdien niets meer. Toch wel bijzonder vreemd dat iemand zich (de echte Pucli of niet) in een osbscure discussie mengt op een gespecialiseerde site met info over een persoon die niemand anders hier lijkt te kennen. Zou die D.J. dan toch iets te maken hebben met het hele verhaal? Echt jammer dat Rosario niets meer van zich laat horen. Desnoods via mail?

136 (edited by club_le-happy-few 01-08-2010 18:19)

Re: Getuigenis Onderzoekbende

Sommige mensen (politie en andere overheidsinstanties die hier belang bij hebben) hebben toegang tot het rijksregister en kruispuntbank en kunnen dus info i.v.m. leeftijd, in gevangenis gezeten, ... opvragen. Alhoewel men zich tegenwoordig al moet kunnen verantwoorden als men ergens "gevoelige informatie" moet opvragen (sinds het voorval dat iemand privé-info opvroeg van Justine Henin, gewoon een nieuwsgierige fan).

Op een vriendin van me haar werk (banksector) is er ook iemand serieus in de problemen gekomen toen deze persoon rekeninginformatie opvroeg van een kennis uit nieuwsgierigheid. Maar vroeger waren er veel ministeries waar je probleemloos dingen in het rijksregister kon opzoeken. Even snel info over nieuwe collega (getrouwd of niet), een ex, oude schoolvrienden, ... was er schering en inslag.

Het is maar doordat het aantal opvragingen (wat betalend was per opvraging) zo extreem hoog werden, dat men is gaan controleren of alle opvragingen wel voor het werk waren. Natuurlijk niet. smile Ik spreek nu over het pre-facebook tijdperk. wink

137

Re: Getuigenis Onderzoekbende

Hestur wrote:

Onderzoekbende,  mogen we weten hoe de vork in de steel zit? Post het desnoods gewoon volledig anoniem. Ik denk dat hier vele nieuwsgierigen wachten.

Inderdaad! tongue

138

Re: Getuigenis Onderzoekbende

Vandaag eens een tochtje gemaakt langs Bierghes, Braine-le chateau en Beersel. Dus de meest recente adressen i.v.m. JD Tuning. In Braine-le-Chateau is niets meer dat naar JD Tuning kan verwijzen, op dit adres is nu een winkel van hoorapperaten. 

In Bierghes de witte villa, gelegen in een vrij rustige omgeving maar met een lange rechte straat waar toch vrij hard wordt op gereden. De villa ligt vrij ver van de straat kant naar achter toe, ervoor stond een recente bestelwagen met reclame JD Tuning. Achter de villa bevinden zich wat kleinere bouwwerken (hangaar). 

In Beersel is de garage van JD Tuning, het is er vuil en het ligt er vol rommel, van wat oude auto onderdelen tot enkele bootjes. Ik denk niet dat hier veel gewerkt wordt, het ziet er eerder verlaten uit.  De achterkant van de garage grenst aan de tuin van het kasteel van Beersel. Via de tuin is het nog geen 100m naar de Auberge du Chevalier.

Re: Getuigenis Onderzoekbende

Dat is best wel interessant. Daarom hoeven ze zelf nog niet de uitvoerders te zijn, maar bv. hun terrein laten gebruiken o.w.v. financiële problemen, schulden aan het milieu, ...

140

Re: Getuigenis Onderzoekbende

Onderzoekbende wrote:

Bouten is met mij ermee bezig en hij doet dat niet als het niet belangrijk is.

Onderzoekbende, is bouten hier nu nog met bezig? Al iets nieuw gevonden dat je hier kan delen?