Re: Mossad

Men kan het ook zo bekijken:

SP/PS: Deferm/Elbit/Zeus/Iran Contra, ... = Jewish connection
CVP/PSC: Vanden Boeynants/Shavit/Natan/Iran Contra = Jewish connection
PVV/PRL: Kirschen & Co, Gol, Zwirn, Felix en Willy De Clercq, ...= Jewish connection

Full spectrum corruption?

Via Caisse Privée, Banque d'Investissements Privés (Zwitserland) ... Comuele = link M&S International (Atlas) = Joodse maffia

72

Re: Mossad

Nagel op de kop, Walter. Mathot, Simonet, Gol, Cools, VDB, ... toppolitici van alle partijen, mooi in de pocket, en valt het tegen dan kun je ze nog altijd onder druk zetten met een roos videootje, en waarom niet ontvoeren, wat terreur lanceren, of gewoon wegwerken?

73

Re: Mossad

In een artikel uit september 89:

  • Lekeu verklaart dat hij in de jaren 70 werkte voor een buitenlandse "Dienst" bevriend met België (lees: de Mossad)

  • De "Dienst" was bezorgd over "de opkomst van extreem-rechts in België" (lees: antisemitisme)

  • Lekeu hield o.a. VDB en de Bonvoisin in het oog en werd opgedragen om vanaf 1977 Latinus te benaderen door zijn buur te worden (Boulevard Mettewie), die in 1984 werd opgeruimd wegens te gevaarlijk

  • En dan het vreemdste: de "Dienst" zou een door de Bende geterroriseerd België willen helpen hebben door de zakken met wapens te droppen in Ronquières!?

Bron » anneesdeplomb.topdiscussion.com

Dus er is sprake van de Belgische Staat en de Mossad aan de ene kant, en een "nébuleuse" van extreem-rechts aan de andere kant (neonazi's, Front de la Jeunesse, PFN, ...) onder de vleugels van de Bonvoisin en VDB (degenen die door de IEPS-kern afgestoten werden uit de oorspronkelijke AESP-groep na de CEPIC-affaire). Deze nébuleuse werd geïnfiltreerd door o.a. Lekeu (mogelijk ook door Smets, Beijer, Bouhouche, ...) en aangepakt (zie zaak WNP, de ondergang van de Zwarte Baron, de valse sporen naar Bultot door het scheppen van een Bende-mythologie, het "misbruiken" van nietsvemoedende militanten zoals Van Engeland & co, ...)  

In het algemeen is de typische werkwijze van de Mossad om voordeel te halen uit zelf opgezette conflicten (degene die de hedendaagse geostrategie volgen zullen begrijpen wat ik bedoel). Door de strategie van de spanning (Bende, CCC, ...) kunnen ze dan de (voor Israël en de VS) meest optimale regering een duwtje geven (zijnde centrum tot rechts) t.o.v. de pacifistische en meest linkse oppositie. Ineens pakken ze ook de antisemitische tendens aan door deze in opspraak te brengen.

Sluit perfect aan bij de verklaring van Ostrovsky.

74

Re: Mossad

Nog dit van Lekeu:

Pendant les réunions du Front de la jeunesse, un plan fut élaboré pour déstabiliser la Belgique et préparer un régime autoritaire. Ce plan était divisé en deux parties : une phase de terrorisme politique et une phase de banditisme. J’ai travaillé à la seconde phase. J’étais l’un des spécialistes qui devaient former les jeunes gens à l’idéologie de l’extrême droite; il fallait en faire une bande d’individus prêts à tout. Ensuite, je devais rompre tout contact avec eux, de manière à ce qu’ils deviennent un groupe totalement indépendant, et qu’ils commettent des attaques à main armée sans réaliser qu’ils font partie d’un complot parfaitement étudié (in "Panorama", 5 septembre 1989).

75

Re: Mossad

En dit: "Uri m’a alors demandé de solliciter une mutation pour la section Info de la BSR. J’ai réussi à être muté à la BSR en 1975 mais à la section banditisme, puis à la section drogue. Je suis resté à la BSR jusqu’en 1978 sans pouvoir être affecté à la section Info. J’ai travaillé avec François Raes sous les ordres de l’adjudant Vandewalle. En 1978 j’ai été muté à la brigade de Bruxelles suite à une accusation d’une jeune fille qui prétendait que je lui avait fait des avances." (déclarations de Lekeu à Atlanta)

Wie is "Uri"?

76

Re: Mossad

Ook bijzonder interessant om te analyseren, vanaf p17 tot p50 » www.dekamer.be

Daar vindt men ook "Uri":

Uri (een lid van de Israëlische geheime diensten volgens Lekeu, CF / RV) had mij gevraagd bij de rijkswacht te gaan teneinde in dienst te treden bij de brigade (Info) van het ministerie van Justitie. In feite heeft Uri mij na afloop van mijn opleiding aan de rijkswachtschool gevraagd dat ik mijn kandidatuur zou indienen bij de brigade-lnfo. Ik ben iets minder dan een jaar bij die brigade gebleoen, die de grenzen en de politiek vluchtelingen controleerde. Daar heb ik Uri inlichtingen verstrekt over gewezen Nazi's en over extreem-rechtee jongeren. Uri gafmij de namen van de mensen over wie ik hem inlichtingen moest verstrekken. [...]

In 1978-1979, toen ik naar de brigade van Brussel werd ooergeplaatst, heb ik in overleg met Uri mijn onderzoek naar het Front de la Jeunesse stopgezet. Ik ben toen onderzoek gaan voeren naar gewezen SS'ers en hun vergaderplaatsen. In 1982-1983 heb ik zowat al mijn activiteiten stopgezet omdat ik actief betrokken was bij de handelszaak van mijn vrouw. Na dreigingen te hebben ontvangen, ben ik op 1 april1984 uit de rijkswacht gestapt.Ik was van plan een ziekenwagen te kopen en mijn vrouw de mogelijkheid te bieden haar boekhandel voort te zetten.

Ik bleef bedreigingen ontvangen en toen heb ik besloten het land te verlaten. Ik ben Uri in Parijs gaan opzoeken. Hij had voor mij een huis en werk gevonden in Tel Aviv. Bij mijn terugkeer uit Parijs heb ik mijn vrouw op de hoogte gebracht, maar gelet op de situatie in Israël heeft ze geweigerd naar dat land te vertrekken [...] Gelet op de weigering van mijn vrouw, heb ik voorgesteld naar de Verenigde Staten te vertrekken.

En dit:

We dachten eraan gangsters met elkaar in contact te brengen of controle te krijgen over reeds bestaande groepen. Met controle krijgen bedoel ik hen, al naar gelang van hun epecialiteit, diverse gewelddaden laten uitvoeren. Er werd overwogen hen wapens en voertuigen te leveren. Op dat ogenblik gingen we niet dieper op de kwestie van wagen- en wapendiefstallen in, want dat is gemakkelijk.

Na de gewelddaden zouden wapens en wagens worden gerecupereerd en naar een andere bende gebracht om de onderzoeken te doen stokken. Zo kon het gebeuren dat sommige gangsterbendes aan het werk waren zonder precies te weten wat ze uitvoerden. De echte misdadigers zijn zij die de zaken organiseren. Ik begreep dat onze projecten waren uitgevoerd. Ook Latinus had dat begrepen

Gezien ook (de recentelijk dodelijk van de trap gevallen) Verdeyen naar Lekeu verwees moeten we aan deze verklaringen toch wat meer aandacht schenken lijkt me!

Re: Mossad

dim, plausibel scenario. Ik heb alleen wat moeite met de bezorgdheid van de Mossad omwille van het antisemitisme bij extreem-rechts. Er was één onhandige aanslag op een synagoge...maar verder? Het is bekend dat Mossad zelfs samenwerkte met ex-Nazi elementen: Barbie-Bolivië-Medellin Cartel- Meyer Lansky--MEREX-Noriega-Mike Harari (Mossad)- Oliver North-Iran Contra...

Uri kan natuurlijk een codenaam zijn. Toch een wilde gok » www.namebase.org

Kan je mij de link Lekeu-Verdeyen (Atlas) even in herinnering brengen? Tx!

Re: Mossad

Mossad heeft een eigen agenda met soms rare, onvoorziene twists. Zo is er in Herald Tribune 4-5 juni 1983 sprake van Mossad-hulp aan de Italiaanse Rode Brigades. Een 'onbetrouwbaar' Italië zou de USA namelijk tot het inzicht brengen dat Israël de enige 'sterke' bondgenoot in de Med regio is. Hoe ver kan je hierin gaan?

Re: Mossad

Uri Saguy?

80

Re: Mossad

De Mossad schrikt er inderdaad niet voor terug om antisemieten in te schakelen als haar dat uitkomt. Dat neemt niet weg dat ze er tegelijk ook wel wil voor zorgen dat het algemene "klimaat" niet te anti-Israël wordt. Ik heb weet van een CEPIC-insider dat - vóór de joodse Atlas-maffia zich ging verstrengelen met de Belgische elite tijdens de jaren 80, bijvoorbeeld in de Cercle des Nations - de toenmalige opusiaanse aristocratie niet te veel van de joodse nouveau riches (van het type Salik) moest hebben (om het zacht uit te drukken).

Antisemitisme was zeer sterk aanwezig bij de crème van "La Belgique"-à-papa en dat moet Israël niet echt hebben blij gemaakt. Hoe dan ook, het werd veel minder een issue toen Israël, de VS en Europa samen van leer gingen tegen de anticommunisten en zich gezamenlijk vuil maakten in Irancontra & the like. Zie ook maar hoe iemand als Gol mee tot de kern van de IESP ging behoren en de CEPIC-ers massaal overliepen naar de liberalen.

Wat Verdeyen betreft, lees zijn berichten op de site "Tueries" er eens op na, hij verwijst in sommige duidelijk naar Lekeu. Echt interessant om zijn bijdragen eens te herlezen.