Re: Huiszoekingen 2012

Vinden jullie ook niet dat het bijzonder stil is geworden rond deze huiszoekingen? Toen veel tam tam gemaakt en nu niets meer.

72

Re: Huiszoekingen 2012

LEO wrote:

Voor mij is dit volksverlakkerij. Amen.

roll

73 (edited by Hestur 29-11-2012 00:42)

Re: Huiszoekingen 2012

Merovinger wrote:

Vinden jullie ook niet dat het bijzonder stil is geworden rond deze huiszoekingen? Toen veel tam tam gemaakt en nu ... niets meer.

Misschien dat Vos dan toch gelijk had. wink Zijn ze eerst met veel tam-tam en dan in alle stilte lekker hun laatste jaren aan het verspillen in een richting die al lang de verkeerde is gebleken te zijn (althans volgens Vos).

Re: Huiszoekingen 2012

Vandaag werden nieuwe huiszoekingen uitgevoerd. De speurders zouden beschikken over nieuwe elementen met betrekking tot de gebeurtenissen van begin jaren tachtig. Het zou gaan om geschreven documenten en getuigenissen.

Meer » Nieuws

75

Re: Huiszoekingen 2012

Ze hebben waarschijnlijk ook het nieuwe boek gelezen van Michel Leurquin.

Re: Huiszoekingen 2012

Mededeling net op VRT-nieuws gezien, ben benieuwd.

77 (edited by andycap 29-11-2012 10:41)

Re: Huiszoekingen 2012

Ooit moet het lukken. Het kan toch niet anders. Ooit moet iemand kraken en of wroeging krijgen. En het gerecht staat blijkbaar niet stil. Ik blijf hopen op het gerecht. Puur bandidisme. Behalve 1985.

78

Re: Huiszoekingen 2012

Wat een grap. De achtertuin van Wachtelaer ligt nog half omgewoeld. andycap, puur banditisme? Ach, alleen Dekaise al. Met zo'n overduidelijke Libanese connectie?

79 (edited by Hestur 29-11-2012 00:50)

Re: Huiszoekingen 2012

"Volgens procureur Magnien passen ze in de reeks van huiszoekingen die in februari werden gehouden." Dus WNP.

"Het zou gaan om geschreven documenten en getuigenissen." Wie? Wat? Gevonden bij de vorige huiszoekingen? Getuigen uit (of gelijkgestemd met) die in Boutens boek?

Hoopgevend is dat men geen verdere mededelingen aan de pers doet. Geen show, voor de verandering.

80 (edited by CleverTrevor 29-11-2012 11:01)

Re: Huiszoekingen 2012

Hestur wrote:

"Het zou gaan om geschreven documenten en getuigenissen."


Geschreven documenten? Een A4 waarop staat "ik ben de reus"? Een van de brieven waaruit Bouten citeert? Zou de Bende van Nijvel werkelijk zo dom zijn dat ze "documenten" hebben geschreven met gedetailleerde beschrijvingen van hun modus operandi?

Het is goed dat er nog onderzoek wordt verricht, maar men lijkt zich toch wel erg in het WNP-spoor te hebben vastgebeten. Het lastige is, als je daarin wroet vind je een ton verdachte toestanden (waarvan 99 procent al twintig jaar geleden door Hugo Gysels boven water werd gebracht) maar geen enkel bewijs dat voor een rechtbank overeind blijft. Maar soit, zo kunnen ze over drie jaar tenminste zeggen: "We hebben naar een complot gezocht, maar niks gevonden."

Tja, als je niks vindt, is er misschien ook niks. Maar die logica gaat sommigen waarschijnlijk boven de pet.