1

Vandaag op het net een opmerkelijk verhaal gevonden, in 1999 werd in Nederland de toen 16 jarige Marianna Vaatstra vermoord, de dader werd nooit gevonden, er was een vermoeden naar een asielzoeker uit een opvangcentrum in de buurt. De ouders van het meisje voelen zich door de gerechtelijke diensten misleid en bedrogen. Dit is echter niet alles, in een anonieme brief aan de ouders werd volgend verhaal uit de doeken gedaan:

In de brief, die De Telegraaf vandaag publiceert, staat dat een asielzoeker kort na de moord in het geheim werd overgeplaatst van het asielzoekerscentrum in Kollum naar dat in Musselkanaal. Hij werd daar volgens de briefschrijver opgenomen op een afdeling voor gevaarlijke asielzoekers. Het personeel had een zwijgplicht over de zaak. Kort daarop zou de man zijn uitgezet. De man zou in eigen land worden gezocht wegens meervoudige verkrachting en moord. Hij zou zijn vrouwelijke slachtoffers de keel hebben doorgesneden. De moordenaar van de 16-jarige Marianne Vaatstra had, nadat hij haar had verkracht, ook haar keel doorgesneden.

De briefschrijver vermoedt dat de man de moordenaar van Vaatstra is. Hij denkt dat 'de dader niet mocht worden gepakt omdat dat het draagvlak onder de asielopvang in Nederland zou aantasten'. De brief is zeer gedetailleerd en zou daarom mogelijk afkomstig zijn van iemand die werkzaam is in de asielzoekersopvang. Waarom de schrijver anoniem wil blijven en waarom hij pas na zeven jaar met deze informatie komt, is onbekend.

Meer info » wikipedia.org

Blijkt dat onze West Europese landen maar al te graag onfrisse praktijken onder de mat schuiven, om hun naam en faam in de wereld hoog te houden.

Uiteraard. En dit is nog klein bier vergeleken met sommige andere zaken. Zoals Stuxnet » nl.wikipedia.org

Een project van de Mossad en CIA om het Iraans nucleair programma te saboteren. Sinds jaren worden in Iran medewerkers van het programma gewoon op straat gedood in een kogelregen of door een VBIED (autobom). Volgens Iran doet de Mossad dit vuile werk. Sindsdien is er een soort schaduwoorlog aan de gang waarbij Iran en Israel elkaars diplomaten uitschakelen. Een dergelijk plan is in de USA verijdeld door de FBI toen ze een Iranese spion hadden ontdekt die een aanslag voorbereidde.

Er wordt veel verborgen door het westen, kleine en grote dingen. Sabena, Nmbs, FedPol, Carrefour, Suez... allemaal dragen ze geheimen.

Servo per Amikeco

Ook een goed voorbeeld van Westerse geheimen:

INDECT

This file, marked "confidential", describes development of an EU-funded intelligence gathering system ("INDECT work package 4") designed to comb weblogs, chat sites, news reports, and social networking sites to inorder to build up automatic dossiers on individuals, organizations and their relationships.

"The aim of work package 4 (WP4) is the development of key technologies that facilitate the building of an intelligence gathering system by combining and extending the current state-of-the-art methods in Natural Language Processing (NLP). One of the goals of WP4 is to propose NLP and machine learning methods that learn relationships between people and organizations through websites and social networks. Key requirements for the development of such methods are: (1) the identification of entities, their relationships and the events in which they participate, and (2) the labelling of the entities, relationships and events in a corpus that will be used as a means both for developing the methods."

The file was (accidentally?) released at [1].

Project contact, DZIECH, Andrzej (Professor) Tel: +48-12-6172616 Fax: +48-12-6342372

For the public background to INDECT, see » indect-project.eu

Bron: Wikileaks

Servo per Amikeco

Voor zover ik weet, is het DNA dat gevonden is bij de moord op Marianne, niet van een asielzoeker. Maar van een lokaal persoon. Het verhaal dat er een complot zit achter de dader, duikt telkens de kop op. Echter is hier GEEN ENKELE serieuze aanwijzing voor. Omdat de dader nooit gepakt is, omdat er fouten gemaakt zijn bij de opsporing, gaan mensen op een gegeven moment complotten verzinnen. Wat er over de zaak Vaatstra allemaal gefantaseerd is. De officier van justitie zou het zelf gedaan hebben. Hele websites staan vol met onzin. Gelukkig is er dus DNA. Een groot onderzoek onder alle mannen in de buurt, heeft niks opgeleverd. Hopelijk loopt ie toch een keer tegen de lamp. Het asielzoekersverhaal is dus totale bullshit.

PS: LET OP. De telegraaf is een sensatie krant in Nederland. Die publiceren alles. Die krant wordt niet serieus genomen.

5

Beste Noorderling, blijft het feit dat de dader nog steeds na 13 jaar vrij rondloopt, en dat de ouders zich miskend voelen. Bovendien stemt me het feit dat de anonieme briefschrijver zeer gedetailleerde info geeft toch enigszins ongerust. Ik zou niet alles bullshit noemen, tot het tegendeel bewezen is door een veroordeling met bewezen schuld.

De Telegraaf is dé krant die al jaren elk detail over de zaak Vaatstra publiceert. Op zich is dat goed, want blijft de zaak levend. Maar als het DNA bewezen niet van een asielzoeker is, dan houdt dat scenario gewoon op. Punt.

De enige persoon die meer weet over deze zaak is Joris Demmink. U kunt hier meer over lezen in het boek: De Demmink affaire, van drs. J Poot.

Helaas voor alle complotgelovers, het bleek gewoon een man uit de buurt. Met dank aan DNA-onderzoek. Hopelijk komt er nu een einde aan de jarenlange verzinsels.

DNA-onderzoek staat nog slechts in de kinderschoenen. In het begin was het alleen nog maar mogelijk om te kijken of er een match was. Tegenwoordig kan men al enigszins bepalen uit welke streek iemand komt. Daarom ben ik zo benieuwd naar het onderzoek naar het DNA van de vermoedelijke killer. Komt hij uit België, of wellicht uit Noord-Afrika of de Balkan? We komen toch zo langzamerhand in het stadium dat dat te bepalen valt.

Ook in de zaak Marianne Vaatstra was DNA-onderzoek het ultieme en uiteindelijk succesvolle middel. Volgens mij is het ook in het onderzoek rond de Bende van Nijvel inmiddels de laatste strohalm.

Het DNA verhaal rond de Bende van Nijvel is een grote schande. Wat mij betreft een derde Commissie waard. Het wordt eens tijd dat België DNA eens serieus neemt. We kunnen nl nog jaren door ouwehoeren, maar een stap vooruit na zoveel jaar, kan alleen met DNA. Kom op Belgen! Breidt uw wetgeving uit! Stem op partijen die dat willen.