91

Ik weet het niet, ik las dat ze verloren gingen en daarom schrijf ik zouden verloren gegaan zijn. Ik hoop van niet en ik viseer ook niemand.

Ja ik las wel wat je geschreven had.
Maar op een forum weet ik wel dat alles snel kan veranderen.
Zo zie je wel : "je had het gelezen" dat ze " zouden verloren gegaan zijn".
En in geen 2 weken komt er iemand beweren dat die vingersporen inderdaad verloren gegaan zijn, zonder dat iemand  daar nog op reageert, en zo werd het een werkelijkheid.
En dit gebeurd heel dikwijls op forums, met allerlei info's die men stuurd met "ik denk, het zou kunnen, enz...".
Dit is niet voor jou speciaal bedoeld, maar in het algemeen.

93

De vingerafdrukken werden naar Brussel gestuurd en men wou ze niet eens bekijken , later zouden ze zijn teruggevonden en alsnog onderzocht ...Nadat ze verdwenen waren!!!
Het is dus niet heel erg zeker dat ze effectief allemaal onderzocht zijn en zoals alles in dit dossier is manipulatie niet uitgesloten .
wat ik schreef klopt dus wel degelijk ,

94

Gezien in Namen met 5 inzittenden. Dit kort voor de overval in Temse.

95

Now wrote:

Gezien in Namen met 5 inzittenden. Dit kort voor de overval in Temse.

Welke bron geeft dit aan?

Now wrote:

Gezien in Namen met 5 inzittenden. Dit kort voor de overval in Temse.

Zeer interessant ! Weeral Namen.
In Namen (Namur) werd ook de Golf GTI van Van Camp opgemerkt ? Neen ? Werd hij in Namen niet herspoten of heb ik het mis voor ?

97

Het was op de N4 te Gembloux. Zie topic robotfoto G7.

edd wrote:
Now wrote:

Gezien in Namen met 5 inzittenden. Dit kort voor de overval in Temse.

Welke bron geeft dit aan?

98

De SAAB gestolen uit Braine l'Alleud diende zoals we weten in Temse en Nijvel. Wat minder voor de hand ligt, is de geografische nabijheid van verschillende plaatsen die direct of indirect verband houden met prostitutie:

- Op 10 september 1983, rond 1600H, keek hij uit over de N4 in Gembloux, met een Belgische plaat aan de voorkant en een BZ-plaat aan de achterkant. Deze getuigenis leidde tot de realisatie van PR N° G7.

- Zaterdag 17 september 1983 rond 0140H, schieten voor de "Diable Amoureux".

- Ongeveer twee uur later, de SAAB wordt achtergelaten in een steegje met uitzicht op de N ° 404 van de Chaussée d'Alsemberg in Braine l'Alleud.

Merkwaardig toeval, in een appartement gelegen op 404 chaussée d'Alsemberg zijn gedomicilieerd niet één, maar twee dames van kleine deugd, geacht afwezig die nacht.

De eerste is Colette O., en ze "werkt" bij de “Victor Hugo”, gelegen aan de N5/18 chaussée de Charleroi in Plancenoit.

De tweede is Evelyne P., die ook op dezelfde plek werkt als haar huisgenoote.

Toevallig wordt de “Victor Hugo” vastgehouden door een andere dame die in Lasnes woont, geboren in 1944 en van Franse nationaliteit. Haar naam is Claudine B. Deze laatste werkte in 1979 aan de kant van Namen, in een bar genaamd "L'Eve", in 1980 werkte ze kort in Gent op de "Rio Salon". Zijn officiële metgezel is een zekere Claude C., geboren in 1947. Hij staat bekend om autodiefstal, proxenetisme en NSF-cheques. Van Claudine is ook bekend dat ze een relatie heeft met een zekere Robert D. uit Rouveroy, Albertstraat 1er 24, bekend van een eenvoudige diefstal gepleegd in Brugge in 1975 in het gezelschap van Philippe DV.

Al het bovenstaande is ontleend aan het onderzoek dat de BSR in 1983 heeft uitgevoerd. Ze lijken te hebben verkend, en terecht lijkt het me, alles wat met de barscene in de omgeving te maken heeft. Zonder bruikbare resultaten.

Goed opgemerkt CP.