161

Yes I have. Is it correct that you tried to contact her longtimes ago. Because i think she spoke about you. You can reach me via the site. Welcome by the way.

162

En toch hadden de Belgische speurders in december een gegronde reden om de satanische toer op te gaan en de vzw Abrasax uit Forchies-La-Marche bij Charleroi onder de loep te nemen. Tijdens huiszoekingen in het chalet van Bernard Weinstein, de vermoorde handlanger van Dutroux, vonden ze in september een vreemd, getypt briefje. Op dat briefje stond: "Liefste Bernard, vergeet niet hem eraan te herinneren dat het grote feest eraan komt en dat we een cadeau verwachten voor de hogepriesteres. Anubis." Ook vonden de speurders bij Weinstein een reeks brieven afkomstig van diens moeder waarin uitvoerig over Satan, duivelse rituelen en sekten werd geschreven.

Ze hebben dus een brief en ze hebben een getuige, maar ze vinden niets.

In de pers was ten tijde van de huiszoekingen sprake van een bestelbon waarin aan Weinstein gevraagd werd op achttien verschillende data slachtoffers te leveren. Zo'n bon heeft nooit bestaan, blijkt uit het onderzoek. Een kroongetuige die beweerde dat Weinstein soms bij Abrasax kwam, bleek dan weer om privé-redenen wrok te koesteren tegen Kindermans.

Altijd was het zogezegd uit wrok dat mensen getuigden. Hoe zij De Wever het ook alweer in 't Antwerps 'zet die ploat af'.

163

Verbazend coconut! Weer een spoor dat niet gevolgd werd.

164

Men had beter naar deze man geluisterd, die wist ten minste waarover hij sprak.

Pyck: "Ik probeer een professionele attitude aan te nemen. Men heeft de zaak X1 zo gepolariseerd dat er na een tijd alleen nog twee kampen leken te bestaan: de believers en de disbelievers. De goede attitude is de middenpositie waarbij men gaat kijken wat er van het verhaal klopt en wat niet. Het is niet omdat Regina Louf dingen heeft gezegd die niet kloppen, dat alles wat ze zegt onwaar is. Daarbij komt dat in een ondervragingsituatie - dat kan een therapie zijn maar ook een politieonderzoek - zaken worden toegevoegd aan het verhaal. Connerotte en Bourlet zijn serieuze en gemotiveerde mensen."

"Het zou de bedoeling moeten zijn dat zulke mensen aan de bak komen en niet een Langlois of een Thilly. Die zei op een gegeven moment "c'est terminé", ik heb de macht, ik ben de baas. In België zit men dus veiliger wanneer men een lakse attitude aanneemt dan wanneer men werkt zoals Bourlet en Connerotte. Langlois zijn werkwijze genoot duidelijk de voorkeur van Thilly."

Bron » /www.veto.be

LEO wrote:

Verbazend coconut! Weer een spoor dat niet gevolgd werd.

Juist Leo, er waren zelfs financiële transacties. Ik heb het al eens gezegd, bekijk de boekhouding en de rekeningen van Dutroux en je weet genoeg. Rekeningen liegen niet. Die van Nihoul kunnen we niet bekijken ... die zaten in Panama. En hij gebruikte stromannen.

165

Nihoul had wel rekeningen in Zwitserland, in tegenstelling met hetgeen Langlois beweerde. Bewijzen terug te vinden in de brief van Frisque aan een aantal mensen (gecontroleerd door een aantal journalisten o.a.). Onafhankelijk van onze Franstalige collega's vond ik hetzelfde over Feldbinger als hetgeen te vinden is op hun webs. Ik was ooit bij hun gaan zoeken maar ik kan blijkbaar niet vertrouwen op de zoekfunctie.

» tueriesdubrabant.1fr1.net

Zeer belangrijke paragraaf in dit verband;

"Il serait très important de pouvoir relier Heinz Felbinger, même de façon indirecte, avec Otto Skorzeny (et ce qui l'entoure), vu que Heinz Felbinger a, selon un témoin, trafiqué avec Paul Vanden Boeynants (armes, drogues), André Cools ... et Michel Nihoul... Les aspects "traite des êtres humains" et "trafic de voitures" avec des pays "de l'Est" ne peuvent être négligés. En outre, il faudrait savoir si Heinz Felbinger était en contact avec la mafia (notamment ce "Caputo" de Wemmel... qui fait penser à Sergio Ferrari, ami de l'avocat Jean-Paul Dumont et qui a résidé dans l'ancienne maison de Paul Cams à Ganshoren)."

Naar mijn bescheiden mening waren dit de zaken die we nooit mochten te weten komen. Ikzelf voeg er nog de naam Mathot aan toe
Die heb ik gevonden via ... rekeningen. Ik blijf verder graven maar eerst ga ik toch nog eens het Franstalige forum lezen op zoek naar verdere bevestiging. Pfffffffff, een titanenwerk. En graag tegenargumentatie.

Trafic de voitures. Graag meer info rond dit onderwerp ... Is dit het stukje waar men niet mag aanraken? Waarom eigenlijk? Trafic d'enfants is toch erger? Tiens tiens ...

Nihoul had nog andere contacten met een bizar milieu. Hierover schreef de commissie-Dutroux » Forum

Tiens tiens ... er is  vandaag blijkbaar nog iemand bezig met Nihoul/Dutroux. En Piro. Toch raar dat hij die naam noemt en dus de link legt met de Bende » www.hln.be

Bemoedigend.

168

» www.lalibre.be

Ai ai, er komen hier en daar barstjes. Nu maar hopen dat die notaris die onmiddellijk moest vrijgelaten worden niets te maken had met Nihoul noch met pedogedoe. Ik vrees er voor. Deze affaire dus zeer waarschijnlijk waarvan dossier in het bezit van Latinus » Forum

169

“Alles begon in de vroege jaren tachtig, toen Brussel eendraaischijf was voor een trafiek waarbij de Amerikaanse president Ronald Reagan enorme hoeveelheden wapens via Israël en België naar Iran liet verschepen,” schreef onderzoeks journalist Walter De Bock in De Morgen . “Jacques Monsieur werkte toen samen met enkele Israëlische agenten, onder wie Juan Borges, Sylvain Alalouf en Georges Drouviotis. Samen leverden ze illegaal wapens aan Iran en de christelijke milities in Libanon. Zo verkochten ze zesduizend tow raketten aan Iran. De factuur vermeldde een bedrag van niet minder dan 83 miljoen dollar. Er werd in die tijd in bepaalde Brusselse milieus vlug en veel geld verdiend.”


Borges had begin jaren tachtig een affaire met Anne Bouty, een geschorste advocate die later bekendheid zal krijgen als de echtgenote van Michel Nihoul, eenhoofd rolspeler in de zaak Dutroux. Cadreco, het juridisch adviesbureau van Bouty dat ze samen met Borges had opgericht, zou een belangrijk steunpunt geweest zijn voor de clandestiene werking van de Mossad in België. Borges werd eveneens aangehouden voor de moord op Mandelbaum, maar kwam weer vrij en nam de wijk naar Canada. In 1992 werd hijsamen met vijf andere beschuldigden bij verstek veroordeeld voor de diefstal van het schilderij van Modigliani. Voor de moord op Mandelbaum werd uiteindelijk niemand veroordeeld.


Dezelfde Anne Bouty , Mevrouw Nihoul, had Nihoul leren kennen in de jaren 70 toen ze nog de verloofde was van Claude Michel, de schoonbroer van George Frisque.

Ze had als advocate stage gelopen bij Jacque Marres , gespecialiseerd in Zairese zaken en raadgever van Mobutu. Ze had in die tijd contacten op zeer hoog niveau , ook met Cahen, eveneens een goede vriend van dezelfde Mobutu.

Via deze Cahen kwam ze eveneens in contact met zijn goede vriend Przedborski .

Cherchez la femme, wat Nihoul betreft absoluut een niet te onderschatten factor. Zonder deze vrouw zou hij niet rondgelopen hebben met pluimen op zijn hoed als grootmeester van de loge. ( dit laatste is te lezen in Lerouge  "doosier Nihoul")

https://books.google.be/books?id=XcKj6m … mp;f=false

170

Tussendoortje: van Nihoul naar ... entourage Beijer.

HERVE op 31 december 2011 om 14:55 schreef:
On m’a rapporté que dans son livre, quand il parle de ARI, Beijer précise ce qui suit :

Behalve deze twee nogal uitzonderlijke keren zijn de Pasiphaë-operaties altijd vlekkeloos verlopen. Het is ook gebeurd, maar dat was veel zeldzamer, dat ik met de tegenovergestelde situatie werd geconfronteerd, namelijk het betrappen van een ontrouwe echtgenote. In die gevallen deed ik meestal een beroep op een ‘Minotaurus’ (om in de Griekse mythologie te blijven…). Hij stond bekend onder zijn bijnaam ‘Mooie Serge’. Hij was de geknipte man om een vrouw te verleiden en in zijn bed te krijgen, hoewel het procedé minder betrouwbaar was dan de methode met de Pasiphaë.

Il faisait appel au “beau Serge” pour compromettre certaines personnes …

Une connaissance m’a fait remarquer que “le beau Serge” est une expression associée à Serge Frantsevitch.

Si c’est bien de Serge Frantsevitch que l’on parle, cela indique un lien entre Frantsevitch (Jacques Monsieur, Bouty, Corvillain, Nihoul…) et tout ce qui tourne autour de Beijer.

En tout cas, Alain Fauvage appelle Frantsevitch “le beau Serge” :

https://docs.google.com/viewer?a=v& … ABy3Bq4N1w

Higt Life