Uitbater van het "Gold Center" in het Rogiercentrum in Brussel gespecialiseerd in de verkoop en koop van juwelen in goud en zilver. Volgens François Van Binst was André Janssens een heler van juwelen gestolen door Van Binst, Louvaert en consoorten. Hij zou ook illegaal wapens verkocht hebben.

Nog steeds volgens Van Binst zou de Libanees, die op vraag van Hage Maroun vermoord werd door Louvaert, begraven zijn in de nabijheid van de woning van Janssens in Londerzeel. Samen met het lichaam zou ook het moordwapen begraven zijn alsook een ander wapen gebruikt bij een aantal Bendefeiten.

Zijn deze beweringen van Van Binst door de speurders grondig onderzocht? Bij mijn weten zijn er nog geen opgravingen uitgevoerd in Londerzeel.

2

Guy Bouten vraagt aan Léon De Staerke wie buit van de overvallen op Zwarts en Kirschen heelde?

"Johnny Janssens. Hij bezat de bijouterie Goldcenter in het Manhattan Centre en ook een zekere Goldstein, een Jood die een groothandel had op de Anspachlaan. Hij was eigenaar van de Delta 2, een club tegenover de Fouquet's waar bijna uitsluitend Joden kwamen." En dan op fluistertoon: "Des gens du Mossad. Goldstein était un ancien colonel de l’armée israëlienne."

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube