1

Bilderberg-De Philips connectie

Pas vrijgegeven CIA-documenten bevatten enkele interessante info's over een 'privé-inlichtingendienst' die tijdens WO II en vlak erna in Frankrijk actief was, genoemd 'La Mare' (The Pond, De Plas). De vroegste initiatiefnemer van de Bilderberg meetings was Prins Bernhard, ex-SS'er. Deze nieuwe info verwijst nu naar een link met Philips Eindhoven. Chase National Bank is natuurlijk de bank van de onvermijdelijke Rockefellers, vaste leden van de jaarlijkse Bilderberg-meetings, samen met Etienne Davignon, Beatrix (en vele anderen).

Bernhard wordt zijdelings genoemd bij de Bende van Nijvel-dossiers als beschermheer van drugsking Henk Rommy, link met Bruno Farcy-Claude Leroy-Jean Gol. Het is allang geen geheim dat de CIA hoofdspeler is en was bij drugtrafiek uit Laos-Vietnam (heroïne 1964-70s), uit Centraal-Amerika (cocaïne 1975-90), uit Afghanistan (heroïne, tot vandaag via Kosovo). Telkens opnieuw werd drugsmokkel gebruikt om covert ops, die geen officieel budget hadden, te financieren.

La Mare (1942-1955), un service secret privé financé par Washington

"La Mare était dirigée par le colonel John V. Grombach, dit le Frenchy (le Français), un ancien producteur de CBS Radio, spécialiste des transmissions cryptées incluses dans les programmes radio. Cette organisation avait été créée avec le soutien de la société néerlandaise d’électroménager Philips, qui en assurait le financement et la logistique. A l’approche des nazis, les dirigeants de Philips avaient été exfiltrés des Pays-Bas avec leur gouvernement par les Britanniques."

"Ils s’étaient réfugiés aux Etats-Unis d’où ils continuaient à gérer leur société. Leur bureau de relations publiques à New York servait de couverture et de quartier général à la Mare. Par la suite Philips continua d’entretenir d’étroites relations avec les services de renseignement et l’armée US ; ses dirigeants participèrent activement à la création du Groupe de Bilderberg, le cercle d’influence de l’OTAN. Plusieurs autres grandes sociétés offrirent des couvertures à la Mare, dont American Express Co., Remington Rand, Inc. et Chase National Bank."

Bron » www.voltairenet.org

2 (edited by dim 12-04-2013 10:29)

Op 25/09/1952 werd in Parijs een bijeenkomst gehouden onder voorzitterschap van de Nederlandse Prins Bernhard, waar opusiaanse en paneuropese kringen met amerikaanse medestaanders keuvelden over de uitbouw van een Euro-Atlantische as. Deelnemers waren ondermeer Walter Bedell Smith (CIA en ACUE), Antoine Pinay, Paul Van Zeeland en Alcide de Gasperi. Ook André Voisin (AESP) en Pierre de Bonvoisin (vader van Benoit de Bonvoisin) kunnen beschouwd worden als stichtende leden. Deze bijeenkomst was bijzonder succesvol en vond nadien jaarlijks plaats onder de naam Bilderberg-conferenties, genaamd naar de meeting in mei 1954 in het 'De Bilderberg Hotel' nabij Arnhem.

In maart 1955 kwam de groep samen nabij Parijs om te debateren over "Communist influence in the West, European Communist parties and political, ideological and economic ripostes to the Red Menace". Tijdens de septembervergadering van hetzelfde jaar in Garmisch-Partenkirchen was er sprake van een plan "To arrive in the shortest possible time at the highest degree of integration, beginning with a common European market”, wat zo'n twee jaar later leidde tot het Verdrag van Rome. Verschillende Bilderbergers hadden paneuropese sympathieën, zoals Franz Josef Strauss, Giulio Andreotti, Pierre Pfimlin en Ludwig Bolkow.

Volgens een bewering uit 2009 van Bilderbergvoorzitter Etienne Davignon zat de club achter de invoering van de Euro, wat ondersteund wordt door BBC-onderzoek uit 2003. Davignon, een voorvechter van Europese integratie, werkte in de jaren '60 voor Paul-Henri Spaak, deed dienst als EU-commissaris voor industrie, is een kopman bij Suez-Tractebel en is daarnaast ook de president van "Friends of Europe". Jurist Alfonso Luigi Marra vroeg in februari 2013 aan de openbare aanklager in Rome om de criminele activiteiten van de organisatie na te gaan, ondermeer door in de 2011-vergadering Bilderberger Mario Monti, Europese voorzitter van de Trilaterale Commissie en een ex-adviseur voor Goldman Sachs, als Italiaanse premier vast te leggen in opvolging van Berlusconi, maar ook voor het engineeren van militaire en economische crisissen en het bewapenen van dictators.

Even verdacht is de keuze van Herman Van Rompuy als Europese president, enkele dagen na zijn deelname aan een Bilderberg-dinner in november 2009. In 2010 gaf Bilderberger en ex-secretaris-generaal van de NATO Willy Claes toe dat de organisatie haar leden madaten verstrekt om beslissingen in te voeren die worden gemaakt op de jaarlijkse vergaderingen.

Nu, we schrijven april 2013, beweert de Italiaanse toprechter Ferdinando Imposimato (eerder betrokken bij de rechtzaak rond Moro en de aanslag op J.P. II) dat hij een document gevonden heeft die in het bezit was van Giovanni Ventura, een fascist van Ordine Nuovo gestorven in 2010, dat aantoont dat Bilderberg mee achter de NATO-gelinkte terroristische aanslagen zat van de loden jaren. Afwachten, maar Imposimato is niet om het even wie, en zeker niet zomaar een conspiracy nut.

» www.davidbennett.dk

Ferdinando Imposimato: "C’è Bilderberg dietro alla strategia della tensione" » www.articolotre.com

4

Hier een lijst van de Italiaanse Bilderbergers » ilcorsivoquotidiano.net

Zijn alle leden nu zwarte samenzweerders en wordt alle kwaad éénduidig beslist met de volle kern en in consensus op de jaarlijkse vergaderingen? Nee, natuurlijk niet. Maar bepaalde subgroepjes zijn er zeker niet alleen aanwezig om koffie te drinken. En vinden ze elkaar niet op Bilderberg, dan zijn er nog genoeg loges, clubs en orden om in goed gezelschap een spelletje Stratego of Monopolie te spelen. SMOM, AESP, P2, Cercle Pinay, IESP, Cercle des Nations, WACL, de Trilaterale, ... Feestjes genoeg. En steeds dezelfde kern van party crashers.

In de lijst staat ondermeer de volgende interessante figuur: Eugenio Cefis, wat ons recht naar de P2-loge brengt (en dus Ordine Nuovo, Avanguardia Nazionale, ...). Wat ook opvalt is het aantal personen uit de Europse federalistische sfeer (à la "Otto von Habsburg" zeg maar) en de grote aantallen journalisten. Het is mij altijd al opgevallen hoe journalisten uit Italië (maar ook Griekenland) vaak goed in het geld zitten en naar alle dure dinners mogen gaan. Ik zie het de redactie van pakweg De Morgen nog zo snel niet doen.

Dus hebben we volgens de info van Imposimato de volgende actie-reeks: Bilderberg > P2-loge > Gladio-aanslagen

Een aantal Italiaanse Bilderbergers vertoefde inderdaad graag in masonische sferen, zoals Vittorio Valletta in 1954 (Italiaanse Groot-Oosten), inclusief deze van de P2-loge (Mario Pedini, Gianfranco Piazzesi en Eugenio Cefis). Een ander aantal was te linken aan de NATO, zoals ex-secretaris-generaal Manlio Brosio (1965-67), Gian Giacomo Migone (1971), Roberto Ducci (1972-78), of had zelfs een fascistische achtergrond, zoals Amintore Fanfani in 1957 (ondertekende het "Manifesto della Razza"). Om nog maar niet te spreken van de anderen (zelfs uit socialistische hoek) die via de P2-loge veel te rapen hadden.

dim wrote:

Hier een lijst van de Italiaanse Bilderbergers » ilcorsivoquotidiano.net

En vinden ze elkaar niet op Bilderberg, dan zijn er nog genoeg loges, clubs en orden om in goed gezelschap een spelletje Stratego of Monopolie te spelen. SMOM, AESP, P2, Cercle Pinay, IESP, Cercle des Nations, WACL, de Trilaterale, ... Feestjes genoeg. En steeds dezelfde kern van party crashers.

Niet te vergeten de Council of Foreign Relations, de 'kingmakers', die altijd wel meerdere van hun leden in elke US regering hebben zitten, vooral State Dpt (Buitenlandse zaken). CFR werd opgericht in 1921 nadat bleek dat de US niet wilden toetreden tot de League of Nations, voorloper van de UNO. CFR stelde zich tot doel US State Dpt te 'overtuigen' aan te sluiten bij een overkoepelende organisatie. Hierbij werd als dogma gesteld dat nationale grenzen moesten verdwijnen. Nationalisme leidt tot oorlog, was de logica. Nooit meer oorlog was 'officieel' het nobele thema van de League of Nations en de UNO.

In de praktijk gaat het om het beperken en overdragen van nationale soevereiniteit aan een 'centrale macht'. De League en de UNO werden gepusht door de Rockefeller-clan (de big banks dus). Denk aan de 'centralisering' binnen de EU, NAFTA, via GATT, in samenwerking met IMF, World Bank, BIS, WHO, WTO, ... In deze context denken natuurlijk aan onze Davignon, jarenlang voorzitter van Bilderberg, lid van CFR, persoonlijke vriend van Kissinger en Rockefeller, European Round Table, EU-promotor, lieveling van de Belgische Roomse geldelites, Société Générale, Kongo, Suez, Tractebel, ... Oeps, nu zijn we in het Atlas-rapport terechtgekomen.

6

Inderdaad Walter en zo zijn er nog wel enkele interessante "salons". Imposimato zou blijkt nu, ook een boek schrijven, met uitleg over het opgedoken document:

In his book, Ferdinando Imposimato also speaks of the Bilderberg Group, mentioned in a document written by Emilio Alessandrini in 1967 -more than 40 years ago. “In this document, which I have quoted literally, it is mentioned that the Bildenberg Group is one of the biggest promoters of the strategy of tension, and therefore also behind the massacres. Here’s what Bilderberg does: It rules the world and democracies in an invisible way, influencing the democratic development of these countries.”

Bron » deadlinelive.info

Er was blijkbaar al sprake van in januari » www.libreidee.org

7

Imposimato fa anche riferimento al famigerato Gruppo Bilderberg, ormai noto a tutti i complottisti che frequentano il web (e non solo), ma lo fa portando un elemento di estremo interesse. Il primo ad aver trovato un legame tra il Bilderberg e la strategia della tensione italiana fu il magistrato Emilio Alessandrini, ucciso nel 1979 da un gruppo terroristico di estrema sinistra contiguo alle Brigate Rosse, Prima Linea. Le semplici note di wikipedia, dedicate a questo autentico e misconosciuto eroe della storia contemporanea italiana, suggeriscono in maniera limpida il contesto in cui è avvenuto l'omicidio di Alessandrini: "L'omicidio di Emilio Alessandrini è stato un atto terroristico avvenuto a Milano il 29 gennaio 1979, ad opera di militanti dell'organizzazione comunista Prima Linea. [...] Il 27 febbraio 1972, Alessandrini fu assegnato con Gerardo D'Ambrosio al processo sulla Strage di Piazza Fontana. [...]

Oltre a Piazza Fontana, Alessandrini era stato molto impegnato nella lotta al terrorismo, soprattutto quello legato agli ambienti della destra estrema e della sinistra militante. Nell'ambito di queste indagini, arrivò a scoprire alcune attività di depistaggio del Servizio Informazioni Difesa, [... ovvero i servizi segreti militari istituzionali italiani...]. Alessandrini collegò il SID [...] ad alcune azioni terroristiche di ispirazione neofascista. Alessandrini, al momento dell'omicidio, stava lavorando per creare un pool antiterrorismo che raccogliesse magistrati da diverse procure, per coordinare meglio il lavoro. Già il 13 settembre 1978 durante un'irruzione nell'appartamento in Via Negroli del terrorista Corrado Alunni, era stata rinvenuta una scheda su Alessandrini: quel tipo di scheda, nel quale venivano raccolti tutti gli elementi necessari a organizzare un agguato, era in genere il primo passo verso un'azione violenta. La scheda era tanto dettagliata che Alessandrini sospettava fosse stata fornita dagli stessi servizi segreti".

Bron » wikipedia.org | www.comedonchisciotte.org

8

Intervista a Ferdinando Imposimato

La strage di Piazza Fontana, avvenuta nel dicembre del 1969, viene considerata da molti storici l’inizio della cosiddetta “strategia della tensione” ovvero uno dei peggiori attacchi subiti dalle istituzioni democratiche del nostro Paese nel dopoguerra. A distanza di tanti anni molti degli interrogativi dell’attentato restano ancora senza risposta e questo alimenta il lavoro incessante di tanti ricercatori che vogliono fare luce su uno dei più importanti “buchi neri” della storia recente italiana.

Uno di questi ricercatori è Ferdinando Imposimato, avvocato penalista, magistrato e presidente onorario aggiunto della Suprema Corte di Cassazione. Imposimato ha studiato per anni documenti inediti della strage di Piazza Fontana e di tanti altri terribili eccidi culminati nel 1992 con l’assassinio dei giudici Falcone e Borsellino. Questo imponente lavoro di ricerca è stato raccolto nel libro “La Repubblica delle stragi impunite”, pubblicato da Newton Compton Editori. Abbiamo sentito Imposimato per fare il punto, nel giorno dell’anniversario, su quanto accaduto davvero a Milano quel freddo 12 dicembre di 43 anni fa.

Presidente, perché la strage di Piazza Fontana è un evento che non deve essere dimenticato dall'opinione pubblica e dalle nuove generazioni?

"Perchè l’eccidio di Piazza Fontana, in cui morirono donne e bambini, fu 'la madre di tutte le stragi'. Negli anni seguenti l'Italia sprofondò in un mare di illegalità, corruzione, terrorismo e criminalità organizzata in cui fare giustizia e ripristinare l'imperio della legge divenne praticamente impossibile".

A distanza di oltre quaranta anni esiste finalmente una verità su come sono andate le cose e sulle responsabilità dell'attentato?

" In primo luogo è emersa l'assoluta estraneità degli anarchici, coinvolti ingiustamente come capri espiatori, dai veri autori e mandanti. Essi furono le vittime sacrificali di un progetto persecutorio, contro soggetti privi di qualunque possibilità di difesa, compreso Giangiacomo Feltrinelli, vittima di una diabolica macchinazione. Persino la Cassazione , nel 2005, riconobbe che esecutori e organizzatori di Piazza Fontana erano stati terroristi di Ordine Nuovo e bollò come errate le decisioni assolutorie della stessa Suprema Corte prese in precedenza.

I terroristi di Ordine nuovo furono manovrati da CIA, servizi segreti italiani, affari riservati, Stay Behind-Gladio e logge massoniche. L'esplosivo per Piazza Fontana fu fornito dai servizi americani, come riconobbero il generale Maletti e Francesco Cossiga nelle sue memorie. A fare da collante furono P2 e massoneria italo americana, legata a Cosa Nostra. Un ruolo cruciale fu svolto anche da Licio Gelli, raccordo tra politici, mafiosi, terroristi e Cia dall'Excelsior di Roma. Nell'alleanza di militari e civili, Gelli infiltrò i gangli vitali dello Stato, diventando il dominus degli apparati di sicurezza, parte integrante dell'alleanza eversiva, che assicurava le coperture a Ordine Nuovo. Beneficiario principale di Piazza Fontana fu la destra DC, come riconobbe Moro nel memoriale dalla prigione".

Nel suo libro “La Repubblica delle stragi impunite” ha scritto che esiste un filo che lega tutti gli eventi drammatici che hanno caratterizzato la storia italiana recente, da Piazza Fontana fino all'assassinio di Falcone e Borsellino. Di che legame si tratta?

"L'aspetto più importante da mettere in evidenza è che la strategia eversiva comprende tutte le stragi commesse in Italia dal 1969 ad oggi. Dietro tutti questi eventi c'è un unico grande regista, un soggetto occulto chiamato StayBehind-Gladio. Evocato spesso a sproposito, più spesso ignorato nei dibattiti degli storici, era per la Commissione Gualtieri un'organizzazione afflitta da 'illegittimità costituzionale progressiva', sotto il controllo del governo americano. Dipendeva dalla CIA e gestì il SIFAR , il Sid e il Sismi.. La CIA era organo di Governo degli Stati Uniti che ne approvava tutte le iniziative tramite l'ambasciatore a Roma. SB-Gladio riuscì a bloccare tutte le inchieste giudiziarie offrendo come colpevoli persone del tutto estranee alle stragi. Servì gli interessi di politici DC.

Questa entità fruì della massima protezione istituzionale, riuscendo a crescere ed espandersi e sopravvivendo a ogni reazione dello Stato legale. Coloro che tentarono di conoscerla e rivelarne la struttura furono spietatamente assassinati. Tra le sue vittime furono Falcone, Borsellino, Dalla Chiesa, La Torre, Mattarella. Ma l'elenco di chi è morto a causa di StayBehind è interminabile. Non solo uomini delle forze dell'ordine e magistrati ma anche un grande statista come Aldo Moro e centinaia di cittadini, lavoratori donne e bambini, che ancora oggi attendono giustizia. Di questa struttura clandestina, spesso salvata dal segreto di Stato opposto da chi aveva interesse a coprire se stesso, facevano parte organicamente Cosa Nostra, terroristi neri, imprese economiche, servizi segreti e massoneria, manovrati dalla CIA. A fare da collante fu la Loggia P2 infiltrata in ogni organismo dello Stato e nelle alte sfere del potere".

Pensa che l'epoca dello stragismo sia definitivamente tramontata per il nostro Paese o ritiene che sia ancora un pericolo esistente?

"La struttura politico militare che ha commesso le stragi da Piazza Fontana a via D'Amelio è intatta ed anzi si è rafforzata. E dunque il pericolo del ripetersi di stragi come strumento di lotta politica esiste ed è grave. Dietro c'è come sempre l'ombra sinistra della politica e dei poteri economici e finanziari, quelli che fanno capo a gruppi insospettabili con la testa fuori dall'Italia. Il dubbio atroce è che la strategia delle stragi si estenda fino alla strage di Brindisi del 2012, alla scuola Morvillo Falcone, ove fanciulle ignare e piene di speranza sono state distrutte senza sapere perchè e da chi, in oltraggio alla memoria di due martiri Falcone e Morvillo. Non fu follia né mafia né anarchia.. Il mostro è ancora in agguato. Una storia all'insegna del più spietato machiavellismo. Una storia tragica che rischia di ripetersi".

La profonda crisi economica e sociale in corso può riportare l'Italia ai drammatici anni Sessanta e Settanta ?

"I sacrifici imposti agli operai alle famiglie dei senza reddito e senza casa, ai pensionati e ai giovani sono ormai insostenibili. Le ingiustizie sociali sono cresciute. I privilegi dei politici , dei finanzieri e dei capitalisti sono rimasti intatti. Se il declino non verrà interrotto vi è il pericolo di una rivolta sociale da parte di lavoratori, studenti e disoccupati con episodi di violenza e forse di terrorismo che saranno strumentalizzati da chi vuole imporre la più dura delle repressioni e un governo forte che tenderà a demolire la Costituzione. Ma guai a imboccare la strada suicida del terrorismo e della violenza. Bisogna usare le armi della protesta civile, della opposizione democratica, non esistono scorciatoie, a meno di non volere fare il gioco dei responsabili di questa situazione. Il pericolo non è solo nella possibile ripresa del terrorismo rosso e nero ma nella sua strumentalizzazione da parte dei poteri occulti, come è già avvenuto nel recente passato. La previsione sulle conseguenze della gravissima crisi va fatta rivolgendo uno sguardo al passato, agli anni Sessanta/Settanta, e alla strategia delle stragi. Ma anche al presente".

Da decenni ormai in Italia esiste una relazione molto stretta tra politica e malaffare. Cosa fare per uscire da questo circolo vizioso?

"In effetti questo è il periodo più buio della storia d''Italia, con una classe politica corrotta e incapace di governare e una giustizia che non riesce a colpire i responsabili delle stragi e dei fenomeni degenerativi criminali più pericolosi che riguardano Cosa Nostra, la corruzione diffusa, l'evasione fiscale e l'aggressione all'ambiente. La sola via di uscita è il rinnovamento totale della classe politica".

Durante gli anni del governo Berlusconi lo scontro tra politica e magistratura è stato molto aspro. Esiste un problema di equilibrio fra i poteri?

"Si tratta di un falso problema. Lo scontro è avvenuto tra i politici e la legge, da loro ripetutamente violata, per via dei dilaganti episodi di corruzione, malaffare, concussione, abuso in atti di ufficio, sperpero del pubblico denaro, evasione fiscale, collusioni con la criminalità organizzata, abusi sessuali su minori, induzione alla prostituzione. Tutto questo con la copertura di leggi ad personam e di amnistie camuffate da riforme garantiste, dirette invece a tutela dei poteri forti, quale la legge contro la corruzione che ha ridotto la pena per la concussione fraudolenta e ha omesso di punire il falso in bilancio, reato strumentale alla corruzione, e il conflitto di interessi, che è stato depenalizzato. La magistratura ha solo cercato di applicare la legge, come imposto dalla Costituzione, reprimendo, come era suo dovere, fenomeni criminali gravissimi commessi dai politici. Nessuno scontro politica-magistratura. Lo scontro è stato ed è tra giustizia e corruzione, e noi siamo schierati a favore della giustizia".

Michael Pontrelli
Fonte » notizie.tiscali.it
Link »  notizie.tiscali.it/
11.12.2012

Italian Supreme Court President Blames Bilderberg For Terrorist Attacks
Document says secretive group was involved in "strategy of tension"

Honorary President of the Supreme Court of Italy and former Senior Investigative Judge Ferdinando Imposimato, the man who prosecuted the case involving the assassination attempt against Pope John Paul II, has sensationally accused the Bilderberg Group of being behind terrorist attacks in Europe.

In an interview with the ArticoloTre website, Imposimato, who was also involved in the case involving the kidnapping and murder of former Italian Prime Minister Aldo Moro, said that he "found a document that left me appalled" implicating the Bilderberg Group in conspiring with the far right organization Ordine Nuovo to commit terror attacks. Speaking of unsolved murders in Italy and the document in his possession, Imposimato stated, "When it comes to slaughter it also speaks of the Bilderberg Group. I believe this document. I did some tests and I can say that behind the strategy of tension and the slaughters there is also the Bilderberg group, a sort of Big Brother is over, maneuvering, using terrorists and Masons.

"The 'strategy of tension' refers to a policy under the auspices of Operation Gladio, a NATO cold war 'stay behind' project that sought to create an expedient political climate in Europe by having its agents carry out terror attacks which were then blamed on both far left and far right political groups. Gladio was designed to demonize political opposition and 'force the public to turn to the state to ask for greater security,' according to the testimony of former Gladio agent Vincenzo Vinciguerra. In 2000, an Italian parliamentary investigation found that the 1980 Bologna train bombing, which killed 85 people, was carried out by 'men inside Italian state institutions and … men linked to the structures of United States intelligence." "You had to attack civilians, the people, women, children, innocent people, unknown people far removed from any political game," Vinciguerra explained in sworn testimony.

"The reason was quite simple. They were supposed to force these people, the Italian public, to turn to the state to ask for greater security. This is the political logic that lies behind all the massacres and the bombings which remain unpunished, because the state cannot convict itself or declare itself responsible for what happened," he added. Imposimato stated that he was given the document by a former Ordine Nuovo terrorist. Members of Ordine Nuovo (Italian for New Order) participated in numerous deadly terrorist attacks, including the 1969 Piazza Fontana bombing, the 1970 Rome-Messina train attack, the 1974 Piazza della Loggia bombing in Brescia, and the Italicus Express bombing in 1974.

The Bilderberg Group is an annual confab of around 120 of the most influential power brokers on the planet from the world of politics, business, banking, academia, media, and even royalty. The organization’s yearly meeting is held in a plush hotel resort in either Europe, Canada or America, but despite a plethora of heavy hitters in attendance, the mainstream media affords the event scant coverage, labeling it a mere talking shop despite former NATO Secretary-General and Bilderberg member Willy Claes’ 2010 admission that Bilderberg attendees are mandated to implement policy decisions that are formulated during the meeting.

There are innumerable other examples of how Bilderberg has influenced major global events ahead of time, picking Presidents and Prime Ministers on a regular basis with total contempt for the democratic process. In 2009, Bilderberg chairman Étienne Davignon even bragged about how the Euro single currency was a brainchild of the Bilderberg Group. Imposimato’s broadside against Bilderberg follows in the footsteps of his compatriot Alfonso Luigi Marra, a prominent lawyer who recently requested that the Public Prosecutor of Rome investigate the Bilderberg Group for criminal activity, questioning whether the elitist organization’s 2011 meeting in Switzerland led to the selection of Mario Monti as Prime Minister of Italy.

Labeling the group a "unique, illegal brotherhood" of elitists who consider themselves to be "above the law", Marra pointed the finger at Bilderberg for engineering wars, economic collapses, and arming dictators, activities which, "constitute an obvious, blatant violation, to say the least, of the articles of the Criminal Code." The precise date and location of the 2013 Bilderberg meeting is yet to be confirmed, although speculation has centered around the confab taking place somewhere near London in early June.

Bron: Paul Joseph Watson | Infowars.com |11 april 2013

10

De informatie van Imposimato over Bilderberg staat reeds sinds november 2012 vermeld in zijn boek "La Repubblica delle stragi impunite". De persartikels uit januari kregen blijkbaar weinig respons, zodat het deze maand (april) nog maar eens wordt opgerakeld. Ik heb het boek intussen gekocht (enkel in het Italiaans beschikbaar). Het lijkt bijzonder interessant.

Helaas staat er geen reproductie in van het aangehaalde document en is de passage in de tekst behoorlijk summier. Bilderberg wordt trouwens maar op één plaats in de tekst genoemd. Ik heb het boek nog niet gelezen (mijn Italiaans is behoorlijk goed maar het leest wat trager) maar begin er weldra aan en laat wel weten of er nog belangrijke info instaat.

Dit is wat ik er voorlopig van maak:

In zijn boek "La Repubblica delle stragi impunite” (november 2012), alsook in persberichten uit januari en april 2013, beweert de Italiaanse toprechter Ferdinando Imposimato te beschikken over informatie die aantoont dat Bilderberg mee achter de NATO-gelinkte terroristische aanslagen zat van de loden jaren die overkoepeld werden door de P2-loge. Hij haalde deze informatie uit een rapport van de in 1979 door de extreem-linkse Prima Linea vermoorde magistraat Emilio Alessandrini dewelke op zijn beurt een document uit juni 1967 lijkt te hebben bekomen van Giovanni Ventura, een fascist van Ordine Nuovo gestorven in 2010. Het rapport van Alessandrini over "Gruppi di pressione internazionale in occidente" is getiteld RSD/1Zeta n°230, was opgesteld naar aanleiding van zijn onderzoek naar de Gladio-aanslag in Piazza Fontana van december 1969 en bevatte nota's over de CIA, Bilderberg en de Americans for Democratic Action (ADA).