1

Een vechtscheiding

Tijdens het beëindigen van zijn studies, in 1970, huwt André Pinon Josianne Jeuniau. Ze krijgen twee kinderen. Dokter Pinon maakt carrière in het Psychiatrisch Centrum van Etterbeek en Josianne Jeuniau wordt secretaresse van adviseur Legrand op het kabinet van minister de Donnéa. In 1979 botert het niet meer tussen de echtgenoten en het komt tot een echtscheiding. Omdat Josianne aandringt op een snelle procedure, ze heeft immers een andere partner, schakelt Pinon privé-detective Bob Louvigny in.

Louvigny heeft er niet veel moeite mee om snel uit te vissen dat Josianne de nacht doorbrengt bij een collega van Pinon in Waterloo. Van het een komt het ander en na enkele dagen wordt Pinon ervan verwittigd dat Josianne deelneemt aan nogal wilde sexfuiven waar volop drugs worden gebruikt en waar minderjarigen beneden de 16 jaar sexueel worden misbruikt. Het Bild-achtige verhaal overschrijdt ruimschoots de grenzen van de echtscheidingsperikelen van een echtpaar uit de Brusselse jetset als ook nog blijkt dat een aantal minderjarigen worden geleverd door de Nijvelse jeugdrechter Agneesens.

En dat aan de orgieën wordt deelgenomen door een omstreden gewezen minister van Landsverdediging, Paul Vanden Boeynants, een gewezen vice-premier, een rijkswachtgeneraal, een bekende bouwpromotor uit het Brusselse, een magistraat uit Nijvel, enkele topadvocaten van extreem-rechtse signatuur en een totnogtoe niet geïdentificeerd persoon die zich verplaatst met een auto waarop een nummerplaat prijkt die is toegekend aan het Hof. De sex- en drugsfuiven hebben plaats op verschillende adressen in Brussel: in de privé-club 'Circus' aan de steenweg op Waterloo, op een privé-adres aan de Square Vergoten, in de clubgebouwen van een exclusief golfterrein in Waals Brabant en in een dito tennisclub waar de rijkswachtgeneraal in het bestuur zit.

Josianne bekent het hele verhaal aan Pinon, aan de rand van het meer van Genval op 30 augustus 1979. Dankzij de tussenkomst van privé-detective Bob Louvigny slaagt Pinon erin het gesprek op band op te nemen. Louvigny had zich verdoken opgestelt achter een boom, op ongeveer vier meter van het echtpaar. Zijn aanwezigheid werd uiteindelijk ook vastgesteld door Jeunniau.

Motief » Roze Balletten

2

Volg de rode draad: Josiane Jeuno (dossier Pinon) 1979 - Paul Latinus - Mirano - Juan Mendez - Boubouche - Bultot - Beijer - Haemers ... Overijse en Eigenbrakel en ook erbuiten: taxi-chauffeur Angelo - Trois Canards: allen met roze balletten te maken! En Aalst? Was Aalst de bedoeling om dit spoor te verlaten? Omdat de slachtoffers er niets mee te maken hadden? Nee de slachtoffers niet dat is juist! Maar toch is er een mogelijke link! Heeft Bultot zelf niet gezegd: de slachtoffers zijn naar de parking gelokt en doelbewust gekozen (sommige ervan)! De doden kunnen niet meer praten! Maar stel dat er nog een slachtoffer moest geweest zijn die avond in Aalst, die de 6 daders heeft gezien, en die op dat bewuste uur : 19.30u naar de pa

3

Roze Balletten zou een rode draad doorheen het dossier kunnen zijn. Maar ik denk eerder dat er verschillende rode draden zijn. Een beetje wapenhandel, een beetje chantage, een beetje de bevolking angst aanjagen, ... Ik denk niet dat je de Bende moet bekijken als een bende die één motief had. Er zouden best wel eens meer mogelijkheden kunnen zijn.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

4 (edited by 't Chineeske 18-10-2008 21:57)

Nieuwe links van Eveline op » anneesdeplomb.topdiscussion.com

5

Als het ergens serieus brandt, probeert de brandweer soms met een tegenvuur de verdere verspreiding te verhinderen. Je moet de parlementaire dossiers lezen om de varianten te leren kennen. De oudste gaan terug tot Eurosystem Hospitalier denk ik. Veel dossiers zijn zoals het monster van Loch Ness. Ze duiken op als het past. Toch zijn er veel doden gevallen bij mensen die contact hadden met deze dossiers bv. Latinus.

Weet je wat ik toeval vind? Bende-overvallen op warenhuizen altijd op vrijdagavond, partouzes vonden altijd plaats op een vrijdagavond. Was hier sprake van een afleidingsmanuever?

Bedankt Louis

7

Op 9 november 19895 bereikt de terreur van de Bende van Nijvel een absoluut hoogtepunt. 9 november was een zaterdag dus was Aalst geen bende overval volgens uw info:

"In het Delhaize-warenhuis aan de Parklaan in Aalst is het omstreeks halfacht drukker dan op andere zaterdagen. De feestdag van 11 november valt dit jaar op een maandag en de klanten houden daar bij hun inkopen rekening mee. Op het moment dat een Golf GTI de parking opdraait, rijdt aan de andere kant van het warenhuis de rijkswachtpatrouille belast met de verscherpte bewaking van het warenhuis weg."

Meer » Aalst

Waarop ik wilde wijzen was dat de parkings van Delhaize het afspraakpunt kunnen geweest zijn. Zo zouden de slachtoffers er gelokt kunnen zijn. Ze hadden geen argwaan want de afspraken werden elke keer op een parking gemaakt. Zo zou het kunnen dat de overvallen in werkelijkheid afrekeningen waren. En ja Aalst was op een zaterdag, omdat het begon verdacht over te komen? En was meteen ook de laatste.

9

Ik stel voor een nieuwe reconstructie voor te bereiden op papier.

10

» wikileaks.org (Opgepast, dit is een directe link naar het PDF-bestand.)

In dit dossier (ca 700 blz) worden ook stukken uit dossier Pinon weergegeven.