Topic: Guillaume Vogeleer

Guillaume Vogeleer is een interessante link, meer op » tueriesdubrabant.winnerbb.com

http://i38.servimg.com/u/f38/15/00/61/71/true110.jpg

Hij is een huurling die meestreed aan de zijde van Denard, en was ook betrokken in drughandel zijn naam komt regelmatig voor in het boek van Francois Raes. Hij is trouwens samen met Vienne opgepakt en opgesloten in Karachi/Bangkok in de NBD zaak en een kennis van Farcy en werkte met de CIA samen. Bouhouche en Beijer moeten hem zeker gekend hebben. In deze is dit » SAC

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Re: Guillaume Vogeleer

http://i40.servimg.com/u/f40/15/00/61/71/belcoy13.jpg

http://i40.servimg.com/u/f40/15/00/61/71/pr_bar10.jpg

Francois Raes had het over een piloot van Sabena die ondervraagd moest worden i.v.m. met betrokkenheid van drugssmokkel in het NDB-schandaal.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Re: Guillaume Vogeleer

Jaren geleden heeft VTM eens een programma gemaakt over huurling Jimmy, daarbij werd zijn aftocht uit Birma gedocumenteerd.

4

Re: Guillaume Vogeleer

Vogeleer was samen met Jozef Vienne opgepakt en opgesloten in Karachi. Hij kende Raymond Lippens die op zijn beurt Elio Ciolini zeer goed kende. Lippens pleegde trouwens de "kraak van de eeuw" in Brussel en er is een link met de OAS-kraak in Nice waar Massagrande een (hoofd) rol in speelt. Via deze namen komen we bij nog grotere dealers en de Paraguay-link.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

5

Re: Guillaume Vogeleer

Let op de fysionomie van Vogeleer. Gemakkelijk te verwarren met bijvoorbeeld die van Christian Smets en een paar anderen.

Re: Guillaume Vogeleer

Zou te linken zijn aan de chauffeur van Vanden Boeynants.

Re: Guillaume Vogeleer

Wat is uw bron hiervoor? Of zit je gewoon maar wat te kwatsen. En wat wil je er mee zeggen?

8

Re: Guillaume Vogeleer

Trojan zit hier effectief juist. Zie o.a. de posts van "Hervé" op de franstalige fora waar alle details over Vogeleer te vinden zijn. Er komen nogal wat lijnen samen. Interessant materiaal (o.a. met zicht op de bende Farcy)!

Re: Guillaume Vogeleer

Bekijk ook even de tekst hier » YouTube

dim, kan je wat dieper ingaan op het verband Vogeleer - Bende Farcy?

10

Re: Guillaume Vogeleer

Ik meen hier ergens op het forum gelezen te hebben dat Freddy Vermaelen, de door de Bende van Nijvel neergeschoten filiaalhouder van Beersel, vroeger samen met ene Bill (?) een bar zou uitgebaat hebben in de Brusselse rand. Ik ben de naam van de Bar vergeten en vindt het niet meer terug. Deze Bill zou een ex-chauffeur van VDB geweest zijn.