(W/H)oods, een jongerenbende tussen de 20 en 30 jaar, vaak gekleed in jeans. Ze hielden zich o.a. op in de Café du coin en in L'Excelsior (Jette) » Forum

Drie mannen met oorlogswapens overvallen Delhaize in Jette

In Jette is rond 18.50 uur aan het Phillipe Werrieplein een Delhaize-supermarkt overvallen door drie gemaskerde mannen in het bezit van oorlogswapens. Ze konden ontsnappen en zijn nog niet teruggevonden. De politie van de zone Brussel-West kon nog niet achterhalen of de gebruikte wapens echt of namaak zijn.

"Er zijn geen gewonden, er werd geen enkel schot gelost door de misdadigers", aldus Johan Berckmans, woordvoerder van de politie Brussel-West. De daders ontsnapten eerst te voet alvorens opgemerkt te worden toen ze zich in een wagen richting Laken begaven. De gerechtelijke politie is momenteel op de plaats van de overval om mogelijke sporen van de daders te onderzoeken.

Bron » Forum | 1 april 2010

3

In september 1984 stapte Bouhouche uit ARI om vertegenwoordiger van een reisagentschap te worden en een wapenhandel in Jette, de 'Practical Guns Store', te beginnen.

In Jette had je ook Shooting Club Jette in de Rue Leopold I, 414 1090 Bruxelles.

De zetel van vzw Levensboom was gevestigd in Jette, Theophile de Baisieuxstraat 131, zijnde de domicilie van Nicole Vandenheede de toenmalige partner van Herman Wachtelaer.

Bende-verdachte Jean-Marie Tinck woonde in 2014 al 17 jaar in de Honoré Longtinstraat in Jette.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube