Re: Guy Van Vinck

Witse, al de dossiers van Latinus waren explosief genoeg om hem te vermoorden. Zelfs het koninklijk hof had blijkbaar een motief zoals we deze week mochten horen.

Stel u voor dat we ten tijde van Boudewijn (bijna heilig verklaard tijdens zijn leven) hadden gehoord dat "het hof" tussengekomen was voor een notaris verdacht van fraude, steekpenningen etc. ... met het bevel deze notaris onmiddellijk vrij te laten. Wat hadden de gevolgen voor België en het koningshuis geweest denk je? Voegen we daar nog de escapades van zijn broer aan toe tot en met foto's dan hadden we nu in een republiek geleefd denk ik.

Ik kan mij zelfs voorstellen dat bepaalde politici die op de hoogte waren ongevraagd de koning zouden ter hulp snellen om hun eigen vel en de troon te redden.

Van al de dossiers van Latinus vond ik het Duinendossier uit De Panne het minst gevaarlijke tot de getuigenissen van deze week.

Hier is dus nogmaals bewezen hoe weinig we weten of te weten gekomen zijn. Het verbaasde mij dan ook heel erg dat de pers hier erg weinig op ingaat. Is dat omdat iedereen de hete adem van het Vlaams belang in zijn nek voelt ? En iedereen bang is voor een nog grotere ruk naar rechts? Wie zal het zeggen?

Re: Guy Van Vinck

Coconut, ik ben blij dat je het nieuwsartikel van deze week omtrent De Panne aanhaalt - deze heb ik nergens zien staan op de site ... De roze balletten zijn zoals eerder gezegd voor mij een verzamelnaam voor Pinon, immo, ... mogelijk had onze huisbewaarder in Beersel ook een bepaald dossier - laten we er een cassette van maken om de mensen de verkeerde richting uit te sturen.

Maar nu komt het ... hebben Jandrain & Van Vinck (toch wel 3 vertrouwelingen onder elkaar) iets over de bende gelost tijdens dat gesprek? Kort nadien, overal waar Latinus was, daar dook Smets op in een aandringende houding.

Inderdaad, wie zal het zeggen! Geweldige uitspraak: 'oei, die mensen werken hier intussen niet meer te Laken, tjah, daar gaan wij niet kunnen op antwoorden hoor...'