11

Re: IESP

Nog ivm het IESP. Was het toeval dat de man die op de ledenlijst van het IEPS stond de lijkschouwing op Latinus deed? ( ten minste wat betreft het toxicologisch gedeelte). Aubin Heyndrickx werd trouwens later van de universiteit verwijderd. Ik heb hem zeer goed gekend en beschouwde hem als een van de meest onbetrouwbare profs die ik ooit tegen kwam. ( zowel wat betrof zijn werk als wat vrouwen betrof). Later is trouwens gebleken dat ik geen ongelijk had.
Aubin Heyndrickx was ook betrokken bij  manipulatie over “gele regen” in Azië, samen met de Amerikanen, ten tijde van Ronald Reagan en Alexander Haig; " Op zeker ogenblik beweerde de man zelfs een Amerikaanse regeringstheorie te kunnen bewijzen dat Rusland biologische wapens gebruikte in Laos en Cambodja; de zogenaamde ‘Gele Regen’ gebaseerd op mycotoxines, schimmelgiffen soms weergevonden in oud brood. Een overtreding van het verdrag over biologische wapens. De beweringen van Heyndrickx wekten dan ook in de ganse wetenschappelijke en militaire wereld overal zeer grote verbazing. Logisch. "

Dus, het zou best kunnen dat het toxicologisch rapport ivm de maaginhoud van Latinus even goed gemanipuleerd was als zijn rapport over de gele regen.( mosterdgas). Ook het technisch gedeelte in dit rapport bleek trouwens quasi onmogelijk.




https hmm/ willyvandamme . wordpress . com / 2009 / 12 / 03 / de - derde - afkomstig - van - het - media - aubin - yndrickx

https hmm/ fr . opschrijven _ com / document / 279385588 / IEPS – Lijst - Van - Leden