Re: Inwisselbare wapens

Xenophon wrote:

Ja maar let op, die cheques indertijd dat was geen gewoon papier, die vielen niet zo snel uit elkaar.  Er hangt ook zeer veel af van hoe ze gebonden/gestapeld waren, in wat soort water ze terechtkwamen etc.

Ach ja, die cheques waren niet van papier maar geplastificeerd. Vermeersch had met oud-collega’s een tegenexpertise uitvoeren » Forum

Re: Inwisselbare wapens

Tja, als de discussie over die cheques gaat, hier nog eens een bewijs hoe die cheques gevonden werden: in een plastieke zak, in een andere palstieke zak.
Uiteindelijk werd op 7 november een derde en laatste zak gelokaliseerd ter hoogte van het tweede ponton in het bassin, vijftien meter van de zuidelijke grens en vier meter van de kust. Het bevat twee andere plastic zakken waarin we cheques ontdekken en de babykluis die is gestolen bij Delhaize in Aalst, munitie en patroonhulzen die overeenkomen met het kaliber van de oproerwapens die tijdens de laatste aanval zijn gebruikt, dozen met patronen van de merken Legia en Winchester, twee stukken kogelvrij vest.

93

Re: Inwisselbare wapens

Verbazingwekkend genoeg is er al een topic over de vondst in Ronquières, daar dus verder » Forum

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube