31

Wat linkt Vincx aan de Bende van Nijvel?

32

Dat hij redelijk goed met een auto kon rijden, allicht.

Procureur Deprêtre noemde hem een paar weken voor zijn dood als verdachte. Franstalig forumlid Wolf, die blijkbaar over heel wat inside informatie beschikt noemde hem ook, nog voor Deprêtre met de namen naar buiten kwam. Wat hem precies aan de Bende van Nijvel linkt zal behoren tot het geheim van het onderzoek...

34

Zou het wel een ongeluk geweest zijn want stuntmannen rijden met een bijna lege tank en als je de beelden bekijkt zie je een enorme explosie.

35

Wat wil je nu zeggen? Dat zijn auto werd opgeblazen? Dat is wel heel onrealistisch. Dit is wat er echt gebeurd is:

Volgens circuit-directeur Jim Vermeulen raakte de auto de eerste bus op een hoger punt dan de bedoeling was. Daardoor werd het dak van de auto afgesneden en werd Alain Vincx onthoofd.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Heeft Bonno ooit gezegd dat Alain Vincx bij de bende hoorde? Dat staat in het boek van André Hoogeboom over Zandvoort » books.google.be

En volgens Bouten ging Alain Vincx  soms zwemmen met Mendez? En had Lammers een tijdje een relatie met Beatrix Bosquet die erg close was met Cathérine Van Camp. Geen idee of dit alles klopt.

37

Op de facebookpagina van Thierry Hallard Cascadeur staan nog enkele foto's van Alain Vincx

Tueries du Brabant: le corps du cascadeur Alain Vincx exhumé

Les enquêteurs de la cellule Tueurs du Brabant veulent fermer toutes les portes: ils ont exhumé le corps d’Alain Vincx pour prélever de l’ADN.

Lees het volledige artikel » lavenir.net

39

Hier zou iets kunnen uit de bus vallen. Uit de verhalen van getuigen had de chauffeur van de Bende van Nijvel een aparte rijstijl. Wat ik herken in rallyrijders of circuit racers met auto’s. De keuze voor een Golf GTI denk ik omdat de Golf GTI in een Bedford kon en simpel te stelen. Een houtvijs in het contactslot die je er dan uittrok en gewoon met een platte schroevendraaier starten en je deblokeerde ook het stuurslot.

En met deze post van Louisfrançois hierboven en nadien Kenza: inderdaad hier kan wat uit de "bus" komen. Het zou mij niet verbazen maar het kan ook helemaal niks worden hoor. Alleszins iets om op te volgen!