Djuroski heeft PV herkent en die heeft klacht neergelegd tegen forum. Wat is verband tussen PV en die rijkswachter uit Erpe-Mere die een privé-collectie bewaarde bij de kazerne? Daar werden wapens gestolen, uit de collectie en/of van de rijkswacht? Vermoedelijk door Herman Dullaerts omdat hij de laatste was die het pand verliet? Een van die wapens werd gebruikt bij juwelier Jean Szymusik en echtgenote en overval Nijvel. Verbeter mij waar ik fout zit.

52

sherlock wrote:

Een van die wapens werd gebruikt bij juwelier Jean Szymusik en echtgenote en overval Nijvel. Verbeter mij waar ik fout zit.

Dat heeft Henri Van Nieuwenborgh geschreven in zijn boek. Merovinger heeft aangetoond dat die theorie weinig waarschijnlijk is (i.e. dat het wapen afkomstig zou zijn van de overval in Erpe-Mere). Over de rest ga ik mij wijselijk niet uitspreken.

53

Ik zou dit item liefst afgesloten zien, eerlijk gezegd. Er zijn tal van misvattingen en te veel interpretaties.

Door een item af te sluiten komen we niet achter de waarheid. Wat is de waarheid? Hij die kan antwoorden geven aan de hand van getuigenissen, verklaringen, PV, . Hoe komen we nog achter de waarheid? Door misvattingen en interpretaties te weerleggen. Door correcte antwoorden te geven, zij die het weten. Het wordt precies gevoelig als het over PV gaat? Ook al gebruiken we initialen om zijn privacy te respecteren? Het zou pas duidelijkheid scheppen moest hijzelf uitklaren hoe verkeerdelijk personen bij hem terecht komen?

Om het met de woorden van Edwig Steppé te zeggen: “Werkhypothesen gebaseerd op feiten kunnen leiden tot het vinden van de gerechtelijke waarheid wanneer materiële sporen onvoldoende aanwezig zijn."

Daar er een klacht blijkbaar is neergelegd door ex-rijkswachter P.V. (tegen de beheerders van zowel het Nederlandstalige als het Franstalige forum), is het toch wijselijk om deze topic tijdelijk af te sluiten denk ik...

56

sherlock wrote:

Djuroski heeft PV herkend en die heeft klacht neergelegd tegen forum.

Zoals ik reeds in februari heb meegedeeld is er noch tegen mij, noch tegen Michel van het Franstalige forum een klacht ingediend.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

57

Willen we dit nu a.u.b. afsluiten?