61

Re: Minister Geens verwacht proces

club_le-happy-few: Precies! Zo is het! Over complottheorieën gesproken! Verborgen boodschappen in een al dan wel of geen namaak merk t-shirt!

Re: Minister Geens verwacht proces

Pontius wrote:

Ik heb het terug gevonden. Uit een interview met Nathalie Palsterman blijkt dat er reeds een onderzoek aangaande de manipulatie aan de gang is sedert 2011/2012. Ik citeer;

(...) Wat in die [anonieme] brief staat, blijkt te kloppen. Bijvoorbeeld over de manipulatie van het onderzoek in Dendermonde. Onderzoeksrechter Michel reageerde heel zenuwachtig op vragen daarover tijdens die laatste bijeenkomst in Charleroi [11 december 2017]. Ze zei dat daar recent een dossier over was geopend. Wat blijkt? Dat dossier over manipulatie dateert al van eind 2011 of begin 2012. Dat heeft ze nooit aan de nabestaanden verteld. We waren alweer stomverbaasd. Op het einde van de bijeenkomst zei Michel dat een onafhankelijk onderzoek de enige manier was om het dossier nog recht te trekken (...)

Bron: Knack | 20 december 2017

Voor de forumleden die connecties hebben met parlementsleden. Vraag eens aan een parlementslid of hij/zij de minister van Justitie eens wil interpelleren over het dossier over de manipulatie dat al dateert van eind 2011 of begin 2012.

Re: Minister Geens verwacht proces

Zier de lijst met alle 150 parlementsleden » www.dekamer.be

Het lijkt mij niet onbelangrijk om te weten of het dossier aangaande de manipulatie van het onderzoek nog lopende is of reeds werd afgesloten. Mijn inziens kan en mag de minister van Justitie hierover de nodige inlichtingen verstrekken.

64

Re: Minister Geens verwacht proces

BAX wrote:

Intussen bijna drie jaar verder...

Intussen zowat vijf jaar verder...