321

Re: Jezus-Eik: Loods

En jij mag me altijd via mail een foto van RN doorgeven, coconut.

322

Re: Jezus-Eik: Loods

Finn, ik herhaal een bericht van jou:
"Ik heb hier ergens ooit iets gelezen van de villa aan de overijsesteenweg, op 200 m van schietpartij Hoeilaart, villa in eigendom van discutabel Brusselse advocaat. Dat kan ik bevestigen. Op een dag werd de villa omsingeld door leden van de politie. Men had bouhouche letterlijk in het vizier. Toen kwam er bevel vanuit Brussel : direct afbreken en terug naar Brussel. Mijn beste vriend was daarbij! Hij had altijd de foto’s van gangsters in zijn portefeuille .

Idem bij de loods voor Görts .
En daarna Delta hetzelfde ivm de loods.

Heeft jouw beste vriend een idee wie of wat er bedoeld werd met "Brussel" ?
Wie was toen hun chef in Brussel? En als hij dat niet weet, wie was zijn directe chef ? Werkte hij voor de GP? Was jouw beste vriend zelf uit Overijse?

323

Re: Jezus-Eik: Loods

Hier antwoord ik liever per email op Coconut. Als jullie het mij niet kwalijk nemen. Dat is zo'n vriend waarvoor ik mijn leven zou geven, ik zal zijn loyauteit nooit beschamen.

coconut wrote:

Finn, als je eventueel straat kan doorgeven of nog preciezer zijn kan je dat dan aub via mail doorgeven? Skyper heeft in die paar posts genoeg gezegd.

Ben mij daarnet nog eens gaan vergewissen van de locatie van de straat tov de oude schietbaan. Mijn gedacht is maar 2 cents waard maar beperkt zich wel tot een paar huizen. Ik zal je antwoorden.

Het is off topic hier maar mag ik iedereen feliciteren met het gedane forumwerk de laatste tijd. Ik lees veel interessante en nieuwe dingen of oude die je nu beter kunt koppelen. Wetende dat er nog minstens evenveel info buiten het forum bestaat. Amai, 't heeft een tijd stil geweest maar nu gaat het vooruit. Mag ik mijn vraag herhalen voor en groepje Overijse-specialisten, zoals er voor Aalst bestaan.

324

Re: Jezus-Eik: Loods

HIPA wrote:

Beste mensen; deze week is zeer belangrijk. De volledige bende ligt op tafel , namen adressen enz. ... Het ongelooflijke is dat dit ook het geval was lang geleden. Men zei toen op een dood spoor te zitten wat natuurlijk flauwekul was. De loods is de uitvalsbasis geweest waar al jullie namen van hierboven in voorkomen. De Staerke heeft maar een keer niet gelogen, dat was in '91 bij zijn verklaring.

Alles is geweten, als er nu niks van komt zal dit tot in de eeuwigheid gemanipuleerd worden, sommige loges zijn zo machtig en bezitten alles, ook justitie. Of zou er toch nog gerechtigheid bestaan? Ik hoop het voor ons allemaal.

En? Hoe zit het? Zijn de namen en de adressen nu al gekend?

The truth nothing but the truth

Re: Jezus-Eik: Loods

Hipa komt denk ik niet meer op het forum.

326

Re: Jezus-Eik: Loods

En Commissaris-Professor Bossi met zijn onderzoeksteam dan. Weten die dat dan niet?

The truth nothing but the truth

Re: Jezus-Eik: Loods

Je moet ook nog voldoende bewijs kunnen verzamelen na 35 jaar.

328

Re: Jezus-Eik: Loods

Ach zo. In feite weten Commissaris-Professor en zijn onderzoeksteam dus eigenlijk niets dan van belang is of van belang zou kunnen zijn.

The truth nothing but the truth

Re: Jezus-Eik: Loods

Ik zit bij geen onderzoeksteam. Gewoon logisch denken. Op wat kan je hen na 35 jaar nog pakken, zonder tegen procedurefouten aan te lopen. Mij interesseren vooral de opdrachtgevers. En de reden waarom. Als men ziet dat een deftig proces er niet meer in zit, kunnen ze de namen achteraf nog aan de pers geven.

330

Re: Jezus-Eik: Loods

Vraag dat aan Commissaris-professor Bossi, en als die het niet weet, weet niemand het.

The truth nothing but the truth