11

Soms is voor de een het ander nodig...

Dit gesprek was in Belgie. En ik ben niet wat jullie denken.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.
LEO wrote:

Het gaat er niet om te ontdekken wie welk forumlid is ! Het gaat er om de verkregen info naar waarde te schatten

Inderdaad. Maar als je over jezelf in 3de persoon begint te praten en je anders van de dommen houdt, kan je dit forum niet meer naar waarde schatten. We proberen nog altijd de waarheid te achterhalen.

Bob Denard dus ... » www.raslfrontrouen.com

sherlock wrote:

Inderdaad. Maar als je over jezelf in 3de persoon begint te praten en je anders van de dommen houdt, kan je dit forum niet meer naar waarde schatten.

Wel ik schrijf niet in derde persoon over mezelf, als je iets wilt weten over me zal je het in volgende moeten zoeken. Om mij ergens te plaatsen de personen rond mij waren gespecialiseerd die specialiteit is nu ondergebracht bij de SFG. Ik heb het daarstraks voor de zekerheid nog eens opgezocht.

Om niet de domme te spelen en je iets te geven dat je kan inschatten, de officier die daar de leiding of mentor van was was een kennis van Mercier.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Ma vie avec Bob Denard » www.orbspatrianostra.com

16

the end wrote:

Om niet de domme te spelen en je iets te geven dat je kan inschatten, de officier die daar de leiding of mentor van was was een kennis van Mercier.

POSA? HOUMAN? COSMAN? P.DW? smile

Wel Leo, eerder SAS op basis van de CV. Van de mentor en de instructeurs. Dit is een wereld waar veel gemeten en getest wordt, het niveau is hoger dan waar je aan denkt. Om je een exact idee te geven Leo, ik kan me nog de transitie van materiaal en methodes herinneren onder invloed van JSOC. Dit ging samen met de aanwezigheid van "elite special operations forces units that perform highly classified activities", zie » en.wikipedia.org. Dit om een beeld te schetsen van het niveau van instructeurs rond me.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Het kan best zijn dat Bob Denard een huurling was van de JSOC, "tewerkgesteld" in Zaïre, toch zie ik hier geen link met "de Bende van Nijvel". Het kan best zijn dat de Bende van Nijvel ook bestaat uit huurlingen, gangsters, afvallige rijkswachters en militairen, een opgerichte OSFG door ... defensie (VDB)? Met als doel ...? Toch een staatsgreep te plegen? Das een draai van 180° naar magistraten, chantage, sexfuiven, prostitutie, kindermisbruik, drugs, elite, zwart geld, fraude, ... bescherming ...

19

JSOC zou niet scheep gaan met huurlingen. Te wispelturig en moeilijk in de hand te houden. Een samenraapsel van mentaliteiten kan je niet tot een betrouwbaar en stilzwijgend geheel smeden. JSOC had daar andere middelen voor. Alleen had de inzet ervan de dekking nodig van plaatselijk bestuur. In dit geval  een sjoemelende regering met een verderfelijk gedrag en een chanteerbare kroonprins met kans op de troon.

20

Of je herbergt de huurlingen in quarantaine voor de overval en na de overval maak je ze af. Als je met 3 bent en je wil dat er 2 zwijgen dan moet je ze kapot maken.