51

Kenza wrote:

En ik denk dat aan één van die pompen de auto’s liggen. Ook is het daar onmogelijk op te duiken. Er is ook in diezelfde dagen een pruik gevonden in Lierde, dat is een eind verder.

Neen deze is aan de afwatering gevonden in Lessines, er is nog een pruik gevonden die bijna zeker aan Aalst kan gelinkt worden in Vlaanderen in de buurt van de mogelijke persoon op de foto. Idd coconut, je zit juist.

Garagist die wagens exporteerde naar Libanon?

53

Zelfde garagist van de Bende van Nijvel die gelinkt wordt aan Kester?

54

initialen D.N.?

55

In 1980 deed Francis Verzar mee aan de junior wereldkampioenschappen roeien in Haazenwinkel. Zijn team haalde de B finale.

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube
ddd wrote:

Is Verzar zo één van die zotten? Voor 'zotten' worden de maskarades, dwaalsporen en manipulaties niet opgetrokken. Van zotten wordt afstand genomen en/of die worden opgeofferd. De feiten die men de Bende Van Nijvel noemt, is het topje van de ijsberg.

Welke groepen hadden er voordeel bij om dat allemaal gedekt te houden en zijn ook voldoende georganiseerd om dat gedekt te houden? Toch wel enkele maar niet zo veel.

Verzar is niet ongestraft gebleven voor zijn gekende misdaden. Lammers ook niet. Bouhouche en Beijer ook niet. Niemand van al wie hier op het forum ooit werd genoemd als mogelijk lid van een grote complotbende heeft een almachtig hand boven zijn hoofd. Allemaal hebben ze gezeten en dikwijls heel lang. De meesten leven ook in armoede.

Op de linkse pagina 32 van het notitieboekje van wijlen substituut Willy Acke staat onder punt 6 de naam (Francis) Verzar vermeld. Het is dus best mogelijk dat er leden waren van de Delta-cel ook weet van de persoon (Francis) Verzar.

The truth nothing but the truth