11

Ik denk dat Cobra hier heel veel kansen heeft gehad en Ben zeer tolerant geweest is. Ergens is het jammer, maar uit zijn schrijfsels kon je niets duiden. Misschien.zat hij er boenk op maar kon het niet duidelijk en sereen verwoorden.

12

Het probleem met cobra was dat hij bewust aangevallen werd en uitgedaagd en ook cobra begint redelijk snel te flippen en ik vind het spijtig dat hij van het forum is verdwenen. In tegenstelling tot anderen hier op het forum had cobra ons iets bij te brengen. Want de zever van sommigen dat zogezegd iets weten en steeds in raadsels spreken en uiteindelijk helemaal niets weten. Of theorieën die nergens op slaan.

13

Inderdaad, hij lag duidelijk onder vuur

14

Cobra had een waaier van ondervinding in het politionele onderzoekwerk en toegang tot documenten en dossiers vanwege zijn positie als adj. commissaris. Maar het probleem met Cobra was dat hij niet openstond voor de mening van anderen, in zijn ogen buitenstaanders. Het was zijn mening, en daarmee Basta!

Misschien moeten jullie eens eenvoudig stilstaan bij het "feit" dat zo goed als iedereen dit dossier onderschat.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Cobra had en heeft zeker een aantal posts die de moeite zijn om te lezen & even over na te denken. Zijn ongewone manier van zinsopbouw & manier van reageren heeft heel wat negatieve reacties opgeroepen.

17

Was het nu cobra of trojan die beweerde dat de beveiligde deur voor de wapenkamer van Mendez nooit besteld is geweest?