291

zoals tropken hier eerder opmerkte:

wie of wat bepaalde dat bepaalde feiten al dan niet tot de bende van Nijvel “behoren”?

dit louter op het fameuze ballistisch onderzoek wat reeds bijna volledig gekend was voor de vondst in Ronquières, maar waartoe deze vondst dat duidelijk moest ‘verankeren’…

Toeval, toeval, toeval

Iets wat ABSOLUUT nooit tot de zigeunerbende van amateur-apathist-specialist mag toegerekend worden:

De kogels die waren gebruikt waren follow point-kogels, ze openen als champignons. Het brein van Mendez was kapot. De eerste drie schoten waren dodelijk, maar de moordenaar schoot opnieuw. Mendez moest absoluut dood.

en bovenstaand stramien herhaalde zich bij veel slachtoffers van die bende gewone gangsters…

maar citaat amateur-apathist-specialist haha

dat is typisch zigeuner-hongaars-berber-buthaans gedrag…

wij -de andere forumgebruikers én speurders én slachtoffers !!!- zijn fout, wij zijn complotdenkers, hij is de verhevene die weigert te gaan getuigen bij het parket over die simpele gangsters opdat dit dossier dankzij hem de almachtige kan opgelost worden

haha?
bedroevend
werkelijk triest

Now wrote:

Ja er waren er meer, doch R Gray en zijn opdrachtgevers was een "coup de main"

Een 'coup de main' is: a swift attack that relies on speed and surprise to accomplish its objectives in a single blow. Hoe rijm je dit met de Bende?

293

R Gray is deel van dit plan. Dit plan komt om plannen van de daders te stoppen. Die diplomaat met zijn plan had eerder bedreigingen gekregen. langs beide kanten hebben ze zich nogal misrekend.

R. Gray bestelde wel 250 geluidsdempers in sept. 83 stelen de daders kogelvrije vesten.

294

the end
20-05-2019 14:06
Banned
Offline
Ik raad iedereen aan Robert Gray aandachtig te bekijken. Eén opmerkelijk iets in de vele die er zijn, zijn de paar klanten dat hij heeft via zijn advocatenkantoor. Als Bouhouche het over een muur heeft, dan zitten de daders van Waver achter die muur, want hier begint de bende met doden in België. Die wetteloosheid heeft de deur opengezet voor meer.