Re: Juan Mendez

Mede naar aanleiding van de vandaag geposte link van club_le-happy-few, die leidt naar een radiofragment waarin het gaat over 'louche gebeurtenissen in Overijse': 'Juan Mendez' en 'zijn' kijk op de situatie (» twitter.com/JuanMen37251564).

Re: Juan Mendez

Ziekelijk! Wie maakt nu een identiteit aan van een dode! Een schande voor alle nabestaanden, inclusief die van Mendez.

333

Re: Juan Mendez

Dit is inderdaad freaky. Hopelijk doet het gerecht hier iets aan en stelt de familie zich burgerlijke partij in deze!

334

Re: Juan Mendez

Reportage op VRT nieuws over bos van Broekbos » Nieuws

Re: Juan Mendez

Volgens het gesproken nam de man met de Opel Record foto's, volgens het geschreven interview stelde hij hen ook vreemde vragen? Wat zijn vreemde vragen? Het lijkt wel alsof ze gezien moesten worden?

Ga je een top secret missie gaan organiseren in een dichtbevolkte Brusselse rand? Dan moeten ze zich toch wel erg untouchable gevoeld hebben. OK er waren toen nog geen forums of sociale media, maar roddelen is van alle tijden....

336

Re: Juan Mendez

Ik had onlangs gelezen dat de man dacht dat het was om hem te intimideren zodat hij zou zwijgen over wat er daar gebeurde.

337

Re: Juan Mendez

Beijer woonde dichterbij. smile

Re: Juan Mendez

Dat was mijn conclusie, en is iets wat vaak in getuigenissen terugkomt. Weglopen zou natuurlijk ook verdacht zijn, maar heb toch de indruk dat ze er van overtuigd waren dat ze zich geen zorgen moesten maken.

Is er ooit persoonsbeschrijving van die man met Opel doorgegeven?

Re: Juan Mendez

De vader van "Koen" was dan niet de enige die daar verdachte zaken opmerkte, zie ook de berichten van forumlid "Skyper" » Getuigenis regio Overijse

Re: Juan Mendez

Skyper is waarschijnlijk de vader van Koen, die destijds zijn verhaal al eens deed op het forum?