11

Re: Heinrich Toumaniantz

Merci! Dank u.

12

Re: Heinrich Toumaniantz

"In haar verhoor zegt Tamara Toumaniantz weet te hebben van contacten tussen haar halfbroer en een Brusselse homofiele advocaat, die zouden zijn doorgegaan tot in 1985."

Een merkwaardig zinnetje waar niet nader op in gegaan wordt. Iemand weet wie de Brusselse advocaat is? Of zou kunnen zijn? Er zijn een aantal verdachte Brusselse advocaten genoemd in de dossiers - misschien is dit een piste? Indien deze advocaat Dumont zou zijn (bekend als homofiel en sexueel frivool) dan begin ik Toumaniantz toch wel heel hard te verdenken. Niemand meer info?

13

Re: Heinrich Toumaniantz

Krijg steeds sterker het idee dat er wel 3 a 4 "reuzen" zijn geweest, maar deze Heinrich Toumaniantz lijkt me wel de engste.

14

Re: Heinrich Toumaniantz

Zeer rare gedachte dat die man zo kort bij mijn woonplaats heeft verbleven. Het leefde wel in de regio Brussel-Leuven vroeger. En elk jaar of zo doe ik nog een ontdekking dat er misschien nog Bende-leden in Leuven hebben rondgedoold. Best creepy.

15

Re: Heinrich Toumaniantz

"Zij zei me dat hij niet dood was, maar in Spanje zat, waar hij in Marbella leefde met een gravin."

Anne Lavenne, de dochter die Heinrich Toumaniantz bezocht in de gevangenis en hem in huis haalde toen hij vrij kwam verhuurt blijkbaar iets in Estepona, niet ver van Marbella.

Bron » www.yaencontre.com

Re: Heinrich Toumaniantz

Nog twee artikels over Toumaniantz gevonden op tueries.

http://i83.servimg.com/u/f83/09/03/15/13/img45310.jpg
Le Soir | 16 mei 1973

http://i83.servimg.com/u/f83/09/03/15/13/img45610.jpg
Le Soir | 18 mei 1973

Toumaniantz kreeg dus een zeer zware straf bij deze nieuwe veroordeling (10 jaar gevangenis) en een verlenging van de oorspronkelijke straf voor de veroordeling uit 1971 (+2 bijkomende jaren gevangenis). Heeft hij daarna wraak genomen op de maatschappij en de ordediensten? Hij was gekend voor overvallen, schriftvervalsingen, autodiefstallen en brandstichting van auto's en ander delictmateriaal.

Re: Heinrich Toumaniantz

Heinrich Toumaniantz, geboren te Homberg (D), en vorige donderdag zijn 68e verjaardag gevierd, leeft nog steeds.

Re: Heinrich Toumaniantz

Heb je meer info? De politie zoekt hem ook nog steeds, dus is dit zeer belangrijk.

Re: Heinrich Toumaniantz

Helaas.

20

Re: Heinrich Toumaniantz

Weet iemand of Heinrich Toumaniantz verwant is met Ruslan Toumaniantz, de tatouage specialist uit Brussel? Ik kan het niet meer terugvinden maar herinner mij dat op het forum ergens sprake is van iemand die "... zich onmiddelijk naar een tatouëur in Brussel begaf ..."

Weet iemand meer?