(...) Uit nota van april 1989 valt op te maken dat Willy Acke veel waarde hechtte aan dat spoor:“Binnen de Groep G werd duidelijk ingecalculeerd dat bij de uitvoering van de acties onschuldige slachtoffers zouden vallen, bepaalde personen doelbewust zouden omgebracht worden, personen zouden 'gezelfmoord' worden, personen zouden omkomen in getrukeerde 'verkeers'-ongevallen."

Bron: Humo | Douglas De Coninck | Juni 2006)

...

82

Heeft er al iemand in een deskundig verslag (autopsieverslag) kunnen lezen dat men het juist uur van overlijden heeft kunnen bepalen? Ik nog niet...

83

Journalisten cotroleren hun bronnen en feiten niet correct. In de studio van bruzz nieuws verklaard Douglas De Coninck: De bende van Nijvel is eigenlijk de bende van Elsene waar de VW Santana gestolen is in de Lesbroussartstraat. Bravo dat is puur uw dossier niet kennen. Ontdek de fout en u wint een auto band ventiel dopje van een Austin Allegro.

Haha, volgens mij is het zelfs een triple fout. De VW Santana werd niet op straat gestolen maar uit de showroom van garage Brichau en dit te Lembeek en dus niet in Elsene. de Lesbroussartstraat, dit heeft met de gestolen Audi 100 te maken die verdween uit de VAG garage in Waterloo en werd gevonden in de  Lesbroussartstraat te Elsene, tegenover gebouw nr. 52.

Dat worden dan 3 ventiel dopjes voor de Bende van Londerzeel, geef ze maar mee met Marcel "de kapper" die ze me zal bezorgen in de plaatselijke feestzaal.

85

Laat duidelijk zijn dat de nota's van Willy Acke zeer belangrijk zijn en dat de piste rijkswacht nooit degelijk onderzocht zijn, het mocht niet! En dat ik de riool journalistiek van paljas De Coninck maar niets vind en beneden alle fatsoen!